Arama sonuçlarınız

1. The Dude

Kemal Sunal anısına ...

halen bir yerde denk geldiğinde -belki de binlerce kez seyretmiş olmamıza rağmen- bizi televizyonun karşısına çivilemeyi bilen üstatların anısına, Kemal Sunal huzurunda minnetimi belirtmek isterim. Evvel giden ahbaba selam olsun erenler, n66vnOpmsCQ
  2. The Dude

3 - 10 aralık rakı balık haftası

can-ı gönülden kutlarım.
  3. The Dude

24 kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

esas itibari ile 24 kasım denildiğinde aklıma 2 mevzu geliyor; öğretmenler günü; okul hayatım boyunca sevmediğim bir iki öğretmen oldu, onlara da saygıda kusur etmedim. umarım hepsinin hakkını verebilmişimdir. hepsini aile büyüğü olarak görürdüm zira onlar da beni aile bireyi olarak...
  4. The Dude

agp ekran kartı alınık

selam millet, bir adet agp ekran kartına ihtiyacım var. eski kartım sapphire hd2600pro idi , benzeri ya da daha hallicesini arıyorum. düşük modeller de olur ama onları hibe kabul ederim zırnık vermem. istanbul anadolu yakasındayım.
  5. The Dude

beyoğlu sahaf festivali 2011

bugün gittim, trt nin yanında bir yerlerde yapılıyor. aradığım kitapları bulamadım ama epey bir kitap alıp döndüm. ağırlıklı olarak romanlar var. şiir kitabı bulmakta biraz zorlandım. gidilesi görülesi bir etkinlik. fiyatlar iyi idi.
  6. The Dude

Hudson Leather' a Teşekkürler

Yanlış hatırlamıyorsam kasım 09 da hudson leather ortaköyden liknte yer alan montu aldım. bu tür ürünlerde garanti ne kadardır tam bilmiyorum. neyse geçenlerde hudson kadıköyden buff almaya gittiğimde ayak üstü sohbette Cemal Bey'e bakım için ne yapmam gerektiğini sordum, kendilerine getirmemi...
  7. The Dude

ÖDÜNÇ ÇADIR GEREKLİ

bayram süresi boyunca 3-4 kişilik soğuğa dayanıklılığı iyi olan çadıra ihtiyacım var. istanbul içerisinde ödünç verebilecekler konu altına ya da özel mesaj ile ulaşabilirler.
  8. The Dude

antep, maraş, urfa ikametli üye araniyor. (bakır işlemeli ürün arayışı)

bu illerde ikamet eden arkadaşlardan bir ricam olacak. 6 lı bakır işlemeli türk kahvesi seti arıyorum. internet üzerinden buldum ama fiyatları çok yüksek. yolu düşen geçerken fiyat sorar ise makbule geçer. fiyat uygun olursa 2 yahut 3 set almayı düşünüyorum. (2 adet ikili bir adet 6 lı set de...
  9. The Dude

21.07.2011 istanbul anadolu yakası saat 20:00 den sonra nargile içimi

arkadaşlar, 21.07.2011 akşamı anadolu yakasında nargile içelim. yalnız mekan seçimi konusunda çekincelerim var. mekan tavsiyesi de alalım anadolu yakası için. saat 20:00 den sonra uygundur. katılımın az ya da hiç olmasını bekliyorum. katılım olmaması durumunda henüz denemediğim fokurtu...
  10. The Dude

dizüstü bilgisayar bakımı ve tamiri (anadolu yakası)

buradan birileri var ise makbule geçer. makina lenovo 3000 n500 NS76NTX kabaca İŞLEMCİ: Intel Dual Core 667 MHz. 2.16 GHz. 1 MB Cache Bellek T3400 İşlemci RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9300M GS 256 MB...
  11. The Dude

"Hız Cezasına İtiraz Etti Kazandı"

kaynak " SAMSUN - M.K., kendisine ait olan 55 SP 256 plakalı otomobille geçen yıl Ekim ayında Bafra İlçesi’nden kent merkezine gelirken İncesu Mevkii’nde polis tarafından durduruldu. Polis M.K.’ya 112 kilometre hızla gittiğini söyleyerek, 270 TL para cezası yazdı. Hürriyet gazetesinin...
  12. The Dude

benzine zam gelmiş mi ?

kaynak zam yapıldığına dair bir tevatür var ama aklımı kurcalayan bir husus var. geçenlerde indirim yapıldığı söylenmişti , indirimin geri alınması zam olarak kabul edilebilir mi ? indirimden önce yapılan zam konusundaki heyezanımız geçerliliğini koruyor mu ? yoksa yeniden esip gürlememiz...
  13. The Dude

Yusuf Hayaloğlu anısına

"Ellerim kurtulacak ellerinden, bir kuru dal ağaçtan kopar gibi" ömrüm yettiğince dinlemekten bıkmayacağım sayısız şarkının sözlerini yazmış, arkasında okumaktan her dem zevk alınacak kitaplar bırakmış, çok yönlü bir sanatçı olan Yusuf Hayaloğlu'nu sevgi ve saygıyla anıyorum. en depresif...
  14. The Dude

Tiyatro Etkinliği Altyapı çalışması

Aşağıdaki tiyatro oyununa gitmeye niyetliyim, gelmek isteyenler için açık davettir. Üsküdar Stüdyo Sahne 19.01.2011 20:30 Oyun; Birdy
  15. The Dude

Yurtdışından Alınacak Elektronik Eşyadan Yağ Çıkartma Vergisi (hayrını görün)

Yurtdışından 'elektronik' getirmek artık paralı 2011 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera uydu alıcısı gibi cihazlardan bir defaya mahsus 10-215 euro arasında ücret alınacak. 14:06 | 30 Aralık 2010 Bakanlar...
  16. The Dude

benzine zam gelmiş hoş gelmiş ....

lafı uzatmadan sizleri bu güzel haber ile başbaşa bırakıyorum. yeni 95 oktan kurşunsuz fiyatımız 3,78 tl ..... haydi hep beraber eselim gürleyelim ......
  17. The Dude

Erkan Oğur Konser organizasyonu fizibilite çalışması

Erkan Oğur & Derya Türkan bu konsere gitmek gibi bir niyetim var. hadi gidelim demekten ziyade giden var mı demeyi tercih ettim. bilet fiyatları biletix de 32 tl ön taraf. bu hafta içi bilet teminini bitirmek isterim. gelen varsa el kaldırsın, duruma göre peşembeye kadar kendi biletimi...
  18. The Dude

"Hızı sevmem, kızım evde yolumu gözlüyor"

aslında buna benzer ünlü şahısların aldıkları motorların yahut motor için sarfettikleri vecizelerin konularına çok itibar etmem, böyle bir konu açacağımı da pek düşünmezdim. lakin Tamer Karadağlının mesajı o kadar net ve vurucu ki arada heba olsun istemedim. haberin orjinali
  19. The Dude

maxi scooter performans artışı teorileri

konu makinamız sym gts 250 daha hacimli bir motor almak istemediğimden mevcut makinam üzerinden biraz değişiklik yapmak istiyorum. zira son zamanlarda performansında biraz sıkıntı hissediyorum. ara hızlanmaları eskisi gibi değil, son hızda biraz düşme var. sabahları çalıştırdıktan sonra 2-3...
  20. The Dude

3 gün 44 ölü kurban Bayramı başladı

"Tatil öncesi karayollarında alınan tüm tedbirlere ve yapılan uyarılara karşın kazalar hız kesmedi. 9 günlük tatilin ilk günü olan 13 Kasım Cumartesi günü meydana gelen 27 kazada 21 kişi öldü, 87 kişi de yaralandı.Tatilin ikinci günü olan 14 Kasım Pazar günü meydana gelen 16 kazada ise 12 kişi...

Yeni mesajlar