Arama sonuçlarınız

1. rafel

rafelden özel şiirler

kendım şiirlerım aynur haşhaş söyleyınce bırde zaten derslısın dahada dertlenıyorsun dedım bır vıdeo ve sızın le paylaşmak istedım buyrun burdan http://www.izlesene.com/video/amator-ozel-siirler/488094
  2. rafel

[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

-------------------------------------
  3. rafel

Kışa Hazırlık

MALUM yaz bittiyor kış gelıyor dedım söyle bır topıc acayım bılıyom sıkıldınız benden bu neya dedıgınızı duyorum MONT BU SEZON BU IYI GİDER PANTOLON ELDİVEN BOT DİZLİK YAGMURLUGU MASKE ŞİMDİLİK BUKADAR
  4. rafel

ölümle Oyanan Duygu

ölümle Oynanan Duygu BU KONU HEP DERIZ YA ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESIN ÖLUM KELIMESI DUYUNCA AMAN ALLAH KORUSUN DERIZ BIRAZ ONA DAYANARAK YAZMAK İSTIYORUM aslında hepımız kurulu bır saat mısalıne benzerız zamanımız gelınce o saat calıcak ve uyanıcaz bu derın uykudan kımımız derkı tetbırı elden...
  5. rafel

motorda dıkkat edılecek hususlar {rafelden]

1: kask .eldiven.dizlik .koluluk veya mont muhakak takın 2: kaskınız cene acılır yada acılmaz fark etmez boyun kısmı acıkta kaldıgı ıcın ucan böcek yada taş barcaları boynunuzun herhangı bır yerıne gelebılır buda kaza davetiye cıkarır bunun için koruma bantı yada eşarp gıbı bırşeyle boyun...
  6. rafel

İlk yerli spor otomobile

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz Türkiye'nin ilk yerli spor otomobilini test ederek tanıttı VİDEO http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=34435&k_A=haberturk NOT ALINTIDIR
  7. rafel

Bir Tecavüzün Anatomisi :)

Belgrad Ormanları'ında bir akşam üstü Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum.Elimden kurtulamazsın.. Bağırmakta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mimeşhur sözü hatırla ve rahatla.Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfinebak..Heheheheh.. - Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin?- Yok...
  8. rafel

İşte Size Gerçek Mutluluğun Fotoğrafı !!!

zincire vurulmuş bır hayat belkı belkıde kaderıne bırakılmış bır ınsan sen rahat uyurken kımımız gözunu kapatamıyor akşamlar sıkılınca yıldızları sayarım aklıma gelır nerden gelıp nereye gıdıyorum hıc düşünmeden yaşamak yakışırmı bana dökulen her göz yaşı içimi acıtır barı sen dökulen göz...
  9. rafel

İstanbul'da Polise Saldırı!

gercekten cok kötu bır olay ölen polıslere allah rahmet eylesın İstanbul Valisi Muammer Güler, saldırıda, biri koruma görevlisi, 2'si trafik polisi 3 emniyet mensubunun şehit olduğunu, 3 saldırganın da ölü ele geçirildiğini bildirdi. Güler, saldırıyı gerçekleştirilen şahısların kimlik...
  10. rafel

Anlamını ben bıle bılemem

akşamlar bana bır tebesum verıyor ondandır şöyle bırde guzel bır şarkı actım arkası gelıyor zaten bır kac mısra yazmışım bıle dedım paylasıyım madem benı şair etınız bızde yazalım degilmi, hepınıze tşk ederım saygılarımla ahmet şahin [ist şairi] Anlamını ben bıle bılemem Yıllar dedim...
  11. rafel

abartalım bıraz

arkadaşlar bıraz motorlarımız hatta suruşumuzu abartalım ben başlıyorum şimdi gecen ben cbf 150gıdıyorum bır bmw geldı bana yetışemıyor solladım bunu sonra bır baktım ön teker batlamış kaldırdım ön tekerı tamırceye kadar göturdum bır pasta cıla verdı elıme tekır eve dönucem bır baktım bır...
  12. rafel

Motorcunun Günlügünden Dökulen Nameler

GENELDE HEP ŞİİR YAZARIM HANI DERLER ILHAM GELDI FALAN DEMIN GELDI DEDIM DEGİŞLİK YAPIYIM BU SEFERDE MOTORCULAR İÇİN YAZIYIM DEDIM ŞİİR BANA AİTTİR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM YOLUMUZ UZUNDUR GÖNUL KAPIMIZ HER ZAMAN ACIKTIR KIRILMIŞ KALBİMİZ BİR YAGMUR TANESİ GİBİDİR RÜZGARIMIZ SERİNLETİR İÇİM...
  13. rafel

Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

kastora /kıyıköy 22.06.08 gezdik görduk geldik hepizin tşkur ederım cok guzel bır gezıydı bu sefer denize girdim cok sagol bu benım son gezım aranızda ayrılıyorum hepineze cok tşkür ederim özelikle şavaş abi sana şimdi arkadaşlar nedenı söyliyim iş saatlerım degişti için sakın kımse farklı...
  14. rafel

cbf için lastık alıcam ne alıyım

arkadaşlar cbf 150 lastık alıcam bırde jantlarını sıyaha boyuncam o iş kolay ama teker işi zor ne tur marka alıyım şöyle kar tıpı isitiyorum fıyat önemlı degıl motordan önemlı mı para yeter kı kalıtelı olsun önerılerınız beklıyorum
  15. rafel

işte taraftar diye buna denir

biraz sokaktan haber getırıyım dedım bıraz degişik bır taraftar ama helal olsun denır yorumlarınız beklıyrum :):bounce:
  16. rafel

tipik ybr hastası

mıllet olarak bıraz ınacı bir huyumuz vardır ya olucak ya olucak buna bende dahılım bırazda hayal gucumuz fazla var tabı bır nevı korınık hastalık ama bazıları cok abartıyor bende cbf 150 var ben buyuk motor hastasyım encok da bmw motorumu ona benzetmeye calısıyorum uzaktan bakınca gercektende...
  17. rafel

Trakya Mt Video[15.06.08 Pazar]

EEEE DEDİK RESİM YETER BIRAZDA VİDEO CEKELIM BURAK ABI ELİNE SAGLIK COK GUZEL CEKMİŞSİN http://www.izlesene.com/video/arabalar-trakya-mt/377443 BAZEN SORUN OLUYOR BURDANDA İZLEYE BILIRSINIZ http://www.izlesene.com/video/arabalar-trakya-mt/377443...
  18. rafel

Lütefen Herkes Baksın

BAY & BAYANLAR ,ABİLER,ABLALAR,GENC ARKADAŞLAR KISACA TUM MOTOSIKLET.NET UYELERI BU VİDEO SIZIN ICIN HAZIRLADIM BIRAZ GULELIM http://www.izlesene.com/video/muzik-iste-fikra-diye-buna-denir/374345 EGER İZLEYEMESENİZ BURDAN İZLEYIN...
  19. rafel

adamlar olayı aşmış

sadece 58 ytl Artık zinciriniz kirli ve pis kalıp sizi yarı yolda bırakmayacak, devamlı ayar gerektirmeyecek. Kettenmax Zincir temizleme kiti ile, zincirinizi hem temiz ve bakımlı tutabilirsiniz aynı zamanda ömrünü iki misline çıkartabilirsiniz. Her zaman ilk günkü kadar temiz ve bakımlı...
  20. rafel

ForumcularA Benden Hediye Olsun

PC İÇİN MASA ÜSTÜ YAPARSINIZ DİYE KOYDUM

Yeni mesajlar