Arama sonuçlarınız

1. kartezyenx

kanuni deer 152 max hızı ne kadar yardım lütfen

selam arkadaşlar deer en çok kaç basar yokuşta kaç basar düzlükte kaç basar her kafadan bi ses geliyo en iyisi yeni bi konu açayım dedim deer alabilirim
  2. kartezyenx

kanuni deer ...honda cbr125 yada temiz chopper aranıyor

evet mantılı tekliflerinizi bekliyorum chopper alırsam mondial gibi markalar en son tercihim olacak yanlışş anlaşılmasın pahalı bişe aramıyorum çin olabilir ama mondi ve tayfasını pek düşünmüyorum
  3. kartezyenx

kanuni deer i nasıl bilirsiniz

sizce nasıl makina kanuni çin ama deer alman diyen ler var hakkatmı sizce kaç para yı hakediyo ikinci elde 1250 verilirmi 1500 verilirmi 1750 verilirmi ortalama temizlikte bi deere en çok kaç basar uzun yolda nasıl vibrasyonu mondiale kıyasla nasıl birde deere depo takıyorlar nerde takarlar kaça...
  4. kartezyenx

windows mobile pda lara xp vista tema yüklüyorum

arkedeşler bu sitedeki arkadaşlara bi kıyak geçesim geldi pda nıza xp tema yükleyebilirim windows mobile değil xp gibi olur pda da acemiler cihasda xp yüklü sanır masa üstü pc gibi olur bilgisayarım iconu belgelerim winamp msn filan masa üstü pc gibi girersin bilgisayarıma C,D,E sürücüleri...
  5. kartezyenx

150 cc lik motor büyütülürmü

150 cc lik motor büyütülürmü silindir eklenirmi yoksa illaki motorumu değiştirmek gerekir motoru nasıl güçlendirecez kasa 250 cc kasası ama motoru 150 cc olan bi çapır düşünün motoru tez yorulur dişye düşünüyom kasası iri mondial 250 mct ler gibi motoru nasıl güçlendiririz sürekli uzun yola...
  6. kartezyenx

BAşıma gelenler ve netten gördüklerim motosikletciler neden ölüyor

BAşıma gelenler MOTOSİKLETCİLER NEDEN ÖLÜYOR (güncellendi) ben aklıma gelen yaşadığım şeyleri yazıyorum herkes maddeler halinde yazsın aklına geleni sonra hepsini birleştirecem 1.hocam araçlar salak bi şekilde solu kapatıp gidiyosa sakın sağından geçmeyin çünküüüüü (ben geçtim sağdan araç...
  7. kartezyenx

bir kaç chopper buldum (kuba,mondial, regal) tavsiyeler neler almak üzereyim

arkadaşlar forumda konu açtım okumuşssunuzdur chopper alacam genel olarak regal tavsiye edildi lakin 2 milyarın altında regal bulamadım hala aramalara devam ediyorum sahibinden.com uda tekrar bi arayım bu arada 1250 liraya 250 cc mondi mct buldum fakat istanbulda bensse yozgattayım birde...
  8. kartezyenx

skygo, xgjao çapırlar ve V motor hakkında bilgi verirmisiniz

arkadaşlar regal alam derken forumda arkadaşın biri V motorlu olsun yazmış 2006-2007 model V motorlu marka bulabilirmiyim nelere bakayım V motor hakkında bilgim yok üzerinde yazmıyoki :P ayrıca 3 bin km de skygo marka çapır 10 bin km de xgjao çapır buldum biri 1000 lira diğeri 1250 lira bunların...
  9. kartezyenx

otomatik vites chopper bilen varmı

doradoyu bilom bunu dışında 200.250.300. yada 350 cc lik otomatik vites ne var acaba chopper olarak ne markalar var
  10. kartezyenx

çin malı chopperlerden hangini tavsiye edersiniz chopper kullananların yorumları nele

arkadaşlar pahalı markaların dışında bir chopper düşünüyorum dorado için kötü konuştular mondial kanuni tiger jinlun ve daha bi çok marka var alacağım motor şöle 20 bin km dede iyi olmalı iki binde her motor iyi olur fazla sorun çıkarmamalı çok adi malzemeden olmamalı görüş ve tavsiyeleriniz...
  11. kartezyenx

Dorado Corvus kalite olarak nasıl marka yardım edin

arkadaşlar vitesli motorla uğraşmamak için dorado düşündüm scooterimi satım corvus alacam birazda tipine kandım hoşuma gitti sizce nasıl marka tavsiyeniz nedir uzun yolda nasıldır diğer çin malları gibimi onlardan azda olsa iyimi corvuslar pahalı neden acaba 2. ellleri 2 milyardan başlıyor çin...
  12. kartezyenx

kaza yaptım

arkadaşlar ilk kazamı yaptım bi aracı hata yaparak sağdan geçtim araç çok yavaşlamış solu kapatmış yol vermiyodu sağdan geçtim önüme birden bi bayan çıktı 2 metre kala karşı karşıya geldik mecburen frenleri kilitlemek zorunda kaldım olan oldu ben altta motor üstte allahtan bişey yok toplu iğne...
  13. kartezyenx

bi köpek bukadar tatlı olamaz

arkadaşlar ilerde bi müstakil evim olursa alacam bundan şuna bakın yaaa keşke hiç büyümese terier ama ne terieri bilmiom bu köpecik [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
  14. kartezyenx

hafif patlak eksoz sesi

arkadaşlar eksozum patladı gavur sıpaları eksozumun üstünde zıplamışlar veletler kırmışlar bende kırık vaziyette bindim 3 gün şimdi ses paaarrrrrrr pata pat diye kalın ve oldukça şiddettli geliyo başta canımı sıkmıştı ama şimdilerde hoşuma gitmeye başladı ses sizce bu ses nasıl sizin zevkiniz nasıl
  15. kartezyenx

beyaz timsah

beyaz timsah beyaz aslan beyaz hayvan resimleri beyaz hayvanlar ve insanlar yani albinolar renk pigmentleri zayıftır güneşte uzun kalamazlar gözleri kırmızıdır resimlere tıklayarak büyütünüz aslan çok güzel duruyor demi <a target=_blank...
  16. kartezyenx

bilgisayarda modifiye ettiğim kanuni racer 200 resimleri

arkadaşlar bilgisayarda de modifiye ettim ama elden geldiği kadar abartmamaya çalıştım çünki seneye motorumu satıp racer alacam ve ustanın önüne bu resmi koyacam yap diyecem depo yan granajlar alt kanuni yazısının olduğu yer xenon far (gerçekte beyaz lamba kullanacam xenon pahalıdır ) arka...
  17. kartezyenx

kask ön camı buharlanma sorunu

arkadaşlar kaskın ön cama benzeyen mika gibi koruması varya hani yüzümüzü koruyo güya.. güya diyorum çünki ben kaskımın ön panelini indiremiyorum buharlanıyor ve önümü göremiyorum sizin bu soruna bi çözümünüz varmı havalandırmalar yetersiz kalıyor napmalıyım ön korumayı kullanamıyorum
  18. kartezyenx

motorum en fazla70 basıyo sorun nerde

arkadaşlar 2006 model scooterim var 150 cc düz yolda en fazla 70 basıyo sorun nerde olabilir burda ustada yok hava filtersi yeni takıldı yağı değiştirildi karbiratör benzin kaçırıyodu sıkılandı ama düzlükte max 70 basıyo napmam gerekir sorun scooterimin nersesinde neden motorumun çekiş gücü az...
  19. kartezyenx

chopper modifikasyonu lütfen yardım

arkadaşlar piyasadaki chopperlerin hepsi normal tip ben scooter kullanıyorum seneye chopper almayı düşünüyorum lakin benim istediğim tip amerikan tip chopper hani şu ön tekeri diğer chopperlere göre daha önde olanlar poposuda yere daha yakın bu chopperlerden uygun fiyata nerden bulurum yada bi...
  20. kartezyenx

150 cc lik bir çin malı en çok 90 yapıyor sizce nasıl

arkadaşlar forumdada bahsettiğim bi scooter var en çok 90 basıyor ibre 140 ama 90 ancak yapıyor sizce nasıl bunun motorun durumu