Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

Motokuryelerin aylık kazancı ne kadar?

Çok iyimser yapmışsın giderleri muhasebe yakıt nerdeyse 2 katı tutar oda az yakan bi motorsa pcx belki 3 katı yakar 1772152683 Ama geri kalan şeyler doğru tam bi kumar işi
  2. prometheus1745

Ns200 ile kuryelik yapılırmı?

Çok iyi bi karar bence 1772057653 Bu yorumuda paket beklerken jüpiterin üstünde yazmak tuhaf geldi bi.😅😅
  3. prometheus1745

Bize ayrı çıkacak onlar sayılmıyo 1771963149 40 45 iyi rakamlar asosyal olursun ama evden oturmaktan iyidir şahsi kanağtim
  4. prometheus1745

Yemek sepeti çanakkale için konişiyim saatte 3 paket paket başı ortalama 100 ne kadar çalışırsan o kadar alırsın Sgk 10k Muhasebe 3k bakım haftalık 1k Aylık 6k benzin Ve ne kadar kazandığına bağlı olarak vergi yapılmicak iş değil ama borç ile başlarsan kapaman biraz sürer ve ekstra durumlarda...
  5. prometheus1745

Ninja 650 A2 (35 kW) kullanan var mı? Kısıt açılınca performans farkı

Bunu sahibinden de ilan verenlere sora bilirsin bence onlar bir fikir sahibi yapar seni
  6. prometheus1745

R25 boşta hortum

Bende tahrik zincirinin kapağının yanına sabitleme yeri var çıkmıyor ordan ön tekere doğru sabitlenicek bi yeri illa vardır
  7. prometheus1745

R25 boşta hortum

Benim motorda orda fazla benzin koyduğumda fazlalığı atması için bi hortum var o ola bilir
  8. prometheus1745

Ögrenci yarı zamanlı kurye?

Şuan vaziyet çok iyi deyil bölgeden bölgeye değişir vaziyet tabiki ben çanakkaledeyim sana durumu kısaca özetliğim yemek sepetinde çalışma saatlerini ilk en yüksek seviyedekiler seçer seviyenin yüksek olmasıda çok çalışmana bakar yani kısır döngü az çalışırsan çalışma saati bulamiyacaksın ve...
  9. prometheus1745

A ehliyetine kadar tecrübe motor

1 sene sonra satıcaksan 450 sr al piyasası var satarken uğraştırmaz tecrübelenmek için kısa süreli iyi bir motor olduğunu düşünüyorum
  10. prometheus1745

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Yağmurda çalışıyom nası yazıyım 1769856314 Esnaf kurye olduğunuzda çalışma saatlerini seçtiğiniz doğru fakat çalışma saatleri (vardiyalar) kontejyanlı herkez sabah 10 akşam 8 çalışamaz.Bu çalışma saatlerini uygulama en çok seviyesi olandan en az seviyesi olana doğru seçtirmekte. Seviye ise sizin...
  11. prometheus1745

UZun hikaye ama anlatıcam patron falan olmuyozz amanonu belirtwyim
  12. prometheus1745

100k kazansam ve dediklerin bu kadar güzel şeyler olsa sence ben okul öncesi öğretmenliği okurken üstüm ıslak sana bu yorumu yazarmıydım
  13. prometheus1745

[Antalya - MT]

Bu sohbet ben doğmadan önce açılmış 😅 çok küçük hissettim.
  14. prometheus1745

Motoru trafikten çekince sigorta iadesi oluyormu

Abilerim başlığa yazdım bi bildiğiniz varmı
  15. prometheus1745

A2 ehliyet için en uygun motor

Uzun ömürlü dersen kesin japon alıncak Türkiyede satılcak dedinmi bu bantta sadece cbr 500 ve r25 mt25 var Ben 1 2 sene biner satarım dersen ben çinli ve hintlilere bak derim.
  16. prometheus1745

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

Abi o biraz hem hor kullanılmışa hemde bikaç kaza yapmışa benziyordu. Çok şüpeliydi ama yağdan değil bence servis bakımlıydı. Egzos koruması yoktu nerde dedik düştü diyo, ulan düşse alır insan yani tuhaftı biraz.
  17. prometheus1745

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

ben 18 yaşındayım üç motor var biri 9 biri 10 biri 7 bin çıkıyo sizinki biraz anarmal yüksek değilmi acaba şehir çokmu fark edoyor
  18. prometheus1745

Metzeler vs Michelin Lastik Seçimi

ön arka değiştim tarihlerde 1 ay öncesiydi yalan olmasın 3 küsür tuttu ama galiba usta bize tanıdık diye kıyak geçmiş 8 i duyunca o yüzden çok geldi
  19. prometheus1745

Metzeler vs Michelin Lastik Seçimi

bu yaz aynı olçülerde anlas taktım yağ değişimi dahil 3 bin tuttu ustayla samimiyizde 8 de çok geldi.

Yeni mesajlar