Arama sonuçlarınız

1. SonpoL

Bumoto Calibre 250RR İnceleme

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bumoto Calibre 250 hakkında sizlere incelememi aktarmak istiyorum. Önümüz de ki sene büyük bir motosiklete geçmeyi düşünüyordum ve düşüncem hala değişmedi. Fakat, genellikle şehir içinde benim ihtiyaçları mı karşılayacak, performanslı, su soğutmalı bir motosiklete...
  2. SonpoL

''Sıfır'' Furygan Tulum (48 Beden)

Kanguru derisi özel tasarlanmış yarış tulumu Tam korumalı tasarım, dizlerde değişebilir slider'lar Özel derisi sayesinde çok az sürtünme ve maksimum konfor Bir çok yarışçının tercihi *Arkadaşlar ürün sıfır olup, bedenime ufak geldiği için satışını yapıyorum. Zamanın da vakit bulup...
  3. SonpoL

CFmoto 650TR

Çinli üretici CFMOTO 650TR modeli ile Turing motosiklet üretimini başlattı. Çift silindirli motoru ve şık tasarımı ile bu motosiklet Çin pazarının 600cc üzeri motor hacmi ile ilk ve de güzel modellerinden. Ucuz ve düşük kapasiteli motosiklet üretici olarak bilinen Çin sanayisi, üretmiş olduğu...
  4. SonpoL

İzmir'den Tertemiz 2012 model Tricolor Cbr 250R

Arkadaşlar merhaba, Severek aldığım ve kullandığım motorumu, büyüteceğimden dolayı satıyorum. İlgili arkadaşlara duyrulur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-izmir-den-temiz-cbr-250r-93876584/detay/ Motorum Nisan 2012 üretimi olup, 12.06.2012 tarihinde trafiğe çıkmıştır...
  5. SonpoL

Diğer Motoran MT 150 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR TİPİ: Tek Silindirli, 4 Zamanlı SİLİNDİR HACMİ: 149 cc ATEŞLEME: Elektronik CDI ÇALIŞTIRMA: Elektronik / Ayaktan Marşlı SOĞUTMA: Hava Soğutmalı MAX GÜÇ: 9000 d/d 9 kW / 12,2 HP MAX HIZ: 90 Km /H VİTES: 5 Vites Manuel BOYUTLAR: 2015x850x1125 AĞIRLIK: 117 Kg...
  6. SonpoL

TSC, S-DMS ile güç ne kadar kontrollü?

Admin ve mod arkadaşlardan özürdileyerek, böyle bir konu daha önce açılmış. Dilerlerse konuyu kilitliyebilirler. Merak edenler için aşağıda linki paylaşıyorum. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/54729-suzukinin-s-dms-sistemi.html Saygılarımla.
  7. SonpoL

Gerekli bir aksesuar !

Arkadaşlar dün online mağazaları gezerken bir ürün ile karşılaştım. Belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur fakat bilmiyenler için konu açıp paylaşmak istedim. Bahsetmek istediğim ürüne gelince; Kaskın arkasına takılan Led'li stop lambası. Özellikle trafikte yol alırken yüksek araçların sizi farketme...
  8. SonpoL

Kopmaya Hazır mısınız ? (Mutlaka Bakınız)

Arkadaşlar bugün can sıkıntısı ile ilginç ilanlara göz atarken, beni gülme krizine sokan bir ilanı isiznle paylaşmak istedim. :queen: İlan Bağlığı; KAFESİNİ NADİREN AÇABİLİYORUM YEMİN EDERİM AİLEMİZİ PERİŞAN ETTİ İlan İçeriği; BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM.O...
  9. SonpoL

Eğitim

Öncelikle merhaba arkadaşlar, hemen konuya girmek istiyorum. Ben 2005-2008 (2008 dahil) yılından beri motosiklet kullanıyorum. Bodrumda sezonluk calıstıgım icin ihtiyaclarım dogrultusunda hareket ederek motosiklet aldım. Ekonomik,kolay kullanım ve pratiklik acısından scooter modellerini tercih...

Yeni mesajlar