Arama sonuçlarınız

1. fazil

Kazıklandim mı

Peyniri çok methettiniz, şu mu acaba? Bir kutu ısmarlayalım... https://trakyasucuk.com/index.php?route=product/product&product_id=35&srsltid=AfmBOoqSCN3eM7smcZmKQi0pl49XmfEMTOoGsOdKMpsMVc-Hz5Rlz8o8
  2. fazil

Kazıklandim mı

Bosch servis ücreti sadece dışarıdan bakıp yorum yapmak için 900TL bu arada. (Bir helicoil parasına yakın) Sizinki ucuzmuş.
  3. fazil

Kazıklandim mı

Kazıksepeti.com sitesine ekleyiverin... Ben geçenlerde Trident 800'ü ekledim, yayınlamışlar: https://kaziksepeti.com/urun/66a332f9-86ac-4fbd-baf1-2817ab23caa4
  4. fazil

Kazıklandim mı

Normal fiyat bence.
  5. fazil

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

Aküdendir büyük ihtimalle bence. Sıkıştırma oranı o kadar etkilemez herhalde. Motor su kaynattıktan sonra üst kapağı taşlatanlar sanırım sıkıştırma oranını da artırmış oluyorlar. Onlar söylesin...
  6. fazil

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

Sizdeki kumpasın aynısından bende de var, temu'dan almıştım, çok iyi çalışıyor. Böyle güzel anlatım ve teknik konuları forumda görmek güzel. Bence de bu motor fiyat olarak değerinin çok altında. 3. bir motor alacak olsam Trident ya da Street Triple almayı düşünürdüm. Servis fiyatı da makul...
  7. fazil

conta değişimi

Fotoğraflar gözükmüyor yalnız.
  8. fazil

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Evet düşürüyor ama ayrımcılık yerine denetim yapmak daha iyi olur. Mesela emniyet şeridinden 50km/saat hızı geçenin ya da kaldırıma çıkanın trafik sigortası X2 olsun. Bir kez daha olursa X3. Kurallara uyanlar da ödüllendirilse belki daha başarılı olur. Mesela bu heriflere yazılan cezalar bir...
  9. fazil

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

West riders custom teknik işlerde iyi, boya, kaynak, metal imalat işleri vs. Chopper mühendisi de teorik konularda hiç boş değil.. Eskilerden olduğu belli. Sanço zaten ikiteker.org'dan beri vardı. AEA da olsaydı keşke. Çok samimi adamdı. Tam bir hobici.
  10. fazil

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Benim sevdiklerim: Sanço ve Arkadaşları Chopper Muhendisi West Riders Custom Nekipedia
  11. fazil

600rr motorum yatak sardı

Motoru (kelleyi yani ) Honda'dan sıfır olarak alsanız kaça geliyor, onu öğrenerek işe başlayabilirsiniz, ya da değişecek parçaların sıfır maliyeti ne kadardır acaba, onu da sormak lazım. Bu lanet gümrük belası olmasa, parçalar sıfır olarak yarı fiyatına falan gelirdi Japonya'dan eskiden olsa...
  12. fazil

hiç arkadaşım kalmadı

Evde oturmak güzel bence, dışarısı hiç sağlıklı değil bu devirde. (Marcel Proust'un bütün kitaplarını yatağından yazdığı düşünülürse, evde oturmak, o kadar da kötü olamaz) Arkadaş bulmak da artık imkansız gibi bir şey. Normal yani. "Zen ve motosiklet bakım sanatı" diye 1970'lerden kalma ilginç...
  13. fazil

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Artık gümrük hatıralarımızı anlatırız ancak forumlarda falan. Ben de Acıbadem ve Topkapı Gümrük yollarına epey gitmiştim zamanında. Acıbadem'e gelirse tabi kurtarılmış demek oluyor. Topkapı'dan çağırırlarsa ne olacağı belli olmazdı. Bir de cehennemin finarı bir yerdeydi orası. Yine de şimdi...
  14. fazil

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

Eski model Japon ya da Avrupa motoru almanın mantıklı şartları bence şunlar: 1. Motoru sadece kullanmak için değil, hobi amaçlı, zevk için alacaksanız, 2. Tamirat işlerinden anlıyorsanız ve seviyorsanız, 3. Yurt dışından yedek parça erişiminiz varsa, 4. Sürekli motor değiştiren bir tip...
  15. fazil

Evet vergisiz değil, "fahiş vergiyle" denebilirdi, o zaman da yanlış anlaşılırdı. Sanki normal vergiyle insan gibi alışveriş dönemi başladı gibi anlaşılabilir. Cimer'e yazılabilir, en azından 150 Euro'ya geri dönülsün diye. herkes yazsın bari belki bir değişiklik olur. "Ticaret Bakanlığı"...
  16. fazil

Protesto olarak tek çare boykot yapmak gibi duruyor şimdilik. Alışveriş sitelerinden hiçbir şey almamak iyi bir boykot cinsi olabilir. Hatta işi büyütüp, yerel satıcılardan temel gıda alıp, onun dışında başka hiçbir şey almamak da şahane olurdu. Ama bizim millet anlamaz bu işlerden.
  17. fazil

Eskiden en azından kdv iadesi vardı, onu da kaldırdılar. Tepki olmasın diye önce maaşa sabit ek olarak asgari geçim gideri mi nedir, öyle bir şey eklediler, sonra onu da kaldırdılar. Kurbağalar alışsın diye.
  18. fazil

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

motor güvenlik ekipmanlarına yurtdışından gümrüksüz bireysel alışverişe izin verseler, o zaman işe yarayabilir. yoksa bir işe yaramaz.
  19. fazil

Yurtdışından Alışveriş Rehberi

Acaba egzozu "1500 Euro'yu geçmeyen tedavi nedeniyle doktor reçeteli sağlık eşyası olarak getirtebilir miyiz" :LOL:
  20. fazil

Yurtdışından Alışveriş Rehberi

30 Euro da %60 vergi de yetmedi. hobiciler için nefes alınacak yer değil burası. Total Recall'da Mars'a düşüp basınçtan patlama sahnesi vardı, ona benzer hisler.

Yeni mesajlar