Arama sonuçlarınız

1. mali_181

Ekipman

Arkadaşlar mart ortasına kadar ekipmanlarımı toplamış olmam lazım çünkü Nazilli'den Kütahya'ya motorumu getiricem yola ful koruma ile çıkmak istiyorum.Elimde ff369 kask var çene açılır kask güzel fakat sanki S beden olsa daha iyi oturacak ve ben full face istediğim için onu elimden...
  2. mali_181

Küçükte Olsa İlk Gezim

Evet arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi motorumla ilk gezimi bugün yaptım.Gerçekten de bugün dünyanın en mutlu adamı gibi hissettim kendimi yıllardır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştirdim çok mutluyum :).Ekipmanlarımız tam deildi ama kasklarımızı ihmal etmedik en kısa zamanda ekipmanlarımı...
  3. mali_181

Güvenlik Kamerası

Arkadaşlar motoru koyduğum yere güvenlik kamerası koymak istiyorum.Normal bi güvenlik kamerasından direk bilgisayara kayıt alabilirmiyim yani bi kamera alıp idare edecek birşey onunla bilgisayara kayıt yapabilirmiyim??Yada böyle olmuyorsa nasıl olur??Bu iş en ucuza nasıl halledilir?? Mesela şu...
  4. mali_181

Şu garibe bi yardım!!!!

Arkadaşlar 21 yaşındayım öğrenciyim 4 yıldır motor istiyorum ama hiç imkan olmadı şimdide biraz para biriktirdim keseme uygun bi motor istiyorum bütçem 1500 tl ama taş çatlasa 2000 tl yapabilirim belki öncelikle en çok sevdiğim tarz cruiser ama şu anda tarzı değil başımı fazla ağrıtmayacak...
  5. mali_181

Merhaba arkadaşlar

İsmim mehmet ali aslen aydınlıyım fakat şu anda kütahyada okuyorum emet ilçesinde bölümüm dış ticaret ,21 yaşındayım aranıza katılmak istedim inşallah motor da alacağım karar verebilirsem hepinize iyi forumlar...

Yeni mesajlar