Arama sonuçlarınız

1. E

Racing Vs Naked

Yakın zamanda ilk kez bir racing motora bindim. Motor yere yapışık, baskı altında hissettiriyor. Ancak naked motor öyle değil; kuş gibi özgür hissettiriyor. Bu yüzden tercihim naked olurdu.
  2. E

Kıymeti bilinmeyen motor.. Kawasaki Z900

Kawasakinin sesi yeter hocaaam.
  3. E

50cc zangırdama ve titreşim

Hocam bu masrafa değmez. Ben 1.5 Yıl önce varyatöre 250 Veriyordum kendim takıyordum şimdi ne kadar olmuştur allah bilir. Debriyajınızda sorun olabilir ya da sibop ayarı.
  4. E

Musatti m125r alınır mı

Pardon hocam direk başlığa bakıp yazdım, hondanın 125 modeli vardı görünüşü iğrenç ama ömrü çok uzun harici olarak da ns125 olabilir.
  5. E

Musatti m125r alınır mı

Hocam ikinci el CB250R, hinte yönelmek isterseniz ns200 daha yeni olsun derseniz n250 bakabilirsiniz.
  6. E

50cc zangırdama ve titreşim

Hocam 50CC hep titrer ki benim rölantide aynam bile titriyordu.
  7. E

Motoruma Fiyat Biçermisiniz

50CC piyasası çok düşük 6 ayda sattım ben motorumu oda zorla. Yazdıklarınıza bakarsak yaptırıp yarı fiyatının biraz üstü örneğin 50 ise 35 gibi bir fiyata bırakmaktır. Üst model olarak da newlight pro önerebilirim. 50CC ile 1.5 yıl geçirmiş biri olarak 6000 KM ve üstü motora ölü bakıyorlar ona...
  8. E

100 - 130 bin Tl arası

Rtr200 Sürücüsüyüm 200-250CC grubuna göre yavaş kalıyor. Ama öneririm çok zevkli gaz tepkimesi, sport modu, abs ve düşük yakıt tüketiminden dolayı memnunum.
  9. E

Tvs Raider 125 Zincirden gelen ses

Bende de böyle bir ses var acaba normal mi bilemedim.
  10. E

Artçım varken bayırda motoru kaldıramıyorum tüyosu nedir?

Normal hocam yukarda vs. de kavramıyor tek başıma çok rahat kalkıp gidebiliyorum da biri varken çok zor :/ 1741272305 200CC motor kaldırmaz mı hocam ya
  11. E

Artçım varken bayırda motoru kaldıramıyorum tüyosu nedir?

Artçım ile ben 83 kiloyuz motoru bildiğim gibi kaldırmaya çalıştığımda olmuyor fazla gaz veriyorum yine olmuyor bu işin bir inceliği var mı? Normalde debriyaj arka fren yaparım kavrama noktası ile gazı orantılı şekilde ayarlarım ve kaldırırım motoru.
  12. E

Arka amortisör lastiğe sürtüyor kuba bluebird

Hocam 50CC lerde maşa deniyor sanırım. Benim eski motorda da böyle bir şey olmuştu ama fazla etkilememişti 2 kişi taşımaktan oluyor genelde. Maşa yani oradaki vidayı değiştirirseniz düzelir gibi tabi bayiden iyi bilemeyeceğim.
  13. E

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Ben 50CC de 8000KM yaptıktan sonra rtr200'e geçtim bi düşünebilirsiniz :D
  14. E

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Scooterden vitesliye geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim motor sürdüğümü yeni anlıyorum.
  15. E

50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

Çinliler aslında fena değil bende mondialın 80CC ye çevrilmiş bir motoru vardı 8000KM sürdüm kendisini yağ, kayış ve varyatörünü değiştim sadece. Bana mısın demedi 2 kişi yokuşta çıkardım saat gibi çalışmaya devam ederdi. Size önerim newlight pro, rks arome olursa drift l oda biraz kronik.
  16. E

Yamaha Yamaha XSR 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Başlangıç için bajaj öneririm. Parçası ucuz ve bakkalda bol bol vardüşüp kalkacaksınız bu yüzden iyi olur.
  17. E

RTR200 V4 Aldım Yağ ve Zincir İçin hangi yağları almam gerek?

Castrol 10-40 kullanmayı düşünüyorum ama zinciri ne ile temizleyeceğimi ve ne ile yağlayacağımı bilmiyorum önerileriniz nelerdir
  18. E

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Yeni vitesli motora geçtim ön arka abs sayesinde güzelce fren yapabiliyorum bence gerekli
  19. E

En uygun motosiklet eldiveni ve ceketi önerir misiniz?

Teşekkür ederim.
  20. E

En uygun motosiklet eldiveni ve ceketi önerir misiniz?

İkinci el mont vs. alsam peki? 1739689906 Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceket

Yeni mesajlar