Arama sonuçlarınız

1. M

Ns200 ABS 2021 vuruntu sesi veya subap sesi geliyor

Ses debriyaja basınca geçiyormu?
  2. M

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Abi motor yağlarını distribitörden almaya özen göstermek gerek, yurt dışı forumunda yağ ile alakalı bir başlığım vardı ve biri bizi ülkemizdeki sahtecilik olaylarını karşı hayıflanmıştı.
  3. M

honda cb125f yolda ateşleme kesti

Krank okuyucu statör ile birlikte geldiğinden ötürü statörü değiştirdiğinizde problem düzelebilir, bu arıza krank okuyucusunun arızasına benziyor. Ateşleme bobinini kontrol etmenizdede fayda var.
  4. M

Yamaha servisleri bildiğim kadarıyla kendi yağlarını kullanıyorlar, o da Yamalube. Castrol'ü en az 13-14 kutu kullanmışımdır, keleğini görmedim.
  5. M

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Oda bizden abi yabancı değil yaw.
  6. M

Aslında abi çokta hızlı sayılmaz bence.
  7. M

Haklısın abi, 118 kiloya çıktım. Pandemi sonrası, yaşam stresi ve ev içi stres derken bu hale geldim. Eğer biraz daha kilo alırsam Mudanya belediyesine deniz dubası olarak iş başvurusu yapacağım. :D Şu aralar vermeye başladım, 30 kg versem çok iyi olacak.
  8. M

Yaklaşık 500 ml eksik koymuş, yağ ise mineral sınıfında olan bir yağ. Bu tarz motora tercihim minimum 5100 olurdu veya fiyat performans oranı iyi olan Castrol Scooter Power 1 de olabilirdi.
  9. M

Evet doğrudur abi.
  10. M

Bütün para ile vergi borçlarını ödedim, benim yerime başkaları gidecek. :D
  11. M

Bildiğiniz üzere Spontini'mi satmak için ilana koydum ve bir süre bekleyişten sonra forumdaşımız olan @cikohan ile ticaretimizi gerçekleştirdik. Kendisine iyi günlerde kazasız belasız kullanmasını ve motosikletin ona bol kazançlar getirmesini diliyorum. Artık dedelerin korkulu rüyası...
  12. M

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Bence hal talep edemez, alıcı kontrol edip almış. Kullanıcı belki hararet yaptırdı bu durumu bilemeyiz.
  13. M

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

Bu motor yüksek sıkıştırmaya sahip bir motor olsa gerek, çok yüksek devir çeviren bir makinaya sahip. Bu motora koyulması gereken 300v gibi yağlar olsa gerek, çok yüksek devirlerde ve sıcaklığa çıktığında içindeki yağ filmi kopup yataklara zarar veriyor olabilir.
  14. M

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Alüminyum olması dert olacak konu değil, sıcakken çok çalışmayın yeterli olacaktır. Workshop manuele bakarak motor üzerinde çok rahat tadilatlar yapılır. 3650 TL biraz fazla, yarı maliyet ile kendiniz yaparsınız. 1780180060 Yooook yaw
  15. M

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Mann zaten bir çok markanın tedarikçisidir, sırf orijinal olacak diye logolu filtre almaya gerek yok. Mahle, Mann, Hengst ve Filtron bunlar iyidir.
  16. M

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Yetkili servisde çalışan teknisyenleri genelde insanlar motosikletleri üzerinde tüm kontrolleri yaptığını düşünüyor hatta tüm civataların torklarına göre sıktıklarını düşünüyorlar halbuki hiç biri yok :) İşini düzgün yapan yetkili servisleri konu dışı bırakırsak geneli gerekli yerleri kontrol...
  17. M

Hakkını verdim vol2

1812 yılında yaşayan bir paşanın sözüymüş. :D
  18. M

Bu parçanın adı ne?

Abi onlar su girerse tahliyesi için olabilir, buharlaşan buhar ilk hava filtresinin bir haznesine giriyor ardından kalan burada süzülüyor. Skuterler genel olarak böyle ama vitesli motosikletlerde karter havalandırma hava filtre kutusunun giriş kısmına bağlı.
  19. M

Bu parçanın adı ne?

Çevreye zarar vermemesi için yüksek ihtimalle böyle yapmışlardır, otomobillerde buharlaşan yağı manifolda verip yakıyor ama motosikletlerde böyle toplamasını tercih etmişler.

Yeni mesajlar