Arama sonuçlarınız

1. S

alanyadan motorumla birkaç kare

biraz geç oldu ama ancak paylaşabildim alanyadan güzel köşeler :mrgreen: :thumleft: :flower: :cat:
  2. S

1 aylık nitro aikido kask

alalı daha 1 ay oldu bedeni büyük geldiği için satıyorum.bedeni büyük olduğu için yüksek hızda kafamda oynuyor.yoksa kaskta bir sıkıntı yok.kasktan memnunum.faturası,taşıma kılıfı,çene altı pedi mevcuttur.alın nosu 57-58 olana tam olur.hafif sağlam ve vizörü kapadığınızda rüzgarı ve sesi yarı...
  3. S

alanya-şanlıurfa gezimin küçük bir videosu

anamur virajlarından küçük bir video videolar gelmeye devam edecek :cherry: http://www.dailymotion.com/video/xrt0s2_gsr-ile-virajlar_travel
  4. S

alanya-anamur-mersin-adana-iskenderun-nizip-şanlıurfa 983 km

uzun zamandır hayalini kurduğum geziyi sonunda gerçekleştirdim.eşim ve ben 19.06.2012 salı sabahı alanyadan hareket ettik bizim için 2. balayı oldu bu gezi :) alanya anamur arası bazı manzaralar kaledran köyünden bir görüntü anamurdan önce manzaralara devam anamura ulaşıyoruz orada...
  5. S

dainese marka robocop

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-dainese-robocop-full-vucut-koruma-88784131/detay/
  6. S

memleketim antalya- gazipaşa ' dan birkaç kare

ne zamandır hayalim olan memleketime motorumu getirdiğim için çok mutluyum yalnız seyahat şeklinde değil de bir kamyonetin üstünde getirdim artık nasip urfaya dönerken gezerek gitmek inş sahilden birkaç kare gazipaşa kızıl in mağarası burası da kızıl in kumsalı artık akşam oluyorr...
  7. S

pirelli dragon super corsa lastik

ön lastik 120/70 zr 17 (58w) isteyen arkadaşa arka lastik hediye olarak gönderilecektir. lastikte hiçbir deforme yoktur.patlağı tamiri vs yoktur dot:2610 lastik çok iyi durumda takım olarak değiştirdiğim için satıyorum . fiyat:150 tl dir. pazarlıksız ve kargo alıcıya aittir.lütfen citti alıcılar...
  8. S

2012 model 1000 cc bebekler :)

foruma baktım daha önce paylaşılmamış galiba :cherry: http://www.youtube.com/watch?v=p28y2k7b-SY&feature=g-vrec
  9. S

29-04-2012 halfeti baraj gezimiz

geçenlerde halfeti barajına gezi yapmıştık fotolarını paylaşmak istedim:cherry:
  10. S

nitro aikido kask

topiği doğru yere mi açıyorum bilmiyorum forumları gezdim en uygun burayı buldum yazmak için ... yeni bir kask almayı düşünüyorum araştırırken motomax de nitro aikido diye bir kask gördüm.sharp tan 5 yıldız almış görüntüsü de fena değil fiyatı da uygun.ama konfor olarak nasıl acaba kullanışlı...
  11. S

bu da benim motorum gsr 600

ben de motorumun fotolarını paylaşmak istedim farklı yerlerde farklı zamanlarda çekilmiş fotolar
  12. S

iyi geceler

selam sevgili dostlar:king: aranıza yeni katıldım üyeliğim daha şimdi aktive oldu ve burada sizlerle olmaktan çok mutluyum:cherry:.aslen antalyalıyım şanlıurfada memurum çocukluğumdan beri içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir motosiklet aşkı :wiinkk: şimdi motosiklet hevesimi gsr 'm ile almaya...

Yeni mesajlar