Arama sonuçlarınız

1. Ahmanamra

Yamaha TT 600 R

Arkadaşlar bugün sanayide bir motorcuda 97 Model tt 600 r buldum 5000 tl istiyorlar 28000 de. İlk motorum olduğu için 600 cclik bir makine benim gözümü korkuttu ama temizliği ve duruşu çok cazip geliyor. Bu paraya 600 cc ye binmek birde japona binmek :) Tamam belaya davetyiye oalcak ama şeytan...
  2. Ahmanamra

Cross Arıyorum !

Arkadaşlar merhaba. İlk motorum olacak bir cross arıyorum. İlanlara bakıyorum ama belki satıp satmama konusunda karasız birileri vardır diye başlık açmayıda düşündüm affınıza sığınırım. 3500 tl nakit param var bu paraya Ramzey 200 gy ya da Honda XL 200 arıyorum motoru sağlam şase sağlam olsun...
  3. Ahmanamra

Yurt Dışından Motor Toplama ?

Arkadaşlar Tunustan her türlü motor parçası getirme imkanım var.Türkiye'den şasesi sağlam ama yürüyeni dağalmış bir motosiklet alıp tüm parçalarını yurt dışından tedarik ederek toplamak ruhsat açısından sıkıntı yaratır mı? Ya da hurdadan şase alıp yurt dışından motor parçalarını tedarik etsek...
  4. Ahmanamra

XL 200 Sizce nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ayni-tork-ta-bulana-bedava-makine-70591557/detay Arkadaşlar kusura bakmayın daha ilk motorum olacak ve pek anlamam. Ayrıca resimlerden de anlaşılmaz elbet ama ilanda ki bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz danışmak istedim. Ayrıca motoru...
  5. Ahmanamra

Bursa'dan Selamlar...

Merhaba arkadaşlar ben Ercan Göçmen.Bursa - Setbaşı'ndan katılıyorum aranıza. Mesleğim Bilgi İşlem . Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi fakat bir motorum olmadığı için üyelik almıyordum. Yakın zamanda ilk motorumu alıcam Allah nasip ederse. ( Maddiyat ve yetenek imkan verse DRZ 400 ya da KLX...

Yeni mesajlar