Arama sonuçlarınız

1. zongoku

Far ayarı...

Arkadaşlar sadece sormak istediğim farın ayar olayı. Şimdi benim far karşıyı gösteriyor. Biraz aşşağı indircem yan tarafındaki vidalardan indirilir o zaten basit. Ama asıl sormak istediğim arabalardaki sadece içindeki ampulü aşşağıya indirecek bir ayar yeri var mıdır? Dışından böyle bişey yok...
  2. zongoku

Arkadaşlar bu hava filtresi karbüratörün arka tarafına uydurulabilir mi? Acillllllll

Arkadaşlar bugün motora hava filtresi aldım. Gözüme baya büyük geldi ama satıcının olmazsa değiştiririz sözüne güvenerek aldım. Ama inşallah olur. Karburatörün oraya dışından sokmaya çalıştım girmedi bile nasıl olcak bilmiyorum. OLmadı değiştircem küçüğünü alcam. Yarın ustanın yanına gitcem...
  3. zongoku

Diğer Skygo SG 125-30

Arkadaşlar 2 ay önce aldım motoru. Motor hakkında bilgi paylaşımı yapılır inşallah. Özellikle bu motora sahip olan herkes parça sıkıntısı çekiyodur. Bende parça arıyorum ama kolay kolay bulunmuyo.
  4. zongoku

skygo sg 125-30 parçaları

Arkadaşlar skygo sg 125-30 var bende. Orjinallerinde ön grenaj var bulamadım hiç bi yerde motor parçalarını satacak birileri varsa çok iyi olur. Ya da Denizli deyim yakınlardan İzmir Aydın nere olursa artık burlardan parça bulabileceğimiz bi yer var mıdır? Çullas grup üretmiş motoru sitesinide...
  5. zongoku

ybr alcam yardım arkadaşlar

arkadaşlar 2008 model 2. el ybr var 23 000 km de. Arkadaşla görüştüm egzantirik zinciri değişcek dedi. Benimde içime kurt düştü. Sadece zincir değişse mesele değil ama sizce daha farklı problemler olabilir mi motorda. Sorun yalnızca zincirse sizce almalımıyım? zincirin değişme masrafı nedir...
  6. zongoku

işte yeni motorum

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  7. zongoku

Motoru olmayan azimli genç:)

Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir çinli de olsa bi cup motor almak istiyorum fakat aileden destek yok kendim alacağım. Siteyi 2 yıldır takip ediyorum. Tabi motorum olmadığı için hiç bi zaman muhabbetlere girmedim. Ama artık almam yakındır. O yüzden artık kendimi tanıtma vakti geldi diye...
  8. zongoku

mondial 100ukh mi kuba cg 100 mü

arkadaşlar cup tarzı bi motor mu yoksa kuba nın cg 100 tipi bi motormu daha dayanıklı olur.Sizce hangisi?
  9. zongoku

motor karşılaştırması

Arkadaşlar şu anda motor sahibi değilim fakat en kısa zamanda olcam inşallah.Fazla maddi durum yok.1600 civarı.yani bu sadece motor için.Ruhsat plaka ve saire onlar saten allahın emri ne kadarsa artık.İlk başlarda cup tarzı motorlara bakmıştım.mondial 100 ukh de en son karar kılmıştım.Şimdi...
  10. zongoku

selam

arkadaşlar merhaba.Denizliden katılıyorum.Daha motor sahibi değilim fakat en yakın zaman da olcam inşallah sizin bilgileriniz çok yardımcı olacak saygılar

Yeni mesajlar