Arama sonuçlarınız

1. M

Fren Lambası Sorunu

Yayı bir miktar gevşetmeniz gerekir, sıkarsanız hep yapanacaktır.
  2. M

Ktm1290 s far sorunu

Uzun kısa tuşunu kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
  3. M

yağ kaçağını nasıl tespit edebiliriz?

Benzin veya balata spreyi ile motor soğukken yağlı bölgeleri temizleyin, ardından motosiklet ile tur atın ve kaçıran yerleri inceleyin. Statör kapak contası gibi durmuyor, daha çok ön dişli keçesi veya şanzıman mil keçesi gibi duruyor.
  4. M

Teşekkür postu

Geçmiş olsun.
  5. M

Şarjlı lastik şişirme pompası

Turboda ıslık sesi veya yağ basma yoksa aynen devam :) Enjektör içinde siyah duman atma olup olmadığını kontrol etmelisiniz ancak enjektör işiyorsa pistonu eritip 0 dan motor yaptıracak kadar hasar verebilir.
  6. M

Uzun süre sıkıntısız kullanırsınız, sanırım ticari geçmişi vardı evvelinde.
  7. M

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Recall konusunda BMW bence çok başarılı, kuzenimin 2011 320D si var (E90 Lci) ve şanzıman ile şanzıman yağ soğutucusunun bağlantılı olduğu yerdeki o-ring yağ kaçırıyordu. Ben parça siparişi vermiştim ve gidip aldığında aracında 2 tane Recall olduğundan bahsetmişler ve parçaların siparişini geçip...
  8. M

Geçmiş olsun, sistemi koruyan kollayan en büyük sıvı antifrizdir. Doğru ve kaliteli antifriz contaları ve su pompasını korur, bu sayede sistem hep aynı basınçta ve aynı sıvı seviyesinde çalışarak sistem her daim optimum kalır. En iyi ve en ucuz tamir kaliteli bakımdır. :)
  9. M

Abi yaşım o zamanlara yetmez, artık şehir efsanesi olmuş diyebiliriz o zaman. :)
  10. M

Emin olun Youtube videolarının bir çoğu boş ve kulaktan duyma bilgilerden ibarettir, elbette adam akıllı videolar var ama bu tarz bilgilendirmeler bizim motovlogger dediğimiz tayfalardan çıkmıyor. Açıkçası 2 soğutma sistemine sahip olan motosikletim var ve pratikte hava soğutmalı motor çok daha...
  11. M

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

190.000 TL Çinli motosiklete para verene kadar 110.000 TL civarında temiz Ns200 almanız daha iyi olacaktır.
  12. M

Ben hava soğutmalı bloktan neden çekinirler anlamış değilim, hava soğutmalı bloğu benim kadar hor kullana biri daha çıkarmı sanmıyorum (40 derece sıcaklıkta kuryelik). Şişme olayları eskidendi şimdi en dandirik skuter bile yazın çok rahat çalışıyor ve amacını tamamlıyor. Hava soğutma öcü...
  13. M

Aslında abi Renault'ta yaşadığın sıkıntılar eski sahiplerinin hataları yüzünden kaynaklanan durumlar, soğutma sistemine çeşme suyu doldurdukları için sistemde kireç ve pas oluşuyor, istenmeyen cisimlerde kalorifer peteğini tıkıyor. Antifriz ve saf su/arıtma suyu kullanılan araçlarda 30 senede...
  14. M

Zafer AK çay firkete dönüşü

Abi ben Spontini'den bir şey çıkmaz, beni güldürmez, pekte bir şey katmaz düşüncesi vardı çünkü garibanın amortisörü, freni ve geriye kalan dinamikleri bir çok motosikleye göre geriydi. Okan hocamız sağolsun aramıştı ve bu konu hakkında beni bilgilendirmişti fakat eğitim gününde taşlar kafama...
  15. M

Dizel araçtan benzinliye geçmek çok iyi oluyor değilmi abi? Ses yok, titreşim yok ve gaz tepkimeleri hızlı. Port enjektörse dizel gibi yoğun kurum derdide yok lokum gibi araba. :)
  16. M

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Tekrardan hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
  17. M

Şarj dinamosu 52 ah için uyumlumu? Sürekli şarj yüzünden dinamoda hasar meydana gelmesin. Gerçi hybrit sistemde şarj dinamosu nasıl bilmiyorum.
  18. M

36 Ah ne ya? Bu firmalarda amma cimrileşmiş. :D
  19. M

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Tapa yeteri kadar darbe almış, 17 lokma ile deneyiniz.
  20. M

Zafer AK çay firkete dönüşü

Bu virajlar quick turn ile mükemmel dönülür. :)

Yeni mesajlar