Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

Deprem için Motosiklet ekipmanları

bende depreme yakalanmadım ama simülasyon eğitimindeydim ayakta durmak bile çok zor gerçeğini o panikle hayal edemiyom can havli kaskla mont olsa bile aklına gelmez
  2. prometheus1745

Sorunda o ya 4 saniye diyosun mont yanında bile olsabile 6 büyüklüğünde deprem olurken inan onu giyemessin ya binadan çık ya da çöm güvenli bi yere.
  3. prometheus1745

Dediklerinin haklılık payı var ama deprem anı sen onları giymeye çalışmak yerine güvenli bir yere gitmeli ya da yatağının yanı gibi güvenli yerlere çömmelisin birkaç saniyen var onları giymek fazla uzun sürer depremin olucağını anlamak ülkemizde çok zor zaten o tür bir şeye vaktinin olması imkansız.
  4. prometheus1745

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Z 400 üm var parça yok genel kawasakinin yok servisten alman lazım her şeyi oda çok pahalı ön çamurluğum kırılmıştı 2025 17k para istediler plastik parçaya kalitemi kalite sokak krediside çok iyi kawasaki olunca havası cidden iyi oluyo herkez dik dik bakıyo bu neymiş diye ama cbr varken bence...
  5. prometheus1745

Motosiklet Yakıt Tüketimi

Jüpiter 125 1lt 65km gidiyor uzun ömürlü yolda bırakmaz bakımdan bakıma sanayiye gider parçasıda bakkalda bile var 40 45 civarina bulunur.
  6. prometheus1745

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

1 2 sene sonra satılcak ise ben sr öneririm hem parça sorunu hemde usta sorunu yavaş yavaş halloluyor ama tabi başı çok ağrıyanda oluyor daha 1 2k sorun yapa bilen bi motor kafam ağrımasın dersen honda al aprilla alsan satması çok zor olur 2. El japon gurubundan cbr al sıfır fiyatı çok gereksiz...
  7. prometheus1745

Plakasız muayeni

Aynen öyle olcak
  8. prometheus1745

Plakasız muayeni

Evimin yanı kaktırarak götürcem bişey demez heralde
  9. prometheus1745

Plakasız muayeni

Abilerim iyi günler hayırlı bayramlar Geçen gün plakamı kaybettim şansıma bir sonraki gün de muayene tarihimdi bu yüzden muayene gecikti neyse plakayı bulamadım kayıp başvurusu yapıp notere gittim bana muayenenin yapılmadığını plakasız muayeneye sokulup sonra notere gelip yeni plaka için...
  10. prometheus1745

Aprilia rs 457 yedek parça sorunu var mı

Parçası yok denecek kadar az artık yurt dışıda getiremiyon servisleri parça getiriyor ama ne kadar sürede her türlü yurt dışından gelicek sonuçta.
  11. prometheus1745

Beyler bu fiyat normal mi?

100cc 14 yaşında sccoterim kayışı bakımında varyatörü açtığımda (12 binde) iyi durumdaydı değiştirmedim 16 binde aklıma geldi orjinaliyle değiştim bagalarımda sağlandı. 20 binde pcx nası yedi onları.Ben olsam derim usta söktüklerini bi ver bakam.
  12. prometheus1745

450NK Alınır mı?

şuan piyasadı ne bilmiyorum ama 3000km bu dediklerinin yaşandıysa sahibine çok güvenmezdim çok uygunaysa git bak ya da ustaya göster Şahsen ben@LyXMaSTeR gibi düşünüyom başka motor illa bulunur.
  13. prometheus1745

Moto kurye evrak ücretleri

22k p1 3K e imza Src kurye geldi artık var ne kadar bilmiyom Başka aklıma gelmiyo şuan ama Ruhsat Plaka çıkarma Ys e başlicaksan bimasraf kayıt gibi ek şeyler çıkar
  14. prometheus1745

Tracer 900 Debriyaj Değişimi Sonrası Ayırmama Sorunu ve Usta Tavsiyesi

Ayarı çok basit aslında ama plakaları yanlış taktıysa sorun büyük.
  15. prometheus1745

TVS 110 moto kuryelik için nasıldır

İYi motordur çinlide olsa ben çok kullanan biliyorum bizde memnunlar
  16. prometheus1745

Direk işlenmiyo diye duymuştum
  17. prometheus1745

110 larda çanta ruhsata işleme sorunu var diye biliyorum onun dışında iyidir yakmaz bozulöaz ve zibilyon tane var
  18. prometheus1745

Kuryelik için ekipman ve motor önerileri

Çevrende olan bilindik parçası bulunan scooter hepsi olur (jüpiter hero spontine)
  19. prometheus1745

450 bin tl moto öneri

Parça buluna bilirlik önemliyse cbr dışında a2 bu fiyat bandı aklıma motor gelmiyor
  20. prometheus1745

450 bin tl moto öneri

A2 ile sınırlımı ehliyet

Yeni mesajlar