Arama sonuçlarınız

1. Phoenixs

Ön tekerimden dönerken sürtme sesi geliyor

İyi günler öncelikle motoru sürerken dikkat ediyorum ön taraf dan teker tur attıkça bi bölgesi sürtüyor ama neresi olduğunu çözemedim acaba disk in bi bölümü eğik de o mu sürtüyor sizin bakmamı tavsiye edeceğiniz yerler neresidir? bi arkadaş fren merkezi kaçırıyor felan dedi bu ne anlama geliyor?
  2. Phoenixs

140 la Sivri sinek sürüsüne daldım :)

dün konu açmıştım merzifona 15 km kala sağlı sollu tarlalar var önce yağmur yağıyor zannettim bi anda tüm vizör sinek oldu önce çamur sandım :D hep sinek temizlenmiyor böyle bi rezillik yok hemen yavaşladım :) Uploaded with ImageShack.us
  3. Phoenixs

Yarın Motorla uzun yola gidecem tavsiyeleriniz nelerdir?

İyi akşamalr öncelikle kısmetse yarın 320 km yol yapacam ve hızımı en fazla 120 olacak sizin tavsiyeleriniz nelerdir uzun yol için aklımdan geçenler Pantolon altına içlik giyecem Montun içliği+uzun kollu bi sweat giyecem boynumdan boydan maske olacak sizin eklemek istediğiniz motora şunu yap...
  4. Phoenixs

Ön frene basınca aşırı miktar da cıyık cıyık ses geliyor

Merhabalar öncelikle bende hyosung gt250r var çift disk ön frene basınca aşırı miktar da cıyık cıyık ses geliyor sebebi nedir disk de yada balata da mı problem mevcut varsa bilgisi olan çok sevinirim aydınlatırsa beni
  5. Phoenixs

Led sinyal takıp üste kırmızı transparan nasıl olmuş ?

normal sinyaller bi şekilde zaman la kırılıyordu yırtılıyordu vs vs :) bunları buldum uygun fiyatlı taktım üzerine de çakmak la kırmızı transparan folyo nasıl olmuş sizce http://www.youtube.com/watch?v=p72W8gcE86s&feature=youtu.be
  6. Phoenixs

Sinyal sorunum var elektrik den anlayan

bende hyosung gt250r var bugün internetten 4 tane led li sinyal aldım takmak için ama flaşör tutuyo bırakmıyo acaba akımmı fazla geliyo yada bu sinyal hızını ne belirliyo varmı akıl verecek sunu bunu yap diyecek ?
  7. Phoenixs

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Evet gene geldik o en hayırlı geceye umarım hepimiz layıkı ile geçiririz o geceyi şimdiden hepinizin mübarek olsun Allah isteklerinizi Kabul eder inşallah.
  8. Phoenixs

Hyosung Gt250R için 2 ayna 4 Sinyal arıyorum

Konu nun tam yeri burası değil ama genel anlamda herkes burada motor bu hafta içi muayeneye girecekte acil bulmam lazım elinde olan yardımcı olacak kişi tavsiye edecek vs vs varsa sevinirim aynalar 600f aynası sinyaller de led li vs her türlü olabilir ankara içi tercihimdir.
  9. Phoenixs

2012 R1 bi kaç foto :)

bi tanıdık almış acayip hoşuma gitti ön farları vs vs yarın profesyonel fotolar eklerim :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ---------- 3. foto daki...
  10. Phoenixs

ducati nin motorları çift silindir nasıl oluyorda bu kadar güç üretiyor?

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar öncelikle ben 125 cc tek silindir bi motorla başladım 250 cc hyosung gt250r çift silindir kullanıyorum ve kısmetse r6 cbr600rr yada gsxr600 düşünüyorum hepsi 4 silindir li r1 cbr1000rr vs vs ama dikkat ettim inşallah yanlışım yoktur bunlardan üstün marka olan...
  11. Phoenixs

Ankara da Hyosung Servisi yada bana yardımcı olacak kimse varmı?

Ben yeni bi arkadaşdan 2. el 2009 model bi hyosung gt250r aldım ufak tefek eksiği var zincirinden ses geliyor devir saati kendiden geçiyor arka fren kitliyor vs vs gidebileceğim bi yer yada bana gel diyebilecek kimse varmı yardımcı olacak 7/24 hazırım gelebilirim
  12. Phoenixs

Devir Saati neden böyle Yapıyor Video

iyi günler selamlar saygılar benim böyle bi problemim var sebebi ne olabilir yolda giderken 13 bin deviri felan geçiyor kendiliğinden http://www.youtube.com/watch?v=BYfULxlA3II&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=RGowwE04bWM&feature=player_embedded
  13. Phoenixs

Devir Saati neden böyle Yapıyor Video

iyi günler selamlar saygılar benim böyle bi problemim var sebebi ne olabilir yolda giderken 13 bin deviri felan geçiyor kendiliğinden http://www.youtube.com/watch?v=BYfULxlA3II&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=RGowwE04bWM&feature=player_embedded
  14. Phoenixs

Motorumla ilgili 1-2 ufak problemim var sizlerden bilgi istiyorum

iyi günler öncelikle ismim metin bende hyosung gt250r var 1 aydır felan yatıyordu binemedim motora 2009 model 11.500 km de zincirinden çok ses gelmeye başladı gerdirdim sizce zincir + dişli değişmeli miyim artık ? dün depoyu fullemeye gittim 1 aydır binilmiyordu 2-3 defa arka freni...
  15. Phoenixs

Ankarada motosiklet tamircisi olan yada tanıyan?

bende hyosung gt250r varda 1-2 sorunum var zincir dişli arka fren kitliyor vs vs güzel bi usta ile güzel bi bakım yaptırmam lazım varmı tandıığı olan
  16. Phoenixs

Ankara dan selamlar

Merhabalar ismim metin :) 23 yaşındayım sizlerle tanışmak motosiklet konusunda konuşmayı çok istiyorum Hyosung GT250R motorum var :) sizlerle güzel günler geçirmek dileğiyle
  17. Phoenixs

Ankara dan selamlar motorcu abilerim kardeslerim :)

Merhabalar ismim metin 23 yaşındayım :) Ankara da dogma büyüme burada yasıyorum :) gecen sene sardı beni bu motor tutkusu bende gittim sifir mondial 125 mh drift aldım gecen hafta sattım :) racing e geçmem gerektiğini anladım ve hyosung gt250r aldım ;) kısmetse forumda sizlerle güzel bilgiler...

Yeni mesajlar