Arama sonuçlarınız

1. kartezyenx

dorado corvusla uzunyol yapılırmı

100 km de bir 20 dk mola vererek yolda kalma korkusu olmadan 600 km yol yapılırmı (not bu konuyu anket bölümüne açmayı deniyorum ama olmuyor)
  2. kartezyenx

kymco venox v.s hyosung gv 250

arkadaşlar kymco ya geçen biri çin dedi kafam karıştı çin değil demi para biriktirmeye başladım venoxmu gv 250 mi dersiniz ayrıca bunları hyosung gv 650 ye benzetebilecek bi usta varmı anket açıyorum masraf çıkarma ve görüntü açısından
  3. kartezyenx

naked racing toring hakkında yardım

arkadaşlar granajlı tarzları seviom çok pahalı olmamalı mesela hyosung gt 250 r tam bana göre ama süper sport ların bi özelliği var ondan almıyorum oturuyosunuz depoya doğru eğiliyosunuz boyumda kısa süper sportlar hiç rahat değil uzun mesafede haşat olurum granajlı sper sporta benzeyen...
  4. kartezyenx

super sport naked ve touring hakkında yardım

arkadaşlar granajlı tarzları seviom çok pahalı olmamalı mesela hyosung gt 250 r tam bana göre ama süper sport ların bi özelliği var ondan almıyorum oturuyosunuz depoya doğru eğiliyosunuz boyumda kısa süper sportlar hiç rahat değil uzun mesafede haşat olurum granajlı sper sporta benzeyen...
  5. kartezyenx

150 cc chopper uzun yol yaparmı

150 cc ile uzun yol yapılırmı mola vererek 600 liraya çapır buldum eli yüzü dügün adam ilan vermiş 6 ay önce 1250 liradan hala satamamış 600 liraya düşömüş adam 250 lira masrafı var diyo 150 cc lik alayımmı birde garip geldi bana acil satlık takas olur taksit olur yazmış acil satlık bi mal...
  6. kartezyenx

custom chopper yapan bi firma vardı neydi

arkadaşlar iyi iş yapan amerikan tarz chopperler yapan bi firma vardı adı neydi el yapımı yapıyolardı ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ---------- el yapımı yani
  7. kartezyenx

Fym çin malımı

fym çinlimi nedir çin mallarından üstünmüdür suzuki yan sanayii diyorlar çinmi değilmi arkadaşlar
  8. kartezyenx

motor alıyorum yardım edin tavsiyeler neler

arkadaşlar scooterimi satıp kınroad marka çin malı bi chopperle anlaştım 2650 lira sizce pahalımı kredi kartına çektirecem motor sadece 800 km de 2,5 aylık sıfır ayarında üzerinde toz yok ne dersiniz bu para bana ağır geldi ödeme güçlüğü çekecem ama dişimi sıkmaya çalışacam sizce pahalımı 8oo km...
  9. kartezyenx

cross alacaktım boyum yetmedi

boyum 1.65 malsef bulduğum crosa boy yetmedi
  10. kartezyenx

ramzey racing alayımmı

sizce ramzeyin racing 2006 model kaçpara eder 1300 liraya buldum edermi çok masraf çıkaran bi motormu
  11. kartezyenx

peki ya en sevimlisi hangisi (anket)

ah şu hayvanı elime alsamda mıncıklayıp öpsem dediğiniz hayvan hangisi
  12. kartezyenx

en sevimsiz hangisi (anket)

bir havuza girdiniz çok dar 1 metre karelik içi bom boş kuru beton su yok havuz 2.5 metreyükseklikte hatta 3metre zıplayıp çıkamıyosunuz hayal edin bakalım havuza birisi bi hayvan atıyor hangi hayvan olmasını istemezssiniz (zehirli hayvanlar ve aslan v.s hariç )
  13. kartezyenx

anadolu aslanı sivas geliyor

bir yozgatlı olarak ve bir fenerbahçei olarak bu yıl sivas sporu gönülden destekliyorum inş. şampiyon olur ve türk futbol tarihine rekabet ve kalite gelir :cat::cat: :cat:
  14. kartezyenx

kazaya bakın zavallı motorcuların hiç suçu yok

youtube linki millet yorumlarda gerekeni yazmış videonun altına link bu http://www.youtube.com/watch?v=DRDFyji_iNg youtubeye giremeyenler www.k-tunnel.com www.h-tunnel.com gibi sitelerden youtubeye girerlerse feci motorsiklet kazası yazıp aratsınlar yotubeye girince
  15. kartezyenx

ilana bakın ilana

ürün açıklamasını okudum yeni başlayanlar için uygunmuş başlangıç motoruymuş http://www.sahibinden.com/2000_km_gt650r_siyah-51WQQaXQQ11233534WQQpXQQdisplayitem
  16. kartezyenx

el yapımı chopper yada jant yapabilecek kim var yardım pls.

arkadaşlar el yapımı chopper yada ileri derecede modifiye yapabilcek bi firma lazım ayrıca jant imalatı yapabilcek biride lazım ben el yapımı chopper yapan biyer bilodum biraz pahalı yapıyo ama gerçi o firmayı kaybettim nettede bulamıom
  17. kartezyenx

en çok masraf açan ilk iki çin chopperi seçelim ankettir

[arkadaşlar sıkıntısı bitmeyen sürekli masraf çıkaran ilk üç çinli hangisi anketten işaretleyin 3 adet işaretleyin fazla yada eksik değil iki adet çok gerekli gören 3 işaretlesin ] mecbur kalan bir adette işaretleyebilir ama tercihim iki adetten yana lütfen tarafsız ve objektif olalım
  18. kartezyenx

20 sene sonraki halinizi görün

Lüzumsuz işler müdürlüğü gururla sunar : aşadaki linkteki programı indirin kurun kullanımı çok basit ben kurdum 20 yıl sonraki halimi gördüm moralim bozuldu sizinde bozulsun :queen: link bu http://www.luxand.com/prophecymaster/ aşadaki resimlerde biri anjelina jooly diğeri yirmi sene sonraki...
  19. kartezyenx

Yeni bir kaza (videolu)

balıkesirde geçenlerde olan kazanın ardından yenisi geldi kadın kırmızı ışıkta geçiyor ama yeşildi diye yalan sölüyor nerden belli derseniz motorcunun ardından gelen araçlar harekete devam ediyor ama kadın inkar ediyor motorcu ışığa bakıyor geçiş hakkı kendisinde basıp gidiyor kırmızı ışıkta...
  20. kartezyenx

çok önemli bi anket fikriniz nedir

hamamda ,, hamam böceğinin gözüne sabun kaçarmı kaçmazmı kaçarsa yanıyomu yanmıyomu yanıyosa böcek napıyo :queen:

Yeni mesajlar