Arama sonuçlarınız

1. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Maalesef 3 kere sigorta yaptırdım hepsi aynı fiyat... (kaza vs de yok) CBR'yi alan arkadaşım da 11.000 ödemiş
  2. E

110Bin tl bütçeye motor önerisi

NS200/RS200 gibi modellerin 15.000 KM olanlarını bulabilirsiniz. Yok ben düşük km hintli istiyorum derseniz TVS RTR200 modeli var. Diğerlerinden biraz daha güçsüzdür ama bloğu kendini kanıtlamıştır 90.000 gibi fiyatlarda 5000-3000KM arası bulabilirsiniz ama bu motorun piyasası ns,rs değil
  3. E

Kuba Race 125 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam top spped 85 olması lazım sollamaya çıksan kaza yaparsın :D Kesinlikle önermiyorum ikinci el raider 125, driftL varken
  4. E

400-450lik naked tarzı motor önerisi

CF'nin 450 Serisi motolarının piyasasını bilsem belki önerebilirdim. Ama benim tercihim 390 Duke olurdu. Ha biraz titrer ona yapacak bir şey yok Piyasada bi nebze aktif yükseltmek istediğinizde hemen satabilirsiniz.
  5. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Tabii insan bu paralarda motora karşı beklentisi yüksek oluyor özellikle 188'de kesiciye girmesi can sıkıcı olabilir ama mantıklı başka bir seçenek yok her şey A2 sınırlamasına geliyor Bence rakiplerinin en büyük dezavantajları ve seçilmeme nedenleri parça, bakım maliyetlerinin yüksek olması ve...
  6. E

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

TVS raider öneririm. Freni kampana olduğu için de limon sıkma tekniğini öğrenin tadından yenmez.
  7. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Yarın bir gün bu 2 motor arasında kalacaklar için yazıyorum bunu. Arkadaşım çok memnun 3. motoru CB250R dan geçti cbr500r'a çift silindir, türkçe ekran vs. tek kötü yanı hantal ve ağırmış önceki motoru kadar kıvrak hissedememiş. Yine de tavsiye ediyor prosofide'de vardı CBR'nin bloğu baya...
  8. E

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Arkadaşıma motor bakıyoruz önümüzde iki seçenek var başlıkta belli Ninja 400.000TL 2000KM de yatan bir motor ama şüpheliyiz yedek parça, piyasa ve bakım maliyetlerinden kaynaklı. CBR500 ise 5000KM'de 3 parça değişeni var hasar kayıtsız o da 400.000(bütçeyi arttırıp temize çıkabiliriz) İlerde...
  9. E

MT25 vs R25

Biraz rüzgar yersin harici bir sorun olmaz kuvvetli motorlar
  10. E

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Hayatımda gördüğüm en iyi nokta atışlarından. Güncelleme: 3 gün geçti hala aynı yerde bırakıyorum ne bi şikayet ne de kapıma gelip konuşma var motorum durmaya da devam edecek
  11. E

En son 2 araçlık yer kaplayıp gideceğim 2 tane evim var... Ama ne yaparsın komşular bebekliğimi bilir sever sayarlar bu sebepten aram bozulsun istemem. Ama bina yöneticisini tanımam etmem kahvehane idare eden biriymiş neden yönetici yaparlar ki
  12. E

Tamamdır güncel durumları paylaşacağım. Zaten motor eski yerinde duruyor bir allahın kulu başka yere park ettirtemez bana.
  13. E

Kiracı değiliz apartmanda 2 daire sahibiyiz 20 daire var ve bizim binada yazılı bir karar yok maalesef ki kendi isteği için olduğunu düşünüyorum zaten saçma geliyor kime zararı var. 1776544910 Merhabalar öneriniz için teşekkürler kimse ile papaz olmak istemem 6 7 yıla aşkın komşuluk geçmişimiz...
  14. E

Burada asıl mesele, motorları binanın arkasındaki küçücük bir bölüme bırakmamızın istenmesidir. Maalesef oranın fotoğrafını çekip koyamadım; ancak görseniz ne demek istediğimi çok iyi anlardınız. Oraya motoru park etmek de oradan çıkarmak da ayrı bir dert. İki motorun yan yana sığabileceği bir...
  15. E

Merhabalar, Konu başlıkta belirttiğim gibi; normalde motosikletimi binanın demir parmaklıklarının olduğu, yapısı itibarıyla kimsenin kullanımında olmayan bir bölgeye park ediyordum. Burayı tercih etme sebebim hem motorun yağmurdan korunması hem de gözümün önünde olmasıydı. Yaklaşık 2 senedir bu...
  16. E

RKS R250

R250 Arkadaşımda vardı çok havalı büyük duruyor ama hiç kaliteli hissettirmiyor sr250'den de yavaş
  17. E

CB250R KTM390 Duke ile takas edilir mi

ikisi de 24 model cb250R 13000Km de ktm 5.150 ktm 330.000'e satıyor cb olan 270'e sizce takas edilir mi? parça konusunda ktm hem zor bulunuyor hem de pahalı olduğu için şüpheci yaklaşıyorum aradaki fark için 50-60 bin tl bandında ödeme yapacağım
  18. E

KTM rc390 mı Yamaha R25 mi

Titreşime dikkat ediyorsanız RC biraz fazla titriyor sanırım Ben piyasa ve görünüş için r25 Tercih ederdim Agresiflik ve güç RC390
  19. E

Honda cb250 r

CB250R sürmek nasip oldu. 1.92 83 kilo biri olarak altımda karınca gibi durdu bence motorun değeri bilinmemiş torku gücü efsane kalite zaten honda kalitsesi Ama piyasa.... Aynısını diyemeyeceğim Emsallere gelince en mantıklısı yamaha mt/r25 ikilisi ama onlarda tekerden, zorlanmadan sürülmediği...
  20. E

motosiklet satışı nasıl oluyor

Yaşadığım için söylüyorum eğer karşı taraf Ben biliyorum şunu şuradan yapıyorsun vs. gibi terimlerle telefonu elinizden alır işlemleri kendi yaparsa vermeyin benden şer*fsiz 1500TL kırmıştı öğrencinin parasına göz dikti :D

Yeni mesajlar