Arama sonuçlarınız

1. TATLIHIZ

Motor türünde kararsızım

Arkadaslar motor türünde kararsızım Genelde cevrem 5 vites debrajlı kullanıyor fakat benim en cok hosuma Giden Yamaha Crypton Fiyatı cok uygun bana 110 cc tatmin edermi beni Okula gidip gelmek için ve gezmek için 125 liklerle gezerken cok zorlarmı beni ve cok basmıcam fakat kac gider acaba...
  2. TATLIHIZ

Kesinlikle Kararımı verdim

Arkadaslar kararsızdım ama artık kararımı verdim arkadasımlada konustum al ybr hayatı yasa dedi fakat dedim 2012 sende var almıcam dedim ne önemi var al dedi Karar vermemdeki etken dün Saat:20.15 sıraları telefon geldi Manisa-İzmir e gidicez gelicenmi tabi dedim 3 Motor+Full ekipman...
  3. TATLIHIZ

Çalındı

Arkadaslar bugun öglen okul yolunda saat 13.52 sıralarında Yeni aldıgım 10 günlük Olan Samsung Galaxy Ace telefonum calındı 5 saatir Karakoldaydım Teshis vs IME no fln verildi bulunurmu acaba
  4. TATLIHIZ

Bir Planım Yok

Arkadaşlar cok arastırma yapıyorum motorlara cok ilgiliyim Neyse Motorda Hem tip hem performans istiyorum Fakat boyum 1.62 Kilom 55 hangi tip motorla baslamalıyım su zamana kadar hiç motor kullanmadım bi 3-4 sene önce 5 dk sürmüştüm 4 vites baska sürmedim Ehliyet derslerine gidiyorum A2 ehliyeti...
  5. TATLIHIZ

Boy Konusunda

Arkadaslar Boyum 1.62 52 kiloyum Ybr ye boyum yetermi eski kasa 2007-2009 arasına 2 Ayak tam basarmı ? Veya Sürebilirmiyim
  6. TATLIHIZ

BENZİN ZAMMI

Endonezyada Benzin 0.86 Kurustan 1.06 kurusa yükleseldi diye halk ayaklanmıs zammı geri almıslar Bizim burda 5 Tl ye dayanıcak Adamlar 5 liraya 5 litre benzin alıor biz 5 liraya 1 litre alıyoruz
  7. TATLIHIZ

Bu motor nasıl ??

Evet arkadaslar motor almaya meyilliyim Honda Cb125 e baktım yamaha crypton lara fln baktım fakat yeni ögrenicem motoru ögrenmek istiyorum bozulunca napıcagımı bilmek istiyorum Bu motor nasıldır lütfen yamaha honda kymco demeyin kalitesini biliyorum fakat maddi yönden gücüm buna yetiyor
  8. TATLIHIZ

Motorlar niye bu kadar güclü

Evet arkadaslar niye bu kadar güçlü ybr ile son model reno fiat ları yani dicegim su 40.000 Tl lik aracları 4.500 Tl lik bir motorla nasıl olurda gecerler veya baska bir motor modeli anlamıyorum sebebi nedir Bide araba belki 1.500 kilo yani 1.5 ton fakat motoru ona göre motor 125 kilo vs daha...
  9. TATLIHIZ

Manisa Merkez Selamlar

Merhaba arkadaslar 2 senedir forumu takip ediyordum ve motor almaya karar verince üye oldum manisada yasıyorum herkeze selamlar

Yeni mesajlar