Arama sonuçlarınız

1. Mustafa ÖZEN

MOTOVENTO

Motovento artık eskisi gibi ucuz değil aksine piyasadan daha pahalı ürün satışına başlamış. Birbuçuk ay önce 760 Tl.sına aldığım HJC uruk ıs17 kaskın fiyatı 1.750 Tl olmuş. Alpinstar COROZAL eldiveni 420 tl.ye almıştım 960 Tl.olmuş. Şİrket yeniden yapılanmaya gitmiş. Ama piyasadan daha pahalı...
  2. Mustafa ÖZEN

Eldiven incelemesi.

Alpinestar SP-X Air karbon motosiklet eldiveni kullanan varmı tavsiye edermisiniz. Motoventoda 429 tl. satış fiyatı var. Başka sitelerde en yakın fiyat 700 tl civarı.
  3. Mustafa ÖZEN

2014 mod.x-city 250 6.950 km.de

Tertemiz kapalı garajda muhafaza edilmiş. x-city 250 satılıktır. Malum site ilan no 354884286
  4. Mustafa ÖZEN

BOLU MT >> BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI GEZİSİ

BOLU MT >> BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI GEZİSİ GEZİMİZE BOLU'DAN KATILAN MUSTAFA, ATİLLA, GÜRKAN, SAMET, OKAN VE MESUT'A NALLIHAN'DAN KATILAN RAMAZAN VE BİZE EV SAHİPLİĞİ YAPAN RAMAZAN PARLAK VE AİLESİ,NE BEYPAZARINDA BİZE EŞLİK ETMEK ÜZERE AKARA MT DEN KATILAN YUNUS KARDEŞİMİZE ÇOK TEŞ...
  5. Mustafa ÖZEN

2008 Model Kymco Grand Dink 250 Takaslı

İyi günler Motorsikletini büyütmek isteyenlere müjde:.2008 model Kymco Grand Dink 250 mi satıyorum 6 aylık gıcır gıcır çiziksiz motor.Niyemi nakit lazım '' küçük cc.scooter küçük cc.vitesli motorlarla'' üst alınarak takas yapılır.Motorlarını büyültmek isteyenlere duyurulur. Motorun ilanına...
  6. Mustafa ÖZEN

2008 Model Grand Dink 250

İyi günler Motorsikletini büyütmek isteyenlere müjde:.2008 model Kymco Grand Dink 250 mi satıyorum 6 aylık gıcır gıcır çiziksiz motor.Niyemi nakit lazım '' küçük cc.scooter küçük cc.vitesli motorlarla'' üst alınarak takas yapılır.Motorlarını büyültmek isteyenlere duyurulur. Motorun ilanına...
  7. Mustafa ÖZEN

2008 Model Kymco Grand Dink 250

İyi günler.2008 model Kymco Grand Dink 250 mi satıyorum 6 aylık gıcır gıcır çiziksiz motor.Niyemi nakit lazım '' küçük cc.scooter küçük cc.vitesli motorlarla'' üst alınarak takas yapılır.Motorlarını büyültmek isteyenlere duyurulur. Motorun ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
  8. Mustafa ÖZEN

Alkol ve Motor

Aman arkadaşlar alkol ve motoru aynı anda kullanmayın. Biraz önce bir avukat ve arkadaşı Asya T-19 a binmişler Bolu da gölköy e gezmeye gelmişler. Bende tesadüfen tanıştım onlarla benim yaşım 45 biraz da benle dalga geçer gibi konuştular.Aman abi bu sıcakta o kask,mont , eldivenler giyilirmi...
  9. Mustafa ÖZEN

Bolu da Fuara araç kaldırıyoruz

Bolu MT üyeleri İstanbul moto show fuarına 22 MART 2008 Cumartesi günü sabah saat 06.00 da hareket Gidiş - Dönüş 20 Ytl ye gelmek fuarı gezmek isteyen varmı?? Şu an 10 kişi varız. 10 kişi daha olursa adam başı gidiş dönüş 20 ytl.Gitmek isteyenler isimlerini Bolu MT sayfasına...

Yeni mesajlar