Arama sonuçlarınız

1. M

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Abi orada verginin karşılığı alınabiliyorsa içim bir nebze olsa rahat eder ama buradaki gibi benim kazancımın yarısına çöküp her sefaleti yaşarsam iş burada patlar.
  2. M

Abi amiyane tabirle kulak arkası kalmış oluyor. :D
  3. M

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

Abi adamlarda bizimkisi gibi trafik yok ki, burada çoğunluk raymaymalifalitiko edasında sürüyor. 20 kilometrelik yeri 4 saatte geçmediyseler iyi. :D
  4. M

Hocam ausbildung ile oralara gelsem, araç mekaniği üzerine geliştirsem bir şeyler çıkmazmı oralardan? Klasik araç vb. tarzlarından iyi anlarım, klasik araç atölyesi veya iyi bir atölye iyi kazanamazmı?
  5. M

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

Pcx te saydığınız bir çok işlem yapılacak gibi değildir, balansör zaten skuter motorlarında çıkmaz. Performans filtresi daha fazla akış alacağı için yakıt tüketimini arttırabilir (hava artacağı için fakir karışıma girmemesi için ecu bir miktar zengine çekebilir) piston ve biyel kolu...
  6. M

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

100 derecedeki akış hızı en yüksek olan yağa geçerseniz yakıt tüketimi 0.1 litre daha azalabilir
  7. M

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  8. M

Tamirciler in elinde niye parça yok

Otomobillerde oem malzeme çok bulabildiğimiz için otomobil yürütme maliyetleri motosikletlerden çok daha ucuz. Mesela Online Yedek parça işletmelere iskontolu parça satışı yapabiliyordu, bu tarz olaylar motosikletlerde maalesef yok.
  9. M

Tamirciler in elinde niye parça yok

Bir tamirhanem olsa ve belli modellere bakıyor olsaydım ancak o zaman yedek parça stoğu bulundururdum, aksi taktirde duran her malzeme maliyet.
  10. M

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
  11. M

Zincirdeki pas nasıl gider?

Abi bence motoru kucağına alması şekerden değil başka sebepten.
  12. M

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Muhtemelen. 2. Seçenek alıp toplayıp Brezilyalı elemanlar gibi takılacaksın. :D
  13. M

Siz CG'ye iki kişimi biniyorsunuz?
  14. M

Evrak işini halledilebilecek gibi değilki, toplamaya kalksan sağlam Sv650 parası bulur. :(
  15. M

1 top kokoreç al geliyorum, ekstra olarak 2 tane mavi don.
  16. M

bardak ve şişe tutacağı fikri

Keşkelerimizin olmadığı bir dünya... :)
  17. M

bardak ve şişe tutacağı fikri

Bu olayın kralı dolmuşçular. Çay içer, kurtlar vadisi izler, para üst döner, telefonla konuşur ve boş bulduğu vakitlerde arabayı kullanırlar. :D
  18. M

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

Soğutma sıvısı motor ısındıkça belli bir seviye yükselir ve azalır, benzin gibi stabil olmadığı için bence mantıksız.
  19. M

Hakkını vermeye başladım

Tam okumamışım, yazık olsun bana.

Yeni mesajlar