Arama sonuçlarınız

1. L

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

250 cc den cruiser olur olmasa zamanında honda yamaha 250cc lik cruiserlar üretmezdi .. o gur gur gur ses değiniz egzos ve manifolt ile ilgili bir şey aynı sesi parayı basarsanız 250 lik makinedende alırsınız. euro2, euro3 makinelerde o yıllarda bu işler rahattı bir kısıtlama yokdu ama şu anda...
  2. L

her motor yaşı itibari ile revize ister bu bir gerçek , revize dediğin şeyde iyi para tutar , zaten şu ekonomik sistemde son bir kaç aydır her şey 5 misli pahallandı.. balata dediğimiz basit bir parça olmuş 200-300 tl.. özellikle bazı cruiserların yaşlarından yada belli km lerinden ötürü...
  3. L

gv250 çok güzel bir cruiser.. bursadan istanbula getirdim.. gv250 de çok keyifli ve tam bir cruiser zevkini tada tada geldim.. 250cc oldumu cruiser yada başka bir segment olması farketmez enduro tipi yani adv tipide olabilir alıcağının en yüksek verimini alman en doğrusu ve sağlıklısıdır.. çünkü...
  4. L

hysoung fuarda yoktu..
  5. L

25-30 bine ikinci elede düşmez :) ..
  6. L

çakma v bloku mu suzukinin yaptığı bloka çakma diyorsun ve çinlilerin yaptığı v bloku yerlere göklere sığdarımıyorsun .. :) nevadanın üstündeki hakiki orjinal su radyatörü ve korumasını beğendinmi bari :)
  7. L

arayın sorun arkadaşlar yada mondialin danışma hattı falan yokmu ona mesaj çekin geri dönüş yaparlar herhalde..
  8. L

tahminim gelir mondial deneme yapar bir 20-30 tane getirir.. satılmassa devamını getiriceğini sanmam satılırsa ama devamını getirir..
  9. L

aslında yeni değil üstündeki motor 20 yıldır türkiyeye bisan roadster den beri gelen keeway supershadow du sanırım onda kullanılan borelli cmx falan onlarda kullanılan aynı motor .. sadece biraz modernize edilmiş birde farklı bir tasarımla yollanmış..
  10. L

aynen bir arkadaşa en500 bakıyorduk sırf abartı rakamlardan ötürü vazgeçirdim.. dedim hakkı değil verilmez bu rakamlar buna.. 17 isteyen 20 isteyen 15 isteyen o yıl doğan çocuk bugün askerlik yaşına gelmiş.. birde elden geçirip toplamalık alıcakdık zaten onunda masrafı var motoru söktürtüp...
  11. L

venox sanat eseridir param olsa çok fazla alır sürmeik değil koyarım garajıma cilalar parlatır karşısına bir koltuk koyar çayımı alır izlerim.. okadar güzel bir tasarımı vardır.. xenox un dost sohbetlerindede konusu açıldığında dediğim bir laf vardır o motor çok aha büyük olsa bu kadar çekici...
  12. L

Gv250 nin satılamamasının nedeni türkiyenin içinde bulunduğu koşullar honda yamahanın da şu anda hala stoklarında 2016-2017 modelleri var bayilerde satılıkda olan sıfır.. bu arada gv250 ye pahalı deniyorsa nevadanın acaba kaçdan çıkıcağını düşünüyorlar oda en az 15-16 dan çıkıcak piyasaya...
  13. L

yalnız bu gösterdiğin mirage250 teknik verilerinde 250c.c olarak geçiyor.. normal 250 cc lik hyo ile bütün tenknik verileri aynı.. sanırım bu euro3.. euro standartını iplemeyen yani evrupa birliği standartlarını desteklemeyen kabul etmeyen ülkeler için üretilmiş olabilir hindistan gibi.. Gv300...
  14. L

ben kawayı örnek verdim bunun korelisi var hintlisi var hepsi küçük hacimlerde gayet verimli ve fiyatlarıda gayet uygun motorlar üretiyorlar.. hatta çinli içinde bile iyi olanlar var .. burda ekmek köfte ilişkisi dediğin bu motoruda bedava vermiyorlar herhalde .. nerden baksan bir 15-16 sı rahat...
  15. L

küçük hacimde markalar universal motor üretir yani bir v motor yapmışsa gider onu racing ss modelinede koyar cruiser modelinede koyar naked modelinede koyar yada tek silindir yapışsa .. burda normal bir cruiser mantığı beklemek hata olur çünkü öyle bir lüksleri yok markaların küçük hacimde. o...
  16. L

motor dış görüntü şahane olmuşda bu saatten sonra zor türkiyeye gelmez tahminim.. zaten hysoungun bir distirübütör sorunu var türkiyede şu anda bile hyo yu kim getiriyor ben bilmiyorum en son kanuniydi ama galiba oda bırakdı... bu motordan gv250 sahibi yada hastası şöyle faydalanır kendi...
  17. L

gv250 nin motor bloğu suzuki ile beraber geliştirdikleri bir blok. silindir başına 4 valf lik gayet güzel bir motor.... motoru on numaradır yapısal olarak.. karbüratörlü versiyonunda 87 bin km yapan bir dayıyla tanışmışdım.. gv nin tek sorunu hep çevresel elemanlardan oldu buji piposu ...
  18. L

800c.c den v motor olup 80-90 beygir çıkartan var 800cc v motor olup 40-50 beygir çıkartanda var.. adam aynı motoru touring yada naked versiyonuna koydumu basıyor beygiri aynı motoru cruiser versiyonuna koydumu basıyor torku doğal olarak .. motorun yapısıyla güçsüz olmasıyla falan hiç bir ilgisi...
  19. L

Burda olay su soğutmaya ihtiyacı olup olmaması değilki.. hava soğutması olmasının benim içinde hiç bir önemi yok. piyasadaki rakipleri açısından bence önemli. çünkü şu haliyle çıkarsa piyasadaki rakiplerinin çok gerisinde kalır. benim için su soğutmalı olmasının tek iyi yanı şu olurdu 20...
  20. L

izledim söyliyim... videonun en başında o öndeki devasal radyatör koruması nı görünce şahane nihayet çinliler şu yıllardır bisan roadster, borelli , lifan lf250 bucanner v.b gibi yüzlerce motorda kullandıkları klasik v motora el atmışlar sıvı soğutmalı yapmışlar geliştirmişler dedim ki hava...

Yeni mesajlar