Arama sonuçlarınız

1. fazil

Alanya'da Kask Cezası yiyenlere Kask

içinde kafa olan kask hediye etselermiş keşke 😆
  2. fazil

Servis ücretini paylaş

Eski bir arşivci olarak ben de 15 sene öncesinin FZ6 servis faturasını yolluyorum. (Enflasyon hesaplaması için de kullanılabilir.) O zamanlar Motolab vardı, sonra kapandı. İyi bir servisti. Hatta o devirde "Senkron ayarı" bile yaparlardı her periyodik bakımda. (İlgililere duyurulur) Sonra da bir...
  3. fazil

Enseden açılan, çene altı bandı olmayan kask

hahaha, sizin kafa epey farklı işliyor anladığım kadarıyla.
  4. fazil

Motor ısınınca boşa zor geçiyor!

Geri bildirim için teşekkürler. Bu durumda arıza balata demirlerinden kaynaklanıyormuş demek ki, ilginç... ölçüm yapsaydınız, kalınlıklarının 2mm civarı olması gerekiyor sanırım.
  5. fazil

İstanbul’da Trafik Kazasında Polis Memuruna Motosikletle Çarpıldı

Adam işini yapmaya çalışırken başına gelene bak. Uygar bir ülkede olsa, bunu yapan andavallı, hayatının geri kalanını polis için çalışarak geçirirdi.
  6. fazil

Bu debriyaj işi ne oldu sonunda, merak ettim. Bugün ben de motorun debriyaj balatalarını değiştirdim. kapağı kapattım ve ilk seferde debriyaj boşaldı, debriyaj basınç plakasının (En son takılıp yaylarla birlikte sıkılan nesne) belli bir konumda takılması gerekiyormuş, sökerken işaret koymuştum...
  7. fazil

KTM 250 Adventure Depodaki Benzini Nasıl Boşaltırım

Motoru uzun süre kullanmayacaksam benzin Stablizatörü kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla bu sıvı benzinin içindeki nemi önlüyormuş. Benzin deposunun paslanmasını da geciktiriyordur diye kullanıyorum aslında. Bir şişesi 500TL falandır. 2-3 sene idare eder.
  8. fazil

jant düzeltilirmi düzeltilirse kim

Hiç haberim yok doğrusu. 10 senedir görmedim. 1762632325
  9. fazil

jant düzeltilirmi düzeltilirse kim

Fikirtepe'deki Kenan Usta mı bu, sonradan Kartal Sanayi'ye taşınmıştı sanırım. İyi ustaydı.
  10. fazil

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

Virago 250 mi 535 mi? Ben uzun yıllardır 250'lik olanından kullanıyorum. Kolay kolay bir şey olmaz, epey sağlam bir motordur. Reklifiyeye nasıl karar verdiniz? Teşekkürler, fiyat iyi gerçekten de. Oraya bir bakayım ben de...
  11. fazil

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

bu fiyata bujiyi nereden temin ettiniz acaba, bana da lazım...
  12. fazil

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

muammeleci dediğim, ruhsat çıkartan, sigorta ve muayene yaptıran adamlar vardı eskiden, hala vardır sanırım. orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama üzerinde soğuk mühür var nasıl yapıyorlar bilmiyorum. benim durumum sahte plakaya girmez sanırım çünkü plaka eski plakanın aynısı, sadece plaka...
  13. fazil

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

7-8 sene önce benim de plakam düştü, o zaman gidip bir trafik muammelecisinden aynı plakayı mühürlü olarak çıkarttırmıştım. Şimdiki parayla 1-2 bin lira para verdim ama sanırım biraz kazık yemiş olabilirim. Aslında çok daha ucuza internette yapanlar vardı. O arada da plaka düştü diye gazeteye...
  14. fazil

Ehliyeti 60 gün geri alınacak, motosikleti 60 gün trafikten men edilecek

60 Gün işe yaramaz. Ehliyet iptali ve sağlık muayenesi gerekiyor.
  15. fazil

İhtimaller şöyle bence: 1. Yaylar limitin altında kalmış, ondan olması muhtemel. Yayları da değiştirmek lazım. Yayları sıkarken tork anahtarı kullanmak gerek. 2. Balatalar yanlış takılmış ya da orijinalinden daha kalın olabilir. Balata disklerinin hepsi birbirine benziyor ama baştaki ya da...
  16. fazil

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Ne diyorlardı, araba değil, "akıllı cihaz". motosiklet de gittikçe öyle ekranlı, telefonlu bir nesneye dönüşüyor herhalde. Motora binince vitesi traak diye geçirmeden, motorun öne atılmasını hissetmeden rahat edemeyenler için pek bir anlamı yok bunların. Özellikle de Yamaha'nın kemikli vitesi...
  17. fazil

Orjinal NGK buji nereden alınır ?

Güncel olarak sahte olmayan NGK bujiyi nereden alabiliyoruz bilen varsa işe yarar.
  18. fazil

Sabah 7.45'te makas atarak beni sıfır geçen motosiklet kullanıcısına sesleniyorum!

Bu tipler yüzünden Boğaziçi Köprüsü'nden motorla geçmeyi bıraktım.
  19. fazil

Ters yönde araç kullanıp motorcuyu tehdit etti, 46 bin TL ceza aldı

Arabasını bigfoot'la ezmek en iyi yöntem olacaktır. Cezayla falan olacak gibi değil. Bkz.
  20. fazil

Motosikleti olan milyonları ilgilendiriyor: Artık zorunlu

2001 yılında ilk motorumu aldığımda trafik sigortası $15-20 civarındaydı. O zamandan beri sürekli yükseldi ve bir kere bile bir işime yaramadı. Bu yıl aynı motora tüm kazasızlık indirimleriyle beraber $100 civarı para verdim. Bana göre yıllardır boş yere verilmiş haksız bir vergiden başka...

Yeni mesajlar