Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar üniversite tercihimde Kıbrıs yazmayı planlıyorum. Motosikletimi nasıl götürebilirim? Hangi belgeler gerekiyor ve ortalama ne kadar masraf olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, motorum ktm rc250 motor çok ısınıyor kritik seviyeye geliyor. Hararet çizgisini geçmiyor ama o çizgiye geliyor. İnternetten baktığımda sadece birkaç yorum gördüm onlar da bunun normal olduğunu söylüyor. Duke ve rc250 için bu normal midir? Bir bilginiz var mı?
Ktm rc250 motorumun arka amortisörü patladı, ikinci el amortisör arıyorum ve internette hep ktm duke amortisörü var. İki motorun amortisörleri aynı veya birbirine uygun mudur? Veya bunu nasıl anlayabilirim? Görünüş olarak aynı duruyorlar.
Merhabalar, KTM RC250'nin aksesuarları internette daha zor bulunuyor. Diğer rc'ler ile aksesuarlar uyuşur mu? RC390 aksesuarını RC250'ye takabilir veya kullanabilir miyim? Ve aynı durum Duke serisi için de geçerli midir?
Merhabalar, KTM RC250 alıcam fakat motor İstanbulda ve hemen hemen 400km uzaklıkta. Motoru sürerek getiremem maalesef. Nasıl getirebilirim? Normalde transporter gibi araçın içine koyup getirmeyi düşünüyordum fakat babamın söylediğine göre artık arabalarda getirmenin cezası büyükmüş yeni kanun...