Arama sonuçlarınız

1. Deryali

Kaskı çalınanlar listesine benide yazın

Arkadaşlar bende kaskı çalınanlar listesine adaydım ve şimdi listenin başına yazın beni. 2 adet kask var birini koltuk altındaki yere astım diğerini öndeki yük taşıma kancasına üzerinede montumu bıraktım gittim. Döndüğümde montu bi kaldırdım altında kask yok :s :pr: Hak ettim zaten insanlara...
  2. Deryali

İlk kez lastiğim patladı yardım.

Sabah motosikletime bindim ve gidiyorum fakat son derece bi ağırlık var motor sanki gitmiyor.. Direksiyon o kadar ağırki sanki ben motoru taşıyorum. Aklıma teker patladığı hiç gelmiyor.. Dedimki herhalde yağ değiştirme zamanı geldi 2 km kadar öyle gittikten sonra birden aklıma geldi geçen cam...
  3. Deryali

Motoshow 08 Fuarı sonunda bitti. Fuarın ..EN'leri burada

Evet arkadaşlar geldi geliyor derken bir motoshow fuarı daha sona erdi. Özellikle Fuar'ı gezenlerden fuarı değerlendirmelerini rica edeceğim Sizce Fuar'ın enleri nelerdi ? -En yeni motosiklet modeli -En güzel stant -Fuarın En etkileyici aktivitesi ve bunlar gibi buradaki yazılar ve...
  4. Deryali

master lock kilite o kadar para verdik ama..

4 ay kadar önce en kalitelisinden 2mt çelik master lock marka kilit aldım. Son zamanlarda biraz tutukluk yapyordu. Neyse Feneryolunda motosikleti bi ağaca bagladım aradan yarım saat geçti ve anahtarımı taktım baktım dönmüyor 15 dakika kadar uğraştım yok açılmıyor. Sonra bi tane pas sökücü aldım...
  5. Deryali

Bir müjde daha - "Köprü'ler ücretsiz oluyor"

Arkadaşlar eğer bu proje tutarsa artık istanbul'dan dışarı çıkmadığımız sürece karşıdan karşıya geçerken para ödemeyeceğiz. Köprüler ücretsiz olacak Gişeler ise şehir dışına kaydırılacak. Başbakan Erdoğan, İstanbul'daki trafik sorununa çözümü açıkladı. 20.02.2008 09:57 Başbakan Tayyip...
  6. Deryali

Karlar altında zavallı motorum

Arkadaşlar sabah bi kalktım benim motosiklet karlar içersinde. Motosikleti alalı 1 hafta oldu Yağmur+Kar+çamur hiç eksik olmadı daha doğru dürüst motorun üzerine bile çıkamadım. Size tavsiyem kışın ortasında motosiklet almayın : ) Bir iki fotoğraf paylaşayım istedim. ( bi kaç gün önce bu...

Yeni mesajlar