Arama sonuçlarınız

1. ceyhun383

Alarm lı disk kilidi

Merhaba arkadaşlar aldıgım disk kilidini çok ucuza veriyorum 25 tl Satıyorum nedeni ise motoru sürekli cocuklar oynadıgı icin süreki ötüyor harekete cok duyarlı bir alarm anahtarı var merak etmeyin fotoya koymadım alarmı istanbul yesılpınardan alabilirsiniz
  2. ceyhun383

Sürücü Kursunda Vitesli Veya Scooter Seçebiliyormuyuz

Arkadaşlar Meraba Bu ay felan yazılıcam bir yere sadece ücreti sordum 1100 tl herşey ıcınde olurmuş a1 masrafı kursun adı gelişim surucu kursu neyse şimdi ben vitesli motor ıstemıyorum scooter sürmek istiyorum ama benı trafiğe çıkarttıklarında scooter sürebilirmiyim yoksa illa viteslimi sürücem...
  3. ceyhun383

www.telefonaparatları.com Satılıktır

www.telefonaparatları.com Site Şuan Arama Motorunda 4-5 sayfada çıkmaktadır Bi Hayalım Vardı Telefon ile ilgili şeyler alıp satıcaktım ama vazgeçtım Sitenin 1 Yıllık Borcu Vs ödenmıştır alalı daha 1 ay oldu Site Proticaret scripti dir Alan Arkadaşa Herşeyını Gösterıcem Telefoncu Arkadaşların...
  4. ceyhun383

Korna tuşunu nerde bulabılırım

Arkadaşlar bi korna daha takıcam ebube korna bunun aynısından nerden bulabılırım alt alta takıcam
  5. ceyhun383

Alarmın hoparlorunu nerde bulabılırım ??

meraba arkadaşlar motoruma alarm koymuştum ama arka tekerlekten gelen çamur içeri atmış alarm gun geçtikçe sesi kısılıyordu bende akü bitiyor sanıyordum bugun aküyü olçtüm voltajı yerınde meğerse su , toz , çamur herşey gırmış ıcıne bunun yenısını nasıl bulabılırım
  6. ceyhun383

Disk Pas tutmuş

Arkadaşlar meraba motorum 15 gunden berı yatıyordu bugun gıttım baktım pas tutmuş fren diski balata spreyı ıle çıkarmı ? ayrıca nalburlarda varmıdır balata spreyı
  7. ceyhun383

10 güne kesin gelirmi aliexpress

10 gune kesın gelırmı arkadaşlar track17 den bakıyorum hala çin felan diyo :pale:
  8. ceyhun383

scooter rodaj ??

arkadaşlar sıfır n max 125 almayı planlıyorum bunun rodajı nasıl olucak viteslide hanı belırlı bir devri geçme dıyolar bunda nasıl olucak açıklarmısınız
  9. ceyhun383

Watsapp Moto yardım grubu

Meraba arkadaşlar her ilden katılabilirsiniz grubumuza Yolda Benzini biten, Tekeri Patlayan, kayışı kopan, motoru bozulan oluyor en yakın kısıler bırbırlerıne yardım etmelerı ıcın numalarınızı ozelden atarsanız eklerim hemen
  10. ceyhun383

aliexpress den 50 adet ürün alırsam gumruğe takılırmı

arkadaşlar meraba linkde gördugunuz urunden alıcam toplu gonderıyorlar 50 tane gelıcek bu sıkıntı teşkil edermi ? yanı gumrukde sıkıntı olurmu ona göre alıcam...
  11. ceyhun383

aspx Dili bilen ve sql den anlayan konuya gırebılırmı

selam arkadaşlar bugun proticaretın bedava verdıgı scripti kuruyodum kurulumu basıt direk ftp atıp ınstall ıle kurulum sımdı ileri dedikden sonra buraya gelıyor allta gördugunuz hata yazıyor kurulum ılerlemıyor bilenler cevap yazabılırmı ?? A network-related or instance-specific error occurred...
  12. ceyhun383

Whatsap grubu moto yardım

Arkadaşlar grup açtık motosiklet ile yolda arıza yapan yerini bildirip en yakın kişilerin yardım etmesi icin katılmak isteyenler telefon numalarını özelden gönderirlerse eklerim
  13. ceyhun383

Ktm rc 125 turkiyede varmi

Arkadaslar ktm rc 125 ulkemizde varmi satan hicbi yer gormedim de , dukeden daha cok sevdim rc modelini
  14. ceyhun383

Bot tavsiyesi

Meraba arkadaslar 400 500 tl arasi bot ne alabilirim marka onerirsiniz ,link de atabilirsiniz
  15. ceyhun383

Tek Teker

16. ceyhun383

Vites düşürmek

Sırf şunu adam akıllı öğrenemediğimden scooter almak ıstıyorum bırı bana acıklayabılırmı sunu acıklasın yeter 100 km hızla 5 vites de gıdıyorum anıden durdum acemiyim hala 5 vitesde motor debriyaj cekılı gaz vererek dusursem çat 4 çat 3 2 ..boş diye geçermi ? trollemeyın lutfen adam akıllı bişi...
  17. ceyhun383

elektrikli moped

elektrikli moped alıcaksanız volta markasını secmenızı onerırım italyan malı hız kılıdını açmadan 85 90 km arası hızı var açarsanız duz yolda ınanamayacaksınız 110 120 km hıza cıkıyor bir arkadaşım gps ıle ölçtü hatta 6 akülü 72 volt 3000 wat norminal güc 4500 wat köydeyken 2 tane vıdeo...
  18. ceyhun383

aliexpress

arkadaşlar aliexpressden aldıgım urunlerın 1 ayda gelıcegını bılıyorum ama verdıklerı takıp numaraları o altta yazan sıteyle alakası yok gırıyorum hıcbırşey cıkmıyor biri atmıştı bıryere global miydi neydı oyle bişi ordan kontrol etsem gosterırlermı turkıyeye gırış yapmışmı degılmı dıye
  19. ceyhun383

Ehlıyet alma Süresi Kaç gün

arkadaşlar ilk sınava girme vs vs benım ehlıyetı tamamen almam kaç gun surer sıfırdan sımdı başvursam bı yere kaç gunde alırım ehlıyetımı
  20. ceyhun383

KTM Motorları Kötümü ?

arkadaşlar forumda bazen bırılerı yazıyor farları calışmıycak orası burası çalışmıycak dıye korkuyorum gıbı şeyler yazmışlar ama benım ılk vıteslı motorum olucak ya ktm duke 125 alıcam ya mt 125 ama ktm duke 125 daha cok hoşuma gidiyor - leri nedir hemde abs de var galıba

Yeni mesajlar