Arama sonuçlarınız

1. beko12345

İsmimi düzelttim

Merhabalar . Siteye öz kardeşim kayıt etmişti beni , ona tembih ederiz gerçek ismini kullanma diye . Beni kayıt ederkende Berke diye kayıt etmiş . :) Bende tam güvenemediğim için ve ismim nadir bir isim olduğu için değiştirmemiştim . Artık gerçek ismimi yazmamın doğru olacağı kanısına...
  2. beko12345

Kaskın çekiliş sonucu ...

Hayırlı olsun . Özel mesaj atıyorum size.
  3. beko12345

Ls2 bu fiyata değer mi ?

http://www.motosikletim.com.tr/urun/ls2-ff-396-dinasty-kapali-kask.aspx Ls2 nin ff396 modeli yani en iyi modeli . 300 tl fiyatı var yakından inceledim , kafama taktım. Yüksek hızlar için vizör kilitleme sistemi var . Çok iyi Açılır kapanır güneş gözlüğü var . İçindeki bir tuş sayesinde içi...
  4. beko12345

Ücretsiz kask .

Merhabalar. Bugün yeni bir kask aldım . Ve şuan kullandığım kask boşta kaldı. Evin bir köşesinde duracağına bir insanın işine yarasın dedim. Önemli not : Bu kaskla ufak bir kaza yaşadım fakat kaskı inceledim herhangibi bir çatlak vs görmedim. Zaten düne kadarda ben kullanıyordum. Yinede bir...
  5. beko12345

700 km de sağa çekme problemi .

Merhabalar. Motorum cbr 250r. şuan 700 km de. Ben 0 aldım . Öncelikle belirteyim çok sinirliyim . Sözde 0 japon alıyoruz değil mi ? Sorunum şu, ilk günlerde farkedemedim yada yoktu bilmiyorum. Yeni farkettim belki yardımcı olabilirsiniz bana diye sormak istedim. 30 km ve üzeri hızlarda...
  6. beko12345

Ramazanda daha bir dikkatli olmak gerekiyor !

Merhabalar , Bugün yolumda ilerlerken yan yoldan aniden otobüs fırladı önüme , hiç durmadan bakmadan . Neyse ben fren yaptım , oda bastı tabi 2 mizinde lastikler kitlendi zar zor 1 karış kala durduk . Tabii büyük araçya tüm yollar onların zaten . Dedimki Ramazan ayındayız dalaşmıyayım adamla ...
  7. beko12345

cbr 250r da hissettiğim performans azalışı.

Merhabalar. 1 hafta önce honda cbr 250r aldım, mondial 150 mash ten bu motora geçtim . İlk bindiğimde dedim bune ya 250 lik bumuymuş, uçuyor resmen. Fakat şuan 200 km deyim ve sanki çekişinde azalma hissediyorum ilk günlere nazaran . Yani mesela 3. viteste 5.000 devirde 51 ile gidiyorudum yine...
  8. beko12345

''Sağır kalmasın'' şehir efsanesi mi?

Merhabalar öncelikle . 6 gün önce 0 honda cbr 250r aldım. 0 motor diyince akla ilk olarak rodaj gelir ... Her siteyi didik didik araştırdım . 3 farklı yanıt buldum . İşin içinden çıkamadım. Bulduğum cevaplar şunlar , 1- Motoru ilk aldığında zorlucaksınki motor sağır kalmasın . 2- Kitapçıkta...
  9. beko12345

Yeni Motorum :)

Eveeett, motor camiasına Mondial 150 mash ile başlamıştım . Amacım motor olayını kavrayabilmek , virajarı öğrenebilmek , fren kombinasyonunu sağlabilmek vs. idi. Fakat bir süre sonra resimdeki motorum yavaş gelmeye başladı :) Taleplerimi karşılayamaz oldu , gaza bassam max 85 gidiyorum . :)...
  10. beko12345

İnsan başına gelince anlıyor ... klasik bir karşılaştırma değil

Merhabalar. En sevmediğim konudur şu motormu yoksa bu motor mu diye sormak fakat insan başına gelince anlıyor . Baştan söyliyeyim klasik cbf mi ybr mi tvs mi karşılaştırması değil, biraz farklı. 2 gün önce cbf alacağım için başlık açmıştım ve yeni bir gelişme oldu ve yaklaşık 1 ay içinde elime...
  11. beko12345

Bursadan satılık mondial 150 mash.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-1900-km-de-satilik-mondial-150-mash-127963101/detay/ Vitesli motora geçeceğim için ilk gözağrımı satıyorum ... Siteye özel 200 tl indirim . 2.000 tl ye bırakırım.
  12. beko12345

Cbf ile ilgili birkaç yardım.

Merhabalar. Biliyorum cbf ile ilgili birsürü sayfa var , öncelikle söyleyeyim sayfaların birçoğunu okudum araştırdım son kafama takılanları sormak istedim. Benim mondial 150 mash i bugün veya yarın sahibinden e koyacağım. Ve yeni motor olarakta çok arada kalsamda cbf 150 de karar kıldım...
  13. beko12345

Hill Climb Andler

İyi Seyirler.
  14. beko12345

Komik mi duruyor?

Size birşey danışmak istedim , Mondial 150 mash scooter ım var. Ve bir kaza geçirmiştim korumalarım yoktu sadece kaskım vardı . Allah a şükür kaskım görevini yaptı fakat vücudumda kalıcı izler kaldı. Bende gidip korumalı mont ve eldiven aldım ( En çok zara gören ellerim ve kollarımdı çünkü)...
  15. beko12345

Yüreğimden bir parça koptu sanki ...

Merhabalar , ilk aklıma buraya yazmak geldi en çok böyle rahatlarım diye düşündüm, Motorumla geziyordum altınşehir civarlarında. bir motoru kaza yapmış şekilde gördüm , hemen yanındada bir araç duruyordu . Hemen araca baktım içinde motorsikletin sürücüsü vardı arabanın sahibi su falan...
  16. beko12345

Mondial servisimi ? - asla

Merhabalar , Bir kaza geçirmiştim motorla bildiğiniz üzere burada konu açmıştım. Şimdi asıl konuya geleyim uzatmadan . Motor mondial servisine gitti , geldi . SÖZDE her parçayı kontrol ettiler ve çoğu şeyi değişti... Eve geldim arka lastiğe baktım , arka jant yamuk ( resimlerini koymustum...
  17. beko12345

Virajlarda ağırlaşma

Merhabalar. Öncelikle teknik bilgim çok kötü baştan söyliyeyim :) Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :) Yavaş yavaş öğrenmeye gayret ediyorum. Motorla kaza yapmıştım , bu forumdada yazmıstım belki biliyorsunuzdur , sonra tamirden geldi, yaklaşık 600 kilometre sorunsuz sürdükten sonra...
  18. beko12345

İphone 5 vs İphone 4s Şıklık yarışı

Merhabalar . <telefon almaya karar verdim ve tercihimi iphoneden yana yapıcam fakat bir sorun var. Yeni iphone 5 daha hızlı ve iyi fakat görünüşü hoşuma gitmedi.. Sizce iphone 5 mi daha şık yoksa 4s mi?
  19. beko12345

Motoru, ne olursa bırakırsınız ?

Merhabalar :) Bu soru aklıma takıldı, sorayım dedim , hemde muhabbet etmiş oluruz .... Motor kullanmayı ancak hangi olay sonucu bırakırsınız? İlk olarak ben cevaplıyayım ; Eğer birgün ailemden biri sırf motor sürdüğüm için gözyaşı dökerse , o gün benim için motor biter :( Çünkü onlar...
  20. beko12345

Kazadan sonra tamir oldu fakat ...

Merhabalar 12 eylül saat 4 gibi bir kaza geçirmiştim belki hatırlarsınız burada paylaşmıştım ... Şöyle bir sorun var motor tamire gitti fakat sanırım fark etmemişler . Eve geldiğinde ben fark ettim , jant ta bir yamukluk var. resimlerini paylaşacağım. Sizce bu sorun çıkarırmı tekrar geri...

Yeni mesajlar