Arama sonuçlarınız

1. ahmet93

2008 Honda Cbr 125 R

Motosikletin ilk sahibiyim, Mart 2008'de sıfır aldım. Kapalı garajda durmaktadır dolayısıyla kışın kar-yağmur-çamur, yazın güneş ışığı altında kalmamıştır. Renginde-stickerlarda solma yoktur. Kilometresi aksatılmadan, zamanında bakımları yapılmıştır. Motor yağı Mobil1 10w40 yağ kullanılmıştır...
  2. ahmet93

Böcek Saldırısı

Merhaba motosiklet severler. Dün sabah erkenden canımın sıkılması sebebiyle çıkıp motosikletimle bir tur atayım dedim. Madem can sıkıntısına çıktık yola, Kıyıköy' tarafına gideyim dedim.Yol, ağaçlar, kuşlar, havanın serinliği her şey güzel derken 60 km/s hızla gidiyorum. Bir anda kaskın...
  3. ahmet93

21 Ağustos Ehliyet Sınavı

Her sınav dönemi bir topic açılıyodu, buda benden olsun.:) Evet 21 Ağustos yazılı sınav, 18 Eylül de direksiyon sınavı var. Eylül ayı sonunda da ehliyetlerimizi alırız herhalde. Benim gibi 3 dersten giricek olupta daha hiç çalışmayanlar varsa buyrun kendi halimize gülelim.
  4. ahmet93

Dikkat virüs bulundu!!

Arkadaşlar bu 1 nisan virüsüne ne diyosunuz ve ne yapacaksınız ben olayı tam bilmiyorum ama bu akşam haberlerde gördüm ve henüz ne gibi zararlar açacağı belli değilmiş..Konu ile ilgili ufak bir bilgi.. BİLGİSAYARLARA 1 NİSAN VİRÜSÜ Bilgisayar güvenliği uzmanları, son yılların en tehlikeli...
  5. ahmet93

Yıl başı hediyesi..

Arkadaşlar yılbaşı yaklaştı her okulda olduğu gibi bizde yılbaşı çekilişi yaptık bana pek samimi olmadığım bir erkek geldi ama aklıma hiç bir şey gelmiyor ne gibi bir şey alayım tabi öğrenci olduğumuda unutmayın
  6. ahmet93

Acil yardımm

Arkadaşlar bir sorunum var.. Bugün stop lambaları içim arka fren müşörünü ayarlamaya çalışırken birşeyler oldu ilk başta sağ ayak pedinin sol tarafında karşılıklı iki vida var onları karıştırdım biraz sonra olmayınca fren hidroliğinin vidasını söktüm(tabi ben bilmiyodum fren hidroliği...
  7. ahmet93

Bisiklet sürmek

Adam aşmış kendini tamam bizde çocukken yapardık ama bu kadarda değil Buyrun link http://www.dtunnel.com/index.php/1010110A/7b4e2b1f98b09f2d21c3956cce7bd7ec726c1a744c0e96167b6a0c42ff4b9d9f467c3dea08dc5581003e21c6cd4b7b411a37984d6ba501ae17880

Yeni mesajlar