Arama sonuçlarınız

1. fazil

Roblox'ta yasaklanan oyun

epey komik bir şeymiş: https://www.youtube.com/watch?v=Jc2Ckt1FkSw
  2. fazil

Yaya yolundan giden motosikletlere tepki gösteriyor musunuz?

Ben ayda en az 2-3 tanesiyle papaz oluyorum. Gittikçe artan bir kaldırım motosikletlileri terörü var istanbul ve belki diğer kentlerde de. Siz bu duruma karşı ne tür tepkiler veriyorsunuz merak ettim. Ben bazen yollarını kesip epey bir dalaşıyorum yaya olarak kendileriyle, bir yandan da kavgaya...
  3. fazil

Yağ için alternatif bir çözüm

Motosiklet yağ fiyatları çok artmış. Litre fiyatı 150TL civarına geliyor. (Motul, Castrol vs) Aslında bu işi yarı fiyatına da halledebiliriz. Amerikan motosiklet forumlarında Shell Rotella T6 dizel tam sentetik motor yağı kullandıklarını okuyorum yıllardır. Türkiye'de de bunun muadili Rimula...
  4. fazil

Yurt Dışından Lastik Getirtmek

Son zamanlarda yurt dışından lastik getirten oldu mu acaba, gümrük konusunda, %18 verginin üstüne bir de %21 ek vergi gibi bir durum var mı?
  5. fazil

Trafik sigortasına %260 zam yapmışlar

Merhaba, Geçen sene 260TL olan trafik sigortası, bu sene 690TL olmuş. Ne kaza var ne bir şey. Zam oranı %260 Geçen sene 43 bin liralik hasari karsiliyormus, bu sene 50 bin. Yani hasar karsimalasi sadece %20 artmis. Lanet olsun, yaptırmıyorum...
  6. fazil

Michelin City Pro Lastik nasıldır?

Michelin City Pro lastigini deneyen var mi acaba? Motoru cok kullanmiyorum, yagmurda ve soguk havalarda pek cikmiyorum. Yumusak bir lastik ariyorum. Acaba bu city pro nasildir, fiyat olarak iyi gibi duruyor. (670TL) Bir de bu arka lastik diye satılıyor ama ben ön tarafa kullanmak istiyorum...
  7. fazil

Muayene affı çıkmış diye duydum

Muayene affı çıkmış gibi. Şurada da linki var: https://www.tuvturk.com.tr/duyurular.aspx?url=duyurular/arac-muayene-gecikme-cezalarinda-yeniden-duzenleme.aspx 15 senedir muayenesini yaptırmadigim motorumu muayeneye sokarım artık.
  8. fazil

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Bu motorun camurlugu metal mi plastik mi acaba?
  9. fazil

Led far montaji icin, far braketi imalat ı- Lazer kesim

Motoruma led far aldim, fakat farın içine takılabilmesi için bir parça yaptırmam gerekiyor. Çizimini autocad'de yaptim, ama bunu Kadikoy civarinda uygun fiyata nereye yaptirabilirim acaba. Ya da online siparis alan bir yer de ise yarayabilir...
  10. fazil

Far tırnağı kırıldığında, far kaskodan değişir mi?

Merhaba, Toyota Yaris arabamizla ufak bir kazaya karismtik gecen ay. Önden bir arabaya yavaşça çarptık. Trafik sigortasindan karşı taraf %100 suçlu çıktı. Arabadaki hasar, tamponda kırık ve tamponun monte edildigi yerde yamulma, iki ön farın da baglanti tırnaklarının neredeyse hepsi...
  11. fazil

Tek yön araç kiralama için hangi şirketi önerirsiniz

İstanbul-Ayvalık seyahati için tek yön araç kiralamak istiyorum. Virüs nedeniyle uçağa binmek istemedim. Yani arabayı Istanbul'dan kiralayıp, Ayvalık civarinda bir yere teslim etmek istiyorum. Sadece bir gunluk kiralama olacak. Fiyatlar, tek yon oldugu icin 1000TL civari gorunuyor. Daha ucuz bir...
  12. fazil

Yuasa Akü Sahtesi Nasıl Anlaşılır?

N11 aracılığıyla, "Premium Motosiklet" Yamaha Bayisi'nden, normal satış fiyatının yarı fiyatına (170TL) Yuasa Akü ısmarladım. Akü güzel görünse de, içinden asitli suyu ve kullanım kılavuzu çıkmadı, kutu olarak da orjinal kutu yerine başka bir kartona koymuşlar. (Akü kuru olarak geldi) Sizce bu...
  13. fazil

Yağ filtresi sorunu

Fz6 motorum için yıllardır Mann (Mw64) yağ filtresi kullanıyordum. Orjinalin yarı fiyatına, aynı kalitede bir filtre diye düşünüyorum. Internetten verdiğim siparişte farklı bir model filtre yollamışlar (W67), dediklerine göre bu da uyumluymuş. Boyutlarında da bazı farklılıklar var...
  14. fazil

Motora 4 Derece Avans-Benzin Oktan Meselesi

Merhaba, Fz6 motorumun ateslemesini 4 derece avans verdirmek istiyorum. Gerekli olan 4 derece avansli atesleme rotorunu getirttim. Amerika'da bu modifikasyonu yapanlar var, alt ve orta devirlerde torkun arttigini soyluyorlar. Benim de istedigim bu aslinda. Avanstan sonra yuksek oktanli...
  15. fazil

Motor yagi pet sisede bozulur mu?

Kisin aldigim 4lt'lik Motul 7100 sentetik motor yagi, nasil olmussa, durdugu yerde akmaya baslamis, bugun farkettim. Ben de tum yagi, 5lt'lik Erikli pet su sisesine aktardim. Ama sonradan aklıma geldi, acaba pet siseyle yagin reaksiyona girip yagi bozma ihtimali var midir? Bir iki ay daha...
  16. fazil

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Buccanner 250 almak varken bunu beklemeye pek gerek yok gibi duruyor. 12 bin liraya bulunabiliyor. 2/3 fiyatina. İlk defa motor alacak olsam alirdim bir tane.
  17. fazil

Regulator Konjektor arızası Sanel 685 universal konjektor

Merhaba, Eger motorunuzun regulatoru bozulduysa ve yenisi pahaliysa, Sanel marka Lombardini regulatoru biraz kablo ve soket modifikasyonuyla beraber takılabiliyor. Ben virago 250 motorumda 6-7 senedir sorunsuz kullaniyorum. Fiyat 50TL civari. www.hasbayotomotiv.com adresinden temin...
  18. fazil

Boya isleri icin kompresor

Ufak tefek boya isleri icin nasil bir kompresor almaliyim, en fazla camurluk, motor kapagi, sasi gibi yerleri boyamak icin kullanilacak. Ayrica belki yapabilirsem, bir de toz boyama(powder coating) denemesi yapmak istiyorum. Fazla buyuk olmamasi iyi olur, yer kaplamamasi icin. Hangi marka ve...
  19. fazil

Sigortanin, zarari tahsil etmesi hakkinda

Motosikletle alakasiz bir konu, Alianz sigortadan bir mektup geldi, birkac ay once, bizim kiracinin su borusu patlamisti, alt kata biraz su gitmis, sonra biz tum borulari degistirttik, o arada alt kattaki ev sahipleri tavan boyasi gibi seyler icin masraf yapmislar. Bizim haberimiz yok bu...
  20. fazil

Bu fiyatlarla sifir motosiklet ya da araba almak

Honda zamlarini da okuduktan sonra, bu fiyatlarla sifir motosiklet ya da araba almak bana biraz hastalikli gelmeye basladi. Bir motosiklete 40.000TL ya da arabaya 80.000TL para vermek saglikli bir insanin yapacagi is degil. O paraya yapilacak bir suru sey varken, mesela, kendinize kucuk bir...

Yeni mesajlar