Arama sonuçlarınız

1. beko12345

Hız a Bakıcak olursak ...

Merhabalar . Yamaha ybr 125 -- honda cbf 150 --- tvs apache rtr 150 arkadaşlar sadece hızlarına göre değerlendirir misiniz? en hızlı hangisidir? sadece hızına göre yorum lütfen ... fiyat , 2.el , yol tutuş , rahatlık hiçbirine bakmayın lütfen sadece hız ! Teşekkürler
  2. beko12345

Bursada motorsiklet pazarı

Merhabalar. Bursada bildiğiniz 2.el motorsiklet pazarı varmı acaba ? araştırdım fakat bulamadım . Bilen varsa yardımcı olabilirmi birde elinde resim varsa oraya ait paylaşabilirmi ? Teşekkür ederim .
  3. beko12345

honda cbf 150 - tvs apache rtr ?

Merhabalar. sormayacaktım ama dayanamadım yine. bu konularda başınız ağrıdı ama yinede yardımcı olursanız sevinirim yanlıs karar vermekten korkuyorum çnkü 1 kere alıcam bidaha 5-6 sene kullanıcam. honda cbf 150 : 2007 model 3.000 tl tvs apache rtr 150: 2011 model 3.00O tl Hangisini...
  4. beko12345

Ehliyet fiyatları

Ehliyeti olan abilerim özellikle size soruyorum seneye a2 motorsiklet ehliyetimi alıcam . Fakat kaç para ücret ödemem gerektiğini bilmiyorum internete baktım bazı yerlerde 250 bazı yerlerde 450 kafam karıstı Bana ne kadara patlar a2 motor ehliyetini almam ? teşekkür ederim...
  5. beko12345

1.000km yağ değişmi ve performansı

Merhabalar. Motorum mondial 150 mash. 800 km de şuan ve daha hiç yağı değişmedi. 900-950 km gibi servise götüreceğim motorumu. sorum şu ; Yağı değişince performansında gözle görünür bir değişim olurmu ? gerek hızlanma gerek ses v.s ... Teşekkür ederim .
  6. beko12345

Commuter seçimi

İlk olarak merhaba. Ben 17 yasındayım fakat ehliyetimi seneye bu zamanlar alıcam. Şuan scooter kullanıyorum . Mondial 150 mash . Öğrenmek için babam aldı , fakat öğrendiğim için artık scooter sıkmaya başladı bende seneye ehliyeti alınca commuter tarzı bir motor almaya karar verdim. Motorum...

Yeni mesajlar