Arama sonuçlarınız

1. The Dude

Avrasya Tüneli Geçiş Garantisi İçin Devlet 123.000.000 TL Ödeyecek (Sadece 2017 için)

Avrasya Tüneli’ne yıllık 25.6 milyon araç geçişi garantisi verilmişti geçen yıl bu sayının 10 milyon altında kalındı. Bu 10 milyonluk farkı devlet ödeyecek. AVRASYA Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu devletten 123 milyon lira alacaklarını söyledi. üzerine...
  2. The Dude

motosiklet fiyatlarında vergi etkisi / teğet içerir.

dün bir arkadaş ile honda xadv modelini konuştuk, fiyatını bilmiyordum. öğrendim. 61.000 tl ana markaların motosiklet fiyatlarına bakarken suzukinin fiyat listesi enteresan geldi. misal burgman 400 gümrük vergisi %6 ilave gümrük vergisi %20 ötv %37 kdv %18 fiyatı 53.000 tl. vergi oranı...
  3. The Dude

Bosnadan İthal Edilen Etin İnsan Sağlığına Zararlı Çıkması Hadisesi

İthal ette skandal! Bosna'dan ithal edilen 20 ton et hastalıklı çıktı. Türkiye’nin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığı ile Bosna Hersek’ten ithal ettiği 20 ton sığır karkas etinde insan sağlığına zararlı hastalık olduğu ortaya çıktı...Etlerin, laboratuvar incelemesinin sonuçları...
  4. The Dude

Forum Yöneticileri Dikkatine

gençler pek bilmez, zamanında istanbul lütfi kırdar spor ve sergi sarayında motosiklet fuarı olurdu. tahminim 2007 fuarında aşağıda fotoğrafı bulunan kişiye motosiklet.net yetkilileri tarafından "büyüyünce sana motosiklet alacağız" diye bir vaatte bulunulmuş. tabi itimadımız var, yazılı...
  5. The Dude

eski kasktan akvaryum yapmak.

emektarlarımdan marushin shivan dragon kaskı akvaryuma çevirmeyi düşünüyorum, çok uğraşmadan linkte bulunan yuvarlak akvaryumlardan içerisine uyan olur ise o şekilde, olmaz ise biraz daha işçilik ile bakacağım. örnek kaskın içerisindeki bütün malzemeyi çıkartacağım, üst kısmından bir...
  6. The Dude

SAMSUNG A5 2017 EKRAN KORUYUCU

ürün linki modeli hatalı seçmişim, bir tane sarı bir tane siyah var. ihtiyacı olan mesaj atabilir.
  7. The Dude

30.000 kişilik sınır koruma ordusu ve Bülent Alp

Reuters haber ajansı, ABD liderliğinde DEAŞ'a karşı kurulan uluslararası koalisyonun Suriye'deki ortaklarıyla 30 bin kişilik bir sınır koruma gücü kurmak için çalıştığını açıkladı. Habere göre, yeni sınır gücü terör örgütü YPG'nin liderliğinde kurulan Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) komutası...
  8. The Dude

elektrikli araç sürücülerine kötü haber ... işte o haber

01 ocak 2018 itibari ile elektriğe %8,8 oranında zam yapılacak. BOTAŞ, 1 Aralık’tan geçerli olmak üzere doğalgaz santrallarına sattığı doğalgazın fiyatını, yüzde 8 artırmıştı. Doğalgaz santrallarının, her 1000 metreküp gaza 704 TL yerine 763 TL ödeyeceği açıklanırken maliyet baskısı nedeniyle...
  9. The Dude

mazlumun mazluma yaptığını motorcu motorcuya yapar mı ?

İstanbul Anadolu yakasında olanlar bilirler ankara yolunu kullanacaksanız (e-5, d100) yolun solunda bulunana bir metrelik alan 4 ve üzeri tekerlekli araçlarca işgal edilmediğinden, bu kısmı kullanıyoruz. yalağuz, bu bölümde dahi yavaş giden motoru korna, selektör ile taciz ederek yol isteme...
  10. The Dude

Isle of Man TT (tourist trophy) Race (man adası yarışları)

bitirmeyi bir türlü başaramadığım Triump motosikletleri tarihi çevirisinde sürekli karşıma çıkan namlı yarışlardan bir tanesi, bu vesile ile COQ hocamdan hem özür dilerim hem teşekkür ederim. "biliyom lan ben o adayı, böyle hep motorlar yarışıyor" cümlesini kurabilmeme verdiği kültürel katkıdan...
  11. The Dude

bugün benzin aldım

başlıktan anlaşılacağı üzere benzim aldım. son aldığım 50 tl lik benzin 9.09 litre idi 250 km de benzin ışığı yandı. tekrar 50 tl lik aldım 8.88 litre. benzinlikte boştu zaten. benden önceki 30 tl lik almış evine gidebilmiş midir ? eve geldim. euro 4.58 olmuş. dalmışım, gözlerim buğulanmış...
  12. The Dude

otomatik güncelleme ve manuel güncelleme ,

gün geçmiyor ki değme komedyenlere taş çıkaran açıklamaları devlet yönettiğini iddia edenlerden duymayalım, açıklamayı yapanın karşısındakinin zeka seviyesinin ne kadar olduğunu düşündüğüne mi yanalım ? yoksa güruhun düşünülen zeka seviyesinde olmasına mı ? bilemedim. açıklama bu şekilde ...
  13. The Dude

30 EKİM 2017 BENZİN ZAMMI (12 kuruş)

ha bugün ha yarın, ha 50 gün, ha benzinin elli tonu derken, bir sabah erken, benzine 12 kuruş motorine ise 17 kuruş güncelleme yapılıverdi, benzin zamları için ayrı bir bölüm açılması gerekiyor sanırım, ne'se hayırlı olsun, zamları dahi açıklamaya çalışacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
  14. The Dude

27.09.2017 Motorin ZamMı ?

27.09.2017 tarihinden itibaren yurt genelinde motorine 13 kuruş (çuk) zam yapılması bekleniyor. bazı illerde güncelleme olarak yansıyacak zammın hayatı olumsuz etkilemesi beklenmiyor. sosyal medya ve benzeri oluşumlarda yer yer protestoyu andıran fevri kelimeler kullanılsa da ilerleyen...
  15. The Dude

bir garip arıza - gidonun solundaki kumandalar çalışmıyor.

günaydın sabah motora bindim, klasik kontrollerde gidonun solunda bulunan kumanlardan ; sinyal, korna, bagaj açma süğmesi, selektör ve fren kolunun stop tetiklemesi çalışmıyor. sadece uzun kısa çalışıyor. geçen hafta motora bir iki ekstra lamba takmıştım, onları da mevcut röleye ekledim, +...
  16. The Dude

Yollardaki Yağ Lekeleri ve Diğer Engeller

İstanbul içerisinde son zamanlarda daha fazla dikkatimi çekmeye başladı, zira görülmeyecek gibi değil, özellikle ara yollarda daha fazla, inşaat için kullanılan araçların şehre hediyeleri ciddi anlamda problem çıkaracaklardır, fotoğraf ekleyemiyorum, dikkatli olmanızı tavsiye ederim...
  17. The Dude

01.08.2017 Akaryakıt Zammı

her ne kadar süreç içerisinde; motosiklet ekipmanlarına yapılan vergi artışı, motosikletlere yapılan vergi artışı, motosikletlere bir daha yapılan vergi artışı, motosikletlerin hacimleri üzerinden yapılan çarpık vergilendirme, gibi konular arasında önemi yokmuş gibi görünse de, her ne kadar...
  18. The Dude

sym joymax 250 aydınlatma değişiklilkleri, led lambalar vs.

motorun ön aydınlatmaları hoşuma gitmiyordu, yetersiz geliyordu. servise gittiğimde ne yaparız sorusuna şu ürün ile yanıt verdiler (photon 5000k led h4) beyaz ışık ve tam aradığım . tavsiye ederim. akabinde sislere de bir el atalım dedim ama h21 kodlu ampüller pek yok, aliexpressten h21 led...
  19. The Dude

satılık bilgisayar kasası (q8300, 8gb,1gb 6850) ve bir iki parça

sahibinden ilan no: 467091222 detaylar anakart : gigabyte GA-G41MT-S2PT işlemci: intel core Quad 2.5 Ghz q8300 işlemci + stok fan ekran kartı: powercolor hd6850 1gb ram: gskill (2x4 gb) 8gb Ripjaws DDR3 1333 MHZ CL7 hdd: 320 gb samsung hd321kj 16 mb 7200 rpm asus vento piano black kasa LG...
  20. The Dude

ÖN ARKA MOTOSİKLET SEHPALARI 200 tl (ikisi)

ön ve arka sehpalar takım olarak satılıktır. fotoğraf 1 fotoğraf 2 fotoğrafları iri çektim detaylarına bakabilinsin deyü. yer istanbul ataşehir,

Yeni mesajlar