Arama sonuçlarınız

1. cihan54

SATILIK - 2010 RR 250 Spyder

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-kisa-sureligine-satista-98917289/detay/ Araç 2010 Eylül ayı çıkışlı olup, 6 ay kullanılmamış, 1 yıl kapalı ortamda muhafaza edilmiş bir araçtır. Mayıs ayında 1800km'de aldığım motorumu Fazer alacağım için satıyorum. Alacağım...
  2. cihan54

Bir Bayram Turu

MT ailesine selamlar saygılar bizden efendim... Geç olsun güç olmasın. Bayram gezisinin başlığını geç de olsa açayım dedim :) Madem şimdiye kadarki en uzun yoluma gidiyorum, çıkmadan bi foto almak lazım.. Yakıt ikmali ve lastik havaları hazır. Virabismillah diyip Emre (Dragstar) kardeşimle...
  3. cihan54

İzmir'de Terörist Saldırısı!

http://www.haberturk.com/gundem/haber/766443-askeri-konvoya-saldiri İZMİR'in Foça İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında yola tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettiren PKK'lı teröristler, ardından ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. İlk bilgilere göre saldırıda 2 asker...
  4. cihan54

Motosiklet Can Aldı! (Manidar)

Haber çok manidar :pale: Son günlerde forumda gündemde olan bir konuyu aklıma getirdi. "Ehliyetimi ne zaman alabilirim","Henüz ehliyet almadım bana motor önerin","Ben şimdi motoru alsam, yaşıma girince ehliyet alsam olur mu", söz hızlı gitmiycem vs. vs...
  5. cihan54

Nice Senelere Adminim (:

Doğru mudur bilmiyorum fakat Bugün doğum günü olanlarda Erhan Erdil'in de ismi geçiyor. :) Doğum gününü kutlarım hocam. Nice senelere, yeni yaşın kutlu olsun :rendeer: (Tabi, bugün doğum günü olan diğer arkadaşların da :cherry: )
  6. cihan54

14-15-Temmuz-2012 Düzce Motosiklet Festivali

Diye seslenmiş yetkili kişiler :)
  7. cihan54

Hakkari'de çatışma! Yine Yüreğimize Ateş Düştü!

Çatışmanın hala devam ettiği ve yaralıların büyük bölümünün ağır durumda olduğu sırada açıyorum konuyu. Bu yüzden öncelikle en büyük duam dileğim, yaralı ve şehit sayımızın artmamasıdır :pale: Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum :pale...
  8. cihan54

Satılık Tiger S

Satılık Kanuni Tiger S 2008 model 9500 km Gri Sakarya Sahibinden İlan No 84156819 (Diğer ilan konusunu silebilir miyiz, yanlışlık oldu)

Yeni mesajlar