Arama sonuçlarınız

1. serdar1547

Arora Tiger 200 ü verip BU Moto Calibreyi getirmeye gidiyorum(400 km)önerileriniz...

arkadaşlar motosikletimi takas yoluyla değiştirmek üzereyim. şu anki motorumu verip üstede 3,000 lira verip 400 km de yol yapıp (200 km si arora tiger 200 ile 200 km si de bu moto calibre 250 r ile) bu moto calibreyi alıp geleceğim.meteorolojiye göre o gün hava 13 derece ve birazda sis olacak...
  2. serdar1547

Tamamen Psikolojik

Evet arkadaşlar ben motosikletle 17 yaşında tanışmıştım ilk motosikletim 1996 model bir hero pufdu o zamanlar motosiklete binmemi kimse istememişti ama ben çok sevdiğimden bırakamamıştım motoru ve ben buna tam olarak 7 yıl bindim sonra bunu sattım ve sıfır kral 100 lük aldım ve çevremden aşırı...
  3. serdar1547

İlk gezimiz çinlilerle;Kapuzbaşı Şelaleleri

uzun zamandır motosikletlerimizle gitmek istediğimiz fakat bir türlü gidemediğimiz kapuzbaşı şelalelerine nihayet gidiyoruz (tarih 26/08/2012 ama yeni yüklüyorum)ilk defa,bize göre uzun olan gezi için hazırlıkları yapıyoruz ve yola çıkıyoruz motosikletin çantasında motoru indirecek kadar...
  4. serdar1547

Arora Tiger 200 ve Ben:Sümengendeyiz

evet arkadaşlar;bulunduğum yerde olan ölümlü bir motor kazasından dolayı motora binen tüm arkadaşlarım motorlarını satsa da,beni tek başıma bıraksalarda ben yine forumdakilerin yani sizlerin desteğiyle(gazıyla)ben de gezdiğim yerleri çekeyim foruma koyyum dedim ve o kadar uzun mesafe olmasa da...
  5. serdar1547

SATLIK ARORA TİGER 200...SORUNSUZ..

MOTORU YENİ ALDIM...MOTORUN SORUNU FELAN YOK FAKAT ÜZERİMDE KURULAN AĞIR PSİKOLOJİK BASKI SEBEBİYLE SATLIKTIR.GERÇEKTEN DENGESİZ BİR HIZLANIŞA SAHİPTİR YANİ PERFORMANSI OLDUKÇA KUVVETLİDİR...SÜREN KİŞİYİ YORMAZ TİTRİŞİM SIFIRDIR. ARKASINDA ÇANTASI DA VARDIR KESİNLEKLE PAZARLIK PAYI YOKTUR ZATEN...
  6. serdar1547

SATLIK ARORA TİGER 200...SORUNSUZ...PSİKOLOJİK BASKI SEBEBİYLE SATLIK

MOTORU YENİ ALDIM ŞU AN DÖRT BİN KM DE MOTORUN SORUNU FELAN YOK FAKAT ÜZERİMDE KURULAN AĞIR PSİKOLOJİK BASKI SEBEBİYLE SATLIKTIR.GERÇEKTEN DENGESİZ BİR HIZLANIŞA SAHİPTİR YANİ PERFORMANSI OLDUKÇA KUVVETLİDİR...SÜREN KİŞİYİ YORMAZ TİTRİŞİM SIFIRDIR. ARKASINDA ÇANTASI DA VARDIR VE ALAN ARKADAŞADA...

Yeni mesajlar