Arama sonuçlarınız

1. atillatopal9

didim dönüşü istanbul yolculuğu

Merhabalar. iki gün önce konu açmıştım gideceğim diye, gittik geldik. konu açmaya anca fırsatımız oldu. 1 gün işe gelmeyince işler karışmıştı :) öncelikle en baştan en sona anlatacağım. salı sabahı saat 07:00 da sabiha gökçenden bodrum/milas a gittim. (82 TL uçak bileti ) saat 08:15de milasda...
  2. atillatopal9

didime gideceğim, en kolay nasıl gidebilirim ?

Merhabalar, uçak ile gidecektim. fakat aydında havaalanı olmadığı için oraya gidemiyorum. didimden motosiklet alacağım, binip geleceğim. en yakın havaalanları milas/dalaman/izmir havaalanları. milas 90km dalaman 300 km izmir 150 km ( didime ) en uygun şekilde gitmek istiyorum. dalamanı kafadan...
  3. atillatopal9

Expertise ücretini abartmayacak 600CC den iyi anlayan usta arıyorum ( istanbul )

Merhabalar, Malesef tanıdığım bildiğim hiç iyi usta yok. tüm işlerimi serviste hallediyorum. yeni motor alacağız arkadaşıma, dün gittik 2 tane baktık. adam bu motor arkadaşımın kötüde olsa ben sana kötü diyemem dedi içimize sinmedi ( motoşah 2006 R6 ve 2007 ZX6R ) nasipse bulur bulmaz alacağız...
  4. atillatopal9

motosiklete göre yakıtlar

ürün ; yakıtı ; ürün ; yakıtı ; ürün 1 ürün 2 ürün 3 ürün 4 yakıtları ; ürün 1 ; ürün 2 ; ürün 3 ; ürün 4 ; yakıtları ; ürün 1; ürün 2; ürün 3; ürün 4 ; yakıtları ; Ürün 1; ürün 2; ürün 3; ürün 4; yakıtları ; ürün1; ürün2; ürün3...
  5. atillatopal9

Sessiz sedasız ilerleyen veya gerileyen hyosung

Merhabalar, şuanda karmaşa içerisindeyim. açıkcası hyosung'u çözmeye çalışıyorum. piyasada bir çok 250cc rakipleri olmasına rağmen neden bu paraya satılır ki :) rakipleri ; kawasaki 250 SL tek silindir 22-28 beygir 12,600 TL honda cbr 250 Tek silindir 20-23 beygir 14,000 TL Yamaha yzf R25...
  6. atillatopal9

motosiklet hırsızlığına karşın sesimizi duyurmak için imza kampanyası

Merhabalar, hepimizin büyük sıkıntısı. facebook'ta bir abininsayfasında gördüm. küçüçük imza ile birşeyler kaybetmeyiz. sende, motosikletinin çalınmasını istemiyorsan, avmlere rahat rahat girmek gezmek istiyorsan, buradan motorumu çalarlarmı acaba demek istemiyorsan katıl...
  7. atillatopal9

hala yaşıyorum (1,208 KM )

Merhabalar, Bir çoğumuzun tepki göstereceği bir konu daha açtım sanırım:) bir önce ki konumda yapacağım dedim, ve yaptım. tabi sizlerin fikirleriyle planımı değiştirerek yaptım :) 17.04.2015 sabah 5,00 kalkıp hemen duşa girdim. eşyalarımı hazırlayıp çantama doldurdum. 5,30 arkadaşım gelip...
  8. atillatopal9

1100 km yol yapacağım. nerelerde durmalıyım ?

merhabalar. Cuma günü sabah 7:00 da uçağım kalkacak. varış 8;30 gazi antep dönüş rotası; GAZİANTEP > İSTANBUL TOPLAM 1150 KM. tamamını malesef 1 günde halledeceğim. sabah 8,30da satışı alıp dönüşü sabah erkenden döneceğim. durup dinlenme dışında konaklama yapamayacağım malesef :(...
  9. atillatopal9

düzgün satıcı kalmadı mı yoksa, 2015 itibari ile bana mı gelmiyor?

son 1 ayda yaklaşık 30 motosiklet inceledim. telefondan olsun yüz yüze gidip bakmak olsun, gelelim yaşadığım heyecanlara. ilk olarak sakaryaya gittim çılgın gibi. gittikte ne oldu? adamın dediği bana çatlak vardı sıfırı takıldı, km saatinde hafif çatlak var. basit kusurlar söyledi. eyvallah...
  10. atillatopal9

Şasi noyu paylaşmayın!

bazı satıcılar telefondan mesaj gönderip, motosikletin kaza kaydı olmadığını ispatlamak amaçlı şasi nosuyla fotoğrafı paylaşıyor. bunu yapmayın. ben tırstım. ruhsatı göstermem kimseye alıncaya kadar. kendim açar gösteririm kaza kaydı olmadığını...
  11. atillatopal9

bir bayana vitesli motosiklet öğretmek

Merhabalar, kız arkadaşımla beraber içimizde büyüyen motosiklet sevdasını motosiklet alarak gerçeğe dönüştürdük. zaman geçtikçe tecrübem ilerledi. bugün trafiğin olmadığı yolun sadece polis okuluna çıktığı ve saatte bir araba geçen yolda ilk test sürüşünü yaptık. öncelikle kız arkadaşımında...
  12. atillatopal9

4.Motosiklet seçim konusu HK.

Merhabalar, Kısa süreler içerisinde bir çok tercih değiştirip, kararsız kalmıştım. sizlerden bilgi ve destek isteyip buna istinaden 2 farklı konu açıp onları değerlendirip motosiketler aldım. öncelikle motosikletlerimi tanıtayım 1.HONDA CBR 125 R 2011 ( 5,500 e alındı > 6,500 e satıldı )...
  13. atillatopal9

YAMAHA YZF R125 Parçalama/temizleme ( çirkinlik içerir)

Merhabalar, canım sıkıldı. havada yağışlıydı motor biraz çamur olmuştu. ygs'den de 354 puan yapmıştım kafam rahattı. en iyisi ben motoru parçalayım dedim :) çoğu kişi, bunu yapmaktan yana değil. fakat bu işten iyi anlayan ustalar, 4-5 ayda bir bunu yapıyorlar. motorlarımız naked tarzı olmayıp...
  14. atillatopal9

Yedek parça hakkında yardım lütfen

Merhabalar, yzf r125 motosikletim var. bu motorun, Arka stop lambasının camı kırık. eh sadece cam satılmadığı için stop lambasını komple almak istiyorum. fakat ebay'da 2013 model için uyumlu yok. uyumlu olanlar yazmışlar fakat yurt dışı ürün zaten 60 günde gelecek, birde yanlış gelirse diye o...
  15. atillatopal9

tatil gidiş konusunda çok kararsız kaldım

Arkadaşlar Merhabalar, nasipse iki kişilik bir tatilimiz olacak. tatil yeri ; bodrum/turgutreis - dragut point nort otel 5 gece kalınacak. tatil başlangıç tarihleri temmuz 1 ile temmuz 15 arasında tercih edilecek. işin aslına geleceksek; arkadaşlar, kız arkadaşımla gidiyorum. gönlüm istiyor ki...
  16. atillatopal9

Çalıştım,Kazandım ve Aldım ( Motosiklet alım maceralarınız )

Selamlar, Bu başlık altında ilk motosikletinizi ne zorluklarla veya ne yokluklarda aldığımızı anlatmak ister misiniz? ilk olarak ben başlayacağım. Finansbank ile yaşadığım kişisel sıkıntılar yüzünden, kredi çıkmıyordu. başka bankalarda aynı şekilde vermiyorlardı. yaklaşık 1 sene uğraştım ve tüm...
  17. atillatopal9

mankenler yüzünden motosikletleri inceleyemenler topluluğu ( fuar )

Selamlar, Eşi/kızarkadaşı tarafından Mağduriyetimi yaşayan var mı ? Attila abinin taktiğini denedim ama yemedi. bmw s1000RR i deneyecektim. üzerinde ki manken yüzünden grenajına dahi dokunamadım. hatta bizim hatun mankeni görünce, sakın arkana bakma deyip beni yan yan yürüttü. aprillanin...
  18. atillatopal9

Orta halli bütçe ile Ekipman tavsiyesi ( REHBER )

Öncelikle merhabalar, yaklaşık 3 aydır, ekipman alacağım diyordum ve sonunda bugün aldım. düşük bir bütçem vardı 1000 TL gibi. ve buna en uygun ne alacağım diye tartışıyorken. bugün beklediğim motomax indirimi gerçekleşti. işte aldıklarım; 4RİDERS LAYD CEKET X1...
  19. atillatopal9

Motomax fuar indirimi %20

%30'u kaçırdık. yapacak bir şey yok. bu akşam gidip Layd bayan deri ceket ile Erkek hörgüçlü ceket alıyorum http://www.motomaxonlineshop.com/ kampanya başladı
  20. atillatopal9

fatih sultan mehmet köprüsünde kaza (1 ölü )

maalesef tanker sıkıştırması. ne kadar klasikleşti... bir cana kıymak ne kadar kolaylaştı.. Allah hepimizi bu hayvanoğlu hayvanlardan korusun. http://www.milliyet.com.tr/kopru-trafigini-felc-eden-kaza-1-gundem-2019404/

Yeni mesajlar