Arama sonuçlarınız

1. selim995

İstanbul' dan Merhaba

Merhaba arkadaşlar, Çok uzun süredir motosiklete binmiyordum ve geçen hafta xmax 250 satın aldım. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum yaş 24. Oturmak sohbet etmek turlamak isteyen varsa motorcu arkadaşlarımı her zaman bekliyorum.
  2. selim995

Komple motor bloğu

Merhaba arkadaşlar 2005 1000rr komple motor bloğu nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı ?
  3. selim995

2016 Motosiklet Ehliyet Yasası (Akıllarda soru kalmasın)

[SIZE=4]Merhaba arkadaşlar İnternette çok yanlış bilgi mevcut ehliyet ile ilgili Karayolları Trafik Yönetmeliğinin resmi gazete yayınlanmış olduğu belgede yazmaktadır herşey ; Karayolları Trafik Yönetmeliği (01.01.2016 tarihinden itibaren yürürlüktedir.) Sürücü Belgelerinin Sınıfları Madde...
  4. selim995

Marş basıyor ama çalışmıyor yardım

Herkese selam öncelikle arkadaşlar 2005 model honda 600 rr motor kullanıcısıyım. 70 80 km hızla giderken motordan ses gelmeye başladı ve gaz yememeye başlayıp yavaş yavaş motor durdu ve stop etti.Şimdi kontak açıyorum ekran geliyor ışıklar vs. marşa basıyorum motor çalışacak gibi oluyro ama bir...
  5. selim995

2005 600RR Beyin Arızası

Merhaba arkadaşlar 2005 model 600rr kullanıyorum ve motorumda bugün beyin arızası oluştu. Sorun şöyle beyine elektrik gidiyor fakat geri gelmiyor yani ateşleme yapmıyor bu beyini tamir ettirebilir miyim ücreti ne kadar olur neresi yapar yada yeni beyinmi illa almam gerekiyor bu konuda bilgisi...
  6. selim995

Dolandırıcılara Dikkat Edin 2.El Ninja 250R Alacaklara Dikkat..!

Merhaba arkadaşlar 3 temmuz 2014 tarihinde bir konu açmıştım ilk sahibi olduğum ninja 250R ı sattığım kişi milleti dolandırmaya çalışmıştı o konunun linki ; http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/133255-2-el-ninja-250r-alacak-varsa-dikkat-etsin.html Şimdi motor başka birisine satılmış ve...
  7. selim995

Adana'dan Var Mı Motorcu ?

Merhaba arkadaşlar ben Adana'dan Selim 600RR kullanıcısıyım. Ne yazık ki bana pek eşlik edecek arkadaş yok. Tanışma bölümüne baktım fakat birşey bulamadım. Uzun yol yapmayı planlıyorum başka ile gezi gibi Adana'dan bana eşlik etmek isteyen var ise lütfen bana ulaşsın Facebook ...
  8. selim995

Sibop kapağına aman dikkat !

Merhaba arkadaşlar dün başıma ölümden döndüğüm bir olay meydana geldi ve bunun nedeni sibop kapağı. 600RR ile 200 KMh hız ile giderken arka teker pof diye aniden indi ve motor deli gibi sağa sola atmaya başladı zar zor bir şekilde durdum. Arka lastiğe baktım ve lastik neredeyse yerinden çıkacak...
  9. selim995

600RR İçin Lastik Seçimi

Merhaba değerli arkadaşlar 2005 model cbr 600rr kullanıcısıyım yeni lastik almam gerekiyor ve motorum yeni olduğu için daha önceden hiç lastik almadım ve ne seçeceğimi ne alacağımı tam bilmiyorum. Yaşadığım yer Adana burada yollar çok kaygan buz pisti gibi parlıyor ve yolların çogunlugu kum ve...
  10. selim995

2005 Honda CBR 600RR Gösterge Paneli

Merhaba arkadaşlar uzun süredir 2005 Honda CBR 600RR Gösterge Paneli arıyorum fakat bulamadım buraya konu açayım dedim belki bilen vardır diye. Kaza yaptığım için benim panelim kırıldı ve yenisi almak gerekiyor 2.El 2005 Honda CBR 600RR Gösterge Paneli nerden bulabilirim veya bildiğiniz varsa...
  11. selim995

2.El Ninja 250R Alacak Varsa Dikkat ETSİN !!!

Merhaba arkadaşlar eski motorum 2012 model ninja 250r'dı ve bir kişiye satmıştım. Ninja 250R'ın ilk sahibi bendim yani motoru sıfır almıştım 2012 9.Ayda bundan 4 5 ay önce gibide bir kişiye 12.500 TL'ye sattım ve motorumun KM'si satarken 25.000'di ilk sahibi oldugum için orjinali budur hiç...
  12. selim995

100RR Kasalı 600F F3

Merhabalar bu ilandaki motoru almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-1000rr-kasa-f3-163438215/detay 600 f3 1000rr kasası var üzerinde F3 hakkında hiç bilgim yok bu motor hakkında yardımcı olabilir misiniz ne kadar yakar sorunları nedir ne nedir nasıldır...
  13. selim995

GoPro Hero 3 - White Edition 720P 30 FPS

Görüntü kalitesini test amaçlı ürünü alır almaz video çektim. Hafıza kartım küçük olduğu için fazla yer kaplamaması için 720P 30 FPS Modunda çektim. 720P 60 FPS, 960P 30 FPS Ve 1080P 30 FPS' lerinide destekliyor. Diğer konum ...
  14. selim995

GoPro Hero 3 - White Edition !!!

Uzun zamandır planladığım gopro hero 3 white edition kameramı aldım sonunda. Görüntü kalitesi oldukça iyi 1080p ' ye kadar çekiyor.Üründe tek beğenmedim nokta mikrofon girişi yok. Yani ürünün üzerinde mikrofon var ama harici bir mikrofon için giriş yok. Hero 3 Silver Ve Black edition serilerinde...
  15. selim995

Adanaaaaa...

Merhaba arkadaşlar üniversite nedeniyle adanaya 2 gün önce taşındım ninja 250R motorum ile beraber tanışmak isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum http://i.epvpimg.com/00QXf.jpg
  16. selim995

OPET ' in yaptığı ayıp

Geçen hafta Konya'dan Antalya'ya gitmiştim ve Antalya'da yol üzeri gece saat 12:00 da bi opet istasyonunda durmuştum benzin almak için. 62.05 TL Lik benzin aldım üzerimde nakit yoktu ve parayı bankamatik kartı ile ödeyecektim. İstasyondaki görevli pos makinesinden kartı çekti RED cevabı geldi. 3...
  17. selim995

Acil Yardım Arkadaşlar Kamera Önerisi Lazım

Arkadaşlar sabahtan beri bakıyorum forumdada konulara baktım ama bi türlü bi kamera bulamadım kask için max 300 tl lik kamera önerebilecek varmı acil gerekiyor
  18. selim995

FF396 Dharma Kask Reset Tuşu

Arkadaşlar bugün FF396 Dharma Kask aldım ve içinde bi reset tuşu farkettim bu tuş ile ilgili bilgisi olan varmı bu ne işe yarıyor :cherry:
  19. selim995

Ninja 250R ' ın Gerçek Yüzü Daha Doğrusu Sesi :)

Bugün arkadaşla egzoz değiştirirken videoyu çektim Ninja 250R ' ın egzoz olmadanki sesi işte buyrun :)
  20. selim995

Motor Takası Yapacam Tavsiyeleriniz Gerek

Merhaba Arkadaşlar 2012 Model Ninja 250R Moturumu 25.000 KM ' De Olan 2005 Model Honda CBR 600F İle Takas Yapmayı Düşünüyorum Sizce Takas Yapayım Mı Yoksa Başka Bir Motor İlemi Takas Yapayım Önerileriniz Neler ?

Yeni mesajlar