Arama sonuçlarınız

1. Phoenixs

Akü bitik mi kalsın doldurtayım mı?

iyi günler öncelikle ben motorumu eve çıkarttım geçen ay arada bi çalıştırıyordum son 1 haftadır çalışmıyordu akü bitmiş bende söktüm akü yü üzerinde düğme var bastım must charge diyor sezonun açılmasına çok var akü yü doldurtayım öyle dolu mu beklesin yoksa böyle beklesin sezon başımı...
  2. Phoenixs

Toprak razgatlıoğlu yetenek sizsiniz den 3 evet

Az önce yetenek sizsiniz de gördüm :) helal olsun 3 evet le bizleri gururlandırdı :) tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :)
  3. Phoenixs

Alınabilecek EN güzel HÖRGÜÇ lü deri mont?

iyi akşamlar elimde 2 bin tl var ben kendime uzun süre kullanabileceğim güzel bi hörgüç lü mont almak istiyorum açıkcası bulamadım doğru düzgün nette varmı tavsiye de bulunabilecek ?
  4. Phoenixs

Snowboard cu motor cu var mı :)

Malum kış yaklaştı yılın ilk karı da düştü aramız da var mı snowboard kayak yapan ? Buda yeni board um
  5. Phoenixs

Olduğum yerde vites boşa geçmiyor

Hareket ederken hiç bir sıkıntı yok kusursuz ama mesela 2. Vites de durdum boşa geçmiyor Yada 1. Vites de durdum boşa geçmiyor ya 1 den 2 ye Yada 2 den 1 e geçiyor olduğu yerde ama giderken hiç bir sorun yok Hyosung gt250r 2009 model acaba debriyaj balatam mı bitiyor
  6. Phoenixs

1500 tl ye mont kask eldiven

İyi günler öncelikle elimde 1500 tl mevcut güzel bi deri mont kask ve eldiven istiyorum Mont olarak da revit rs2 düşünüyorum full korumalı 750-1000 arasına var Kask olarak ne tercih etmeliyim 600 limitim var kask için Eldiven için de 200 limit im var Şimdiden teşekkürler
  7. Phoenixs

Motorum kendi kendine gaz veriyor

İyi günler öncelikle bende 2009 model enjeksiyonu hyosung gt250r mevcut eğer tek marş ta alırsa hiç bir sorun yok bi kaç saniye geç alırsa eğer devir 4-5 bin civarı oluyor gaz veriyorum düşüyor geri yükseliyor acaba neden ? Ama mesela kullandım motoru geldim park ettim ondan sonra çalıştırayım...
  8. Phoenixs

Marş almamasının sebebi nedir (Video lu )

perşembe gününden beri marş almıyordu da sebebi o olabilir mi ? son deneme pazar gece 12 çocuklar ben yokken oynayıp gaza boğmuş olabilirler mi sizce sebep ne olabilir http://www.youtube.com/watch?v=AvRhXNlLi28&feature=youtu.be en son motor çalıştı şimdi sorun yok düzgün çalışıyor
  9. Phoenixs

20 Bin Tl paranız olsa Hangi 600 Lük SS'u alırdınız

İyi günler selamlar saygılar öncelikle araba alacaktım vazgeçtim güzel bi motor alacam elimde 20 000 tl mevcut sizlerin de düşünceleri benim için çok çok önemli o yüzden biraz titiz davranıyorum kusura bakmayın. Fiyat olarak suzuki diğer motorlardan biraz pahalı zaten 4 ana motor var gsxr600...
  10. Phoenixs

Radyatör deki su miktarı

radyatör içinde su olup olmadığını nasıl anlayabilriz yada azalmış mı azalmamış mı ? azalmasının zararı var mı dır ? yada su nasıl eklenir motor hyosung gt250r
  11. Phoenixs

Egzoz u biraz deldim nasıl olmuş Hyosung GT250R

Şiş ile bilen bi arkadaş egzoz u bi miktar deldi rölanti sesi çok tatlı oldu siz ne dersiniz ? http://www.youtube.com/watch?v=ZLp9DtGIEss&feature=youtu.be
  12. Phoenixs

Egsoz içi boşaltma

iyi günler öncelikle bende hyosung gt250r mevcut egsoz un içini komple boşaltmak istiyorum bu işlem zor bi işlemmi yoksa tüm egsoz cular bunu yapabilir mi? yapmam da sakınca varmı ? bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
  13. Phoenixs

Kış geliyor MOTORU EVE ÇIKARTACAM Bi yardım

İyi bayramlar öncelikle elimde hyosung gt250r var tüm yaz bindik :) eğlendik güzel kışın binmeyi düşünmüyorum hiç arabam var allaha şükür bekar evinde yaşıyorum odam da yatağımın yanına koyacam motoru ne gibi hazırlıklar yapmalıyım ? 1-Akü yü sök dediler 2-Benzin depo su %100 dolu mu olmalı mı...
  14. Phoenixs

600cc motor alsam sıkılır mıyım?

İyi akşamlar öncelikle ben Nisan ayında hyosung gt250r ımı satıp güzel bi 600 cc motor almak istiyorum ama konuştuğum insanlar 1000 cc ye geçmek istersin vs vs cümleler kuruyor ikinci el motor olarak da en fazla 5 yaş istiyorum ama 5 yaşında bi motor ile sıfırı arasında dağlar kadar fark yok...
  15. Phoenixs

Hyosung GT250R Vs Kawasaki Ninja250R Resimli Karşılaştırma

Hyosung GT250R 2009 Model Enjeksiyon lu Kawasaki Ninja250R 2012 Model Resimlerden önce 2 sürücü olarak ortak yazdığımız bu yazıyı hem yeni motor alacaklar için hemde bilgi edinmek isteyecekler için okumalarını tavsiye ediyoruz. Hyosung GT250R sürücüsü Kawasaki Ninja250R kullandıktan sonraki...
  16. Phoenixs

Bacağım arabanın tamponuna surtunce durdu araba

Bugun normal gidiyorum 5 araba arka arkaya cok cok yavaş iniyorlar bende yavaşça sollamaya çıktım en öndeki araba sola yol vardı oraya girecekmiş sinyal vermedi yanından geçerken direksiyon U sola kırdı bacağım tampona surttu ve durdu cok şükür düşmedim farım açıktı sollamak icin sinyal i verdim...
  17. Phoenixs

Bugün Başıma Gelen Olay

Bugün ilk defa canım sıkıldı kasksız gezeyim hava alayım dedim 20-25 dk turladım gezdim geldim.Eve gelmeden 150 metre önce ışıklar var 50 saniye vardı dayanamadım geçtim.Kafamı bi sola çevirdim TRAFİK POLİSİ motorla hemen hızlandım çok çabuk ev için köşeye dönmeye geldim aynadan baktım polis...
  18. Phoenixs

Hyosung Gt250R dan Honda Cbr600F e Ne dersiniz?

Kış geliyor motor fiyatları uygun olmaya başladı 3 bin km yol yaptım hyosung la hala biniyorum takas fiyatını yüksek tutup bi kaç 600f le anlaştım almayı düşünüyorum sizin 600 f hakkındaki yorumlarınız nelerdir alacağım motor 2005-2006-2007 model en fazla 30 bin km de olacak 600 f alma şu şu...
  19. Phoenixs

Motoru calistirinca şıngırtı geliyor

Bugun fark ettim Yada yeni olmaya başladı motor dan şıngırtı sesi geliyor acaba nedir zararı var mıdır kötüye alamet mıdır ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ---------- Bu arada motor hyosung gt250r 2009 model
  20. Phoenixs

Honda Cbr1000RR kısa video :)

ben çektim video yu :) arkadaş yeni aldı kısa oldu ama :D olsun egsoz sesi yeter :) o çalışması felan leo vince egsoz mevcut http://www.youtube.com/watch?v=4BCJknLPUCg en kısa zmaanda :D deli dolu videolar çekecez :) 1080p izleyebilirsiniz :)

Yeni mesajlar