Arama sonuçlarınız

1. The Dude

Anadolu'nun Kayp Şarkıları albümü hakkında

epeydir beklediğim albümü dün aldım. gayet güzel bir iş çıkarmışlar şimdilerde belgeseli beklemeye başladım. emek harcandığı her halinden belli. türkü formatına aşina iseniz almanızı tavsiye ederim. 13-14 tl birşey böyle çalışmalar desteklenmeli. anadolu kültürü diye bize yutturulmaya...
  2. The Dude

Gayrettepe emniyette bulunan motorlar hak.

aldığım bir duyuma göre bir hırsızlık şebekesi "çökertilmiş" ve gayrettepe emniyete epey bir motor getirmişler, yanlış haırlamıyorsam 300 civarı. yakın zamanda motoru çalınan arkadaşların bilgisine. haberi henüz doğrulayamadım. ama astarı var gibi.
  3. The Dude

Zam gelir paldır güldür gel de zam beni güldür

şu bütçe görüşmeleri yapılmaya başlandı başlanılanı iğne ve iplik dahil herşeye zam geleceğinden sebep milleti inceden alıştırmaya başladılar. gerçi bizi alıştırmaya gerek yok direk ver ayarı olsun bitsin. neyse konunun sosyal mesaj kısmını es geçip direk konuya gireyim. henüz doğrulayamadığım...
  4. The Dude

akvaryum

birisinden alacağımız var tahsilsatta sıkıntıyaşıyoruz. Pet Shop sahibi borçlu. dükkan istanbul ümraniyede, akvaryum vs gibi ihtiyacı olan arkadaşlar özel mesajla ulaşabilir. piyasa fiyatının altında fiyatlar ile ürünler temin edilecektir.
  5. The Dude

Kazmayı vurduk madene

3-4 gündür bir türkü düştü aklıma durup durup dinler oldum, anlam veremedim. dün anlamını kendisi getirdi. http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1172378&Date=11.12.2009&b=Bursada%20maden%20ocaginda%20patlama "Tekrar mülaki oluruz bezm-i...
  6. The Dude

tamir ve bakım seti tavsiyesi

bakındım göremedim. iki tip takım alma düşüncem var. zira sanırım bu saatten sonra motosiklet mekaniğine merak sarmam gerekiyor. sebebi ise ileride çıkmayı düşündüğüm uzun süreli gezilerde en azından kendi imkanlarımla ufak arızalara müdehale edebilmek. ilk ürün komple bir takım seti. eve...
  7. The Dude

sym gts 250 performans problemi

merhaba makinede enteresan bir sıkıntım var. 0-100 km aralığında bir problem yaşamaz iken 100 kmden sonra bir sıkıntı var. elcikde gazı açmama rağmen motorun devirlenmesi ve hızlanması gereğinden fazla zaman alıyor. bazen de 100 km civarında devir bitiyor ve üstüne çıkmıyor. aklıma gelen olası...
  8. The Dude

[MT] Sinema Kulübü

filmler hakkında biraz yorum yapalım. bakalım nelerden hoşlanılıyor. ben başlayayım konu 2012 filmi. Kıyamet tasvir edilmeye çalışılmış, müthiş bir görsellik sunmuş.uzun bir film olmasına rağmen baştan sona bağlıyor. sinemada seyretmek gerek. film konusunda sınırlama yoktur, eski yeni ne...
  9. The Dude

Ortaya Karışık

arşivde gözüme çarpan bir kaç fotoğrafı ekliyorum R1 brother ve R1 eski düldül yoldan bana dair
  10. The Dude

10 Kasım 2009

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 71. yıldönümünde sevgi, saygı, rahmet ve en derin hissettiğimiz özlem ile anarız. "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne...
  11. The Dude

güvercinli konu (güvercinseverlerden destek ve yardım beklerim)

merhabalar eğer yapabildiysem bir vesile ile evime misafir olmuş bir arkadaşın fotoğrafı aşağıda. bu arkadaşaın cinsini bilen ve kısa şekilde nasıl bakmam gerektiği konusunda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. güvercin konusundaki bilgim yok denecek kadar az. kendisi kıç tarafına hakim...
  12. The Dude

stebel nautilus havalı korna motosiklet için nerde bulunur ?

merhaba stebelin nautilus isimli motosiklet kornasından almaya çalışıyorum fakat internet siteleri haricinde bulamadım, eminönü tarafına da baktım, orada da yok. bu kornanın internet dışında gidip alabileceğim istanbulda asya tarafında bir yer bilen var mıdır ? makbule geçer. saygılar ürünle...
  13. The Dude

gilera nexus 500 hakkında bilgi

merhaba forumu biraz kurcalamama rağmen gerekli bilgiyi bulamadım. gilera nexus kullanıcılarından ve bilgisi olanlardan rica ederim. bakım ücretleri nasıldır ? standart servis ücreti ne kadar tutar ? parça ücretlerinin pahalı olduğunu bilirim ama mesela kayışı ne kadardır ? uzun yolda...
  14. The Dude

scooter ayna camını nerede yaptırabilirim ?

merhaba motorumun bir aynası ortadan çatladı. cam kısı ayrı olarak satılmıyor ve ayna komple çok pahalı. bunun yerine aynayı geniş açı olarak yaptırmak istiyorum. bu tür özel kesim aynayı kim nerede yapar ? konu hakkında bilgisi olanlardan fikir rica ederim.
  15. The Dude

istanbul çevresi kaplıca, istanbul içi hamam vb

merhaba kıyıköyden sonra sıra biraz sıcak su alma zamanı. havalar sıcak, sıcak suyu ne yapacaksın demeyin yeri ayrıdır. istanbul çevresi günübirlik özel oda kiralayan kaplıca vb, istanbul içinde özel oda kiralayan (burası önemli eşli gitmeyi düşünüyoruz) hamam tavsiyelerinizi rica ederim...
  16. The Dude

istanbula yakın 2-3 günlük kaçamak için mekan tavsiyesi

merhaba her ne kadar sağa sola sürekli sefer eylesemde, genelde yatılı kalmadığım için kalnacak yerler hakkında çok bilgim yok. internet üzerinden bakıp okumaktansa kişilerin ya da kalanların görüşleri daha önemli benim için. 2-3 günlüğüne bir arkadaşla istanbul dışına bir kaçamak yapmayı...
  17. The Dude

benzin maliyet ve vergi oranları

Şükrü Kızılot un bugün hürriyetteki köşe yazısından alınmıştır. Grafiği koymuyorum, moraliniz daha fazla bozulmasın. konuyu açmamın sebebi, belki bilmeyen arkadaşlar vardır. "Benzin rafineri çıkışının yüzde 219 fazlasına satılıyor AKARYAKIT ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre...

Yeni mesajlar