Arama sonuçlarınız

1. jackal_64

SATILIK veya TAKASLIK YBR!!!

herkese selamlar ybr "mi satıyorum model : 2006 renk :siyah km. : motor yapıdı en fazla 5000 km yapmıştır kışın kullanmıyorum. fiyat : 2300 tl 1800-1500-2000 olurmu demeyin kesinlikle olmaz!!!
  2. jackal_64

Satılık ybr 125!!!!

merhabalar motorumu satıyorum sıfır motor yapıldı hiçbir masrafı yoktur rek : siyah model: 2006 fiyat: 1800 tl tel: 0535 300 56 44 ( önder ) sahibinden ilan no : 26953383 veya linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-tertemiz-ybr-125-meraklisina/detay
  3. jackal_64

Ybr125 eksantrik mili!!!

selam arkadaşlar sizlere bişey danışmam lazım benim YBR nin eksantrik mili biraz oynak ses yapıyo yani değişmesi lazım dişlisiyle beraber benim sizden istediğim yardım ise iki tane link vericem bu linklerin bi tanesinde eksantrik mili pahalı orjinal ...
  4. jackal_64

Bu gün ybr mi aldım

arkadaşlar bu gün gidip 2006 model ybr mi aldım vitesli motor gibisi yok valla 2. el ama olsun gücümüz buna yetti şimdilik darısı motorsuz motorcuların başına inşaal herkes hayaline kavuşur benim hayalim sıfır ybr idi ama olmadı nasip buymuş iyi yaptımmı sizce
  5. jackal_64

Ybr 125 acil yardım!!!

merhaba arkadaşlar aşağıdaki ilanda satılık olan makina nasıl sizce alıcam kendimi tutamıyorum yardım lütfen saygılar . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-2006-ybr-125-tertemiz-meraklisina-kacirilmiyacak-firsat/detay
  6. jackal_64

Satılık 150 hs tertemiz!!

MOTORUMU YENİ ALDIM SAYILIR AMA SİZİ ŞUNU SÖYLEYEYİM BEN ESNAFIM KENDİ ARABAMDA VAR ONUN İÇİN FAZLA BİNMEYE FIRSATIM OLMADI MUAYENESİ 2012 YE KADAR DEVAM EDİYOR. BEN MOTORUMUN HERZAMAN ARKASINDAYIM YERİM YURDUM BELLİ VE DE ARTIK VİTESLİ MOTOR KULLANMAK İSTİYORUM ONUN İÇİN TAKAS DA OLABİLİR AMA...
  7. jackal_64

Cbf 150 alıcam!!

selam bende mavi 5000 km "de mondial 150 hs var tertemiz motor malum scooter bu satıp vitesli motor almak istiyorum daha doğrusu honda cbf 150 almak için satıcam onun için kullanıcı takaslamaz biliyorum ama motosiklet alıcısı ve satıcısı varsa takas düşünürlerse edebilirim tabi üstünü de...
  8. jackal_64

BMW yardım!!!!

selam arkadaşlar bende 1960 model BMW motosiklet ( beşik amortisör ) var bana bu mosikletin karbüratörü lazım ayrıca duyuduklarıma göre JAWA 250 "nin karbüratörü " de oluyormuş bana yardım edermisiniz motosikletim çok temiz ve ben kullanmayı çok istiyorum tek sorunu karbürtörü yardımlarınız...
  9. jackal_64

yardımm lütfen!!!

selam arkadaşlar geçen gün motorumla iki kişi otogara gidiyordum bi arabanın sıkıştırmasıyla derin bi çukara girdim ( hızım 110 du ) ALLAH "tan uçmadık neyse benim jant kırıldı daha önce lastiğim patlamıştı ama nereye gittiysem kimse yapmadı lastiği neyse yeni bi jant aldım uzun uğraşlar sonucu...
  10. jackal_64

Lastik yardım!!!!

selam arkadaşlar geçen gün motorumla iki kişi otogara gidiyordum bi arabanın sıkıştırmasıyla derin bi çukara girdim ( hızım 110 du ) ALLAH "tan uçmadık neyse benim jant kırıldı daha önce lastiğim patlamıştı ama nereye gittiysem kimse yapmadı lastiği neyse yeni bi jant aldım uzun uğraşlar...
  11. jackal_64

Kredi kartına taksitle motosiklet arıyorum!!

arkadaşlar merhaba ben kredi kartına taksitle 2. el scooter almak istiyoyorum nerde nasıl bulurum hangi model almalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ( hemen almam lazım lütfen yardım bütcem 800 -1200 tl arası )
  12. jackal_64

Scooter Almak Istiyorum Yardım!!!!!

merhaba arkadaşlar ben 1000 tl ye falan scooter almak istiyorum 2. el ( 1000 tl ye motormu olur demeyin var mesela 151 rs sahibindende çok )sizce ne almalıyım önerileriniz için şimdiden teşekkürler .
  13. jackal_64

KEEWAY Super Shadow 250 ALICAM YARDIM!!!

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtayacım var Super Shadow 250 almak istiyorum bu makina çok hoşuma gidiyor. sizin görüşleriniz nelerdir bana yardım ederseniz çok makbule geçer...
  14. jackal_64

Yardım!!!

merhaba arkadaşlar ben mayısın 12 " sinde istanbuldan yalovaya gitmek istiyorum ( 2 kişi ) motosikletime güvenebilirmiyim (kanuni seyhan 150c ) uzun yola çıkmadan önce motosikletimin nerelerine kontrol etmeliyim veya ettirmeliyim uzun yol tecrübesi olan arkadaşlar önerilerinizi...
  15. jackal_64

kasko

merhaba ben motosikletimi kasko yaptırmak istiyorum nerden ve nasıl yaptırabilirirm ayrıca fiyatları çok mu fazladır bilgilendirirseniz sevinirim.
  16. jackal_64

mopndial 125 kt mi seyhan 150 cmi

merhaba sizce bu modellerden hangisi daha atak ve dayanıklıdır teşş
  17. jackal_64

kasksız!!!

merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım kasksız dolaşırsan polis seni durdurmaz dedi ama kask takarsan ehliyetin olmasada bin motoruna dedi ( istanbul ) da sizce yanlışmı tamam benim ehliyetim yok ama en kısa zamanda alıcam peki şimdilik kaskımı takıp dolaşsam sorun...
  18. jackal_64

Marş Sorunu!!

arkadaşlar bende marş sorunu var marşa basıyorum marş sesi gayet normal ama çalışmıyor motor ısınınca belki çalışır dedim yine olmadı ayak marşıyla çalıştırmak zorunda kaldım nedendir acaba bilgilendirirseniz sevinirim. yaa insaf bi kişi cevap yazsın
  19. jackal_64

Ucuz Kask Lazım!!

arkadaşlar bana ucuz kask lazım mesela çin malı falan varmıdır acaba
  20. jackal_64

selamlar

herkese selam ben foruma yeni katıldım (motosikletimi yeni aldımda :) )neyse daha çok kunuşuruz şimdilik byy:):cat:

Yeni mesajlar