Arama sonuçlarınız

1. L

50 c.c Dosyası

uzun zamandır bu konuda bir şeyler yazıp çizesim vardı kısmet bu güneymiş ben en başda kendi penceremden gördüklerimi yazıcam yanlışım olursa düzeltirsiniz .. Bütün Bu Yazım 50c.c lik Scooterlar Üzerinedir .. 50 c.c Artıları Benim gördüğüm tek artısı parasal açıdan gider açısından az olmazı...
  2. L

Küba twister ve trendy hakkında

Arkadaşlar bu iki model hakkında bilgisi olan varmı resmi sitesinde bile herhangi bir bilgi yok.. İnternette bir iki ilan dışında oda reklam resimleri gerçek resimleri ve teknik özellikleri hakkında bir bilgide yok.. Anladığım kadarı resimlerden biri modern mercekli farlı arkada stepne lastik...
  3. L

BU pantalonlar hakkında düşünce

Aşağıdaki linkdeki pantalonlar hakkında bilgisi fikri düşüncesi olan varmı beyler bayanlar.. tamam kevlar goretex falan değil onu biliyoruz .. derdim şu kumaş kalitesi nedir yani biri sadece normal bir kota koruma takılmış bir kotmu ikinci linkdeki çok kaliteli kumaşdan imal edilmiş diyor ama...
  4. L

modüler kask hangisi

kendime değil artçı ikinci bir kask alıcam ama tabiki önceliğim kendi kafama göre alıcam artçıya olur olmaz artık :) yedek kask olarakda durur bir köşede.. seçenekler hjc is-multi tociti mt convert airoh executive Grex G4.1 nolan N44 bende vardı beğendiğim bir kask olduğu için tekrar bu tip...
  5. L

Bit Pazarına Nurmu Yağıyor

ben fazla konu açmam ama uzun süredir gözlemlediğim bir mevzu var ve paylaşmak istedim çok fazla etrafda görmeye başladım çünkü.. gerek cafelerde gerek tamirhanelerde gerekse yollarda çok sık eski revizyondan geçmiş temiz motorlar görmeye başladım.. misal bir arkadaşım gsx750f aldı 2003 yada...
  6. L

motor çalınmasına karşı güzel çözümlerden biri daha

bu ürün yeni çıkmış .. bu ürünün muadilleri çok vardı ama çoğu sim kartla çalışıyordu yada çok büyüktü.. bu ufacık bir şey güzel olmuş.. ürünün fiyatı 25 dolar o kadar pahalıda değil.. https://www.thetrackr.com/sticker/checkout?locale=en
  7. L

Cep Telefonu Tercihi

arkadaşlar bugün en sonunda iphone 5 imde montun cebinden düşdü motordan inerken zincire bakıyım dedim eğildim eğilmemle cepden gidiş o gidiş ekran açmıyor sanırım ekranda bir sorun var.. bu motor yüzünden bozulan daha doğrusu o yada bu nedenlerden motordan dolayı bozulan dördüncü telim yeni tel...
  8. L

Lazer Lane asist

bu tür bir ürünün motorsiklet versiyonunu bilen varmı yada bunu alsam motora entegra olurmu acaba çok kullanışlı ve mantıklı bir şey.. özellikle gece sürüşlerinde ve kalabalık sürüşlerde ilaç gibi gelir...
  9. L

Asırlık bitmeyen soru Manuel'mi Otomatik'mi İkilem

Şu an elimde tdm850 var şehir içi beni baya yoruyor yormasının yanında diğer 125 ve 250 lik makinelere göre baya bir yakıyor şehir içi.. şu an için ikilemdeyim hacim küçültücem küçültücem derken 250 cc den aşağıda inmiycem belki 300cc de olabilir.. enjeksiyonlu yeni nesil az yakan hemde...
  10. L

Lpg Motor Engine

Arkadaşlar benzin fiyatları malum tavan yapdı ben öyle cimri biri değilimdir yakıttanda kaçmam kaçsam 3.5 motorlu lpg siz araba sürmem 750cc lik motora binmem ama uzun zamandır artık olayın parasında değilim soyulduğumu enayi yerine konulduğumu düşünür oldum.. uzun zamandır ciddi kafamda...
  11. L

Diğer Yuki Venüs Hybrid motor

TÜRKİYE'DE İLK İsterseniz SADECE ELEKTRİKLİ MODUNDA KULLANABİLİSİNİZ, VEYA SADECE BENZİNLİ MODUNDA, VEYA İKİSİDE KOMBİNE EDİP KULLANABİLİRSİNİZ BENZİNLİ MOTOR - 4 ZAMANLI, HAVA SOĞUTMALI, 150 CC, 11 HP ELEKTRİK MODU - 1200 W KOMBİNE MODU - BELLİ BİR HIZDAN SONRA ELEKTRİKTEN BENZİNLİ...
  12. L

Maxi Scooterlardaki yeni seleler çok rahatsız

arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmiyorum gerçi yaşı benim gibi çok olanlar etmişdir yenilerde görmüş tecrübe etmiş olabilir belki eski nesil maxi scooterlardaki o padişah selesi gibi kocaman sırtlıklı seleleri artık üretmiyorlar yeni nesil maksilerde resmen poponuz ağrıyor uzun yol...
  13. L

Diğer Shenke Galaxy

Shenke Galaxy Full Motorsiklet # Ön Lastik Özelliği : 110/90-12 # Arka Lastik Özelliği : 130/70-12 # Ön Tekerlek Hava Basıncı : 196 # Arka Tekerlek Hava Basıncı: 221 # Akü: 12V/7Ah # Ön Lamba : 12V 35W/35W # Arka ve Fren Lambası : 12V 10W/25W # Ön ve Arka sinyal lambaları : 12V 10W *4 # Hız...
  14. L

iki ayak tam yere değmelimi

sizce iki ayak yere tam basmalımı yoksa parmak ucu temasda olsa yeterlimi
  15. L

Honda CBX 750

arkadaşlar bir abimizde cbx 750 var devletin sattığı eski polis motorlarından motorunu sıfırlamış her şeyi op orjinal duruyor sana veriyim dedi ama çok çekimserim yorar mı diyorum yorarmıyı parça arıza v.b den diyorum hepde çok sevdiğim motordur yıllardırda kaç defa allah varya aklıma gelmişdir...
  16. L

bodrum muğla yolunda ölümlü kaza kendim çekdim

bodrum muğla yolunda ölümlü kaza kendim çekdim
  17. L

park yeri sorunsalı

arkadaşlar arkadaş şehir dışına gittiği için bir haftalığına motoruyla ben takılıyordum olan şu ki bende motorumu sattığım için bilmiyordum bizim sitede yönetim yeni bir karar almış artık motorsikletler park etmiycekmiş zaten arabalara bile yer yokken motorlar bir arabalık yer işgal ediyormuş...
  18. L

Devir tersine döndü millet hacim küçültüyor

arkadaşlar demin yaklaşık 3-4 saattir sahibindende ilanlara bakıyorum çok ilginç bir şeyle karşılaşdım yaklaşık ortalama herhalde yüzlerce belkide binlerce ilana bakdım özellikle yüksek hacimli motorlara bakıyordum 600cc ve üstü arkadaşlar çok dikkatimi çekdi inanın ilanların %70 inde yani her...
  19. L

Far Sensörü

Arkadaşlar sanayide bir dükkanda far sensörü satılıyor 60 milyona sana 40 milyona bırakırım dedi arada tanıdık olduğu için adama dedim motora uyarmı diye bakdı benim alete uyar dedi istersen hemen takalım dedi ister kısalara ister uzunlara bağlazır dedi tünele girdinmi hava karardımı kapalı...
  20. L

Lifan Motor Modelleri

Çinli firma Çilimli'de motosiklet üretecek Çin'in en büyük motosiklet üreticilerinden olan Lifan Motosiklet Düzce'de motosiklet üretecek. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Meclis toplantısına katılan Lifan Motosiklet Türkiye yöneticisi Zhon Gen'e yaptıkları yatırım nedeniyle teşekkür...

Yeni mesajlar