Arama sonuçlarınız

1. Emre ATICI

CG 200 - 250 - 300 ÇELİK DEBRİYAJ BALATASI

CG 200 - 250 - 300 ÇELİK DEBRİYAJ BALATASI YÜKSEK CC VE SERT KULLANANLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞTİR . KAYDIRMA YAPMAZ 300 CC MOTORDA DENENMİŞTİR ... ARAYIPTA BULAMADIĞINIZ HERŞEY BURAK MOTOR DA PTT KARGOYLA TÜRKİYENİN HER YERİNDEN KAPIDA ÖDEMELİ VEYA PARAYI HAVALE YAPARAK SATIN ALABİLİRSİNİZ...
  2. Emre ATICI

1995 Model BMW R8OO

Açıklama 1995 Model BMW R8OO Çift motor çift karbüratör 800 cc Bakımları tam yapılmış olup vize sigortası mevcuttur 40.000 km dedir. Afyon'da oturduğum için pek binilmiyor. düşünenlere daha fazla resim göderebilirim Pazarlık payı vardır. Fiyatı 9.000 TL Bulunduğu il Afyon İletişim...
  3. Emre ATICI

asya motor fabrikasından görüntüler

bence cok başarılı bir tanıtım olmuş..
  4. Emre ATICI

yok olan efsaneler

5. Emre ATICI

cg ye 72 tel jant yapmak isteyenler bu konuya bakabilir

arkadaşlar jant göbekleri ve jant canagı tornacı tarafından deliniyor siz sadece telleri gidip tel ayarı yapabilen motorculara bisikletcilere taktırıyorsunuz.
  6. Emre ATICI

sıfırdan topladıgım motorumu satıyorum

hastasından full sıfır toplanmış çift glardoni çift 19 çift set.. Krankları izmir ejderde birleşti.. Silindirler A serisidir.. 103 kartel, 105 devirli granktır.. Motor 1 yıllıktır sadece geceleri 1 saat zevkine binildi 3 aydırda evin içinde yatıyor yorgun makinalarla karıştırmayın okul nedeniyle...
  7. Emre ATICI

askere gidecegim icin motorumu satıyorum

arkadaşlar bu ilan icin cok fazla fiyat düşmeyi düşünmüyorum askere gidecegim araba almak istiyorum bunu satıp askere kadar arkadaşlarımla gezmek icin ilan link : http://www.ilanyurdu.com/ilan/motorun-tek-sahibi-benim-babam-0-almis-kullanmis-ondan-sonra-bana-gecmis
  8. Emre ATICI

IRC NR 50 LASTİK Cross Ve Karda Çamurda Normal Yolculukta Süper Performans

Arkadaşlar IRC NR 50 LASTİK ALDIK ÖN 275 ARKA 300 ÇOK GÜZEL HERKEZE TAVSİYE EDERİM MOTOSİKLETİ İLE KARDA GEZENLER İÇİN ÇAMURDA GEZENLER İÇİN YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KAYMA FELAN 0 ARABAYA KAR LASTİĞİNİ NASIL TAKTIĞINZDA performans olarak çok iyi aynı arabanıza taktığınızda nası oluyorsa öle olyor...
  9. Emre ATICI

Irc nr 50 lastik cross ve karda çamurda normal yolculukta süper performans

Arkadaşlar IRC NR 50 LASTİK ALDIK ÖN 275 ARKA 300 ÇOK GÜZEL HERKEZE TAVSİYE EDERİM MOTOSİKLETİ İLE KARDA GEZENLER İÇİN ÇAMURDA GEZENLER İÇİN YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KAYMA FELAN 0 ARABAYA KAR LASTİĞİNİ NASIL TAKTIĞINZDA performans olarak çok iyi aynı arabanıza taktığınızda nası oluyorsa öle olyor...
  10. Emre ATICI

Arkadaşlar Mondial Driftten 2011 Model 2006 Model Honda Cbr 125 E Geçmelimiyim Sizce

Mondial Motorum 0 dır 6000 kmde AMA CBR 30 Binde herneyse amaç alacğım motor diğil almak sizce bu motordan bu motora geçmelimiyim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-cok-acil-satilik-66402818/detay Bu Motor Olabilir VEYA...
  11. Emre ATICI

SATILIK GDR KASK ÇENEDEN AÇILIR GÖZLÜKLÜ

Normal Fiyatı 185 tl olan kaskımı sadece 140 tlye vereceğim hiç bir sorunu yoktr ufak tefk çizikler mevcuttur sonuçta 2 .el kargo bana ait http://www.motobakkal.com/?urun-1197-GDR-FF-803.html siteden fiyatı görebilirsiniz Bu montda satılık l beden 170 tl kargo bana ait yanında yağmrluk...
  12. Emre ATICI

SATILIK L BEDEN MONT ACİLL

Satılık ARMODE GT MONT L BEDEN NORMAL FİYATI 245 TL BEN 170 TL YE VERECEİĞİM İNANMASSANIZ ARMODE GT YAZIN İLK ÇIKAN SAYFAYADA FİYATI GÖRCEKSİNİZ L BEDEN DİR MONT SADECE 5 KERE GİYİLDİ TARZ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SATIYORM YANINDA YAĞMURLUK HEDİYE OLARAK VERCM NUMARADAN ULASMAK İSTEYENLER...
  13. Emre ATICI

Motosiklet Gezimiz Samsun Vezirköprü Karlarla Boğuştuk :)

Pazar Günü motorlarımızın depolarını Fulledikten sonra dağlara doğru motorlarımızlar tırmanalım dedik 1 tane kanuni cros 250 1 mondial drift 1 mondial grumblle 1 mondial 150 mr 1 kanini seyhan 150 motorlarımızlar zorda olsa dağları aştık kar üstünde motor u her söför ün işi diğil abilarimizden...
  14. Emre ATICI

Karlı Soğuk Günde Bir Gezi

Karlı Bir günde motorlarımızla geziye gittik deneme ilk konu açmaya çalışıyoruö-m ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ---------- yardım edecek yokmu konuya resim ekleyemiyorum :S ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir...

Yeni mesajlar