Arama sonuçlarınız

1. Deryali

Beverly 500 yeni sahibini bekliyor

Aylarca bakımını eksik etmeyip zevkle bindiğim scooterumu satıyorum. Beverly 500 yeni sahibini bekliyor Ürün ismi: Beverly 500 Ürünü satan kişinin ismi: Ali Altuntaş Ürünü satan kişinin telefon numarası: 0532 484 62 02 Ürünü satan kişinin e-mail bilgileri: [Özel mesaj atabilirsiniz] Ürünün...
  2. Deryali

Beverly 500, 42.000 Bakım Notları Etkileyici

Arkadaşlar aslında bakım notlarımı scooter paylaşım platformunda paylaşıyorum ama bunu burada paylaşmak istedim. Ben böyle şey görmedim. Bu Piaggio km yaptıkça çıldırmaya başladı. Her geçen bakımda bakım masrafı diye birşey kalmıyor. Yakında servise gidince üste birde, Ferco'dan para alacağım...
  3. Deryali

Lastikleri bu hale getiren !!!

Motorumu %99 asfatta Tem ve Anadolu otoyolunda kullanıyorum. Geçen gün lastiklerimi kontrol ederken delik deşik olduğunu gördüm. Pirelli oldukça sert hamurlu bir lastik olmasına rağmen asfalt, lastikleri bu hale getirmişti. Lastikleri Aralık ayı gibi almıştım. Yaklaşık 13bin km...
  4. Deryali

Shoei Xr-1000 almak istiyorum...

Merhaba arkadaşlar. Shoei Xr-1000 modeli kask almak istiyorum sıfırı 600 tl'lere kadar düşmüş. Ancak şuan için o kadar bütçe ayırmakta istemiyorum. Acaba Siyah renk M yada L beden, güzel kullanılmış gönül rahatlığı ile bu marka model kaskını satacak arkadaş varsa talip olabilirim. Teşekkürler.
  5. Deryali

Bu ülke motor sevgisinide alır elinden

Her türlü zorluklara rağmen Türkiye'de motosiklet kullanıcılarıyız. Zaman ilerledikçe hükümetin aldığı her karar motosiklet kullanımını dahada zorlaştırsa da herşeye rağmen sevdamızı sürdürmeye devam etmekteyiz. Her gün 80km Avrupa-Asya arası işe gidip gelmek için 500cc motosiklet...
  6. Deryali

Devletten yılbaşı hediyesi

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Devlet yılbaşı şekeri gönderdi bize. Akaryakıta 20 kuruş daha vergi ekleyerek ÖTV tutarını litrede 1,6915 liradan 1,8915 liraya çıkardı ve benzin fiyatı rekor kırdı 3.76TL / LT Sabah her zamanki gibi benzin almaya istasyona gittiğimde pompada yazan 3.76Tl yi...
  7. Deryali

Piaggio Beverly 500 İzlenimlerim

Merhabalar Yaklaşık 2 ay önce 2006 model bir Beverly 500 almıştım yaklaşık 2500km yol yaptım ve izlenimlerimi paylaşmak için belki erken bilemiyorum ancak bir şeyler yazmak istedim. Tasarım Beverly’yi ilk gördüğümde bu kadar pahalı bir motorun ön tarafının nasıl oldu da bu kadar tipsiz...
  8. Deryali

Ceza Yedim...

Dün akşam 1.köprü çıkışında otobüs yoluna girdiğim için 45 lira ceza yedim. Polisler orada pusuya yatmış araba, motor affetmediler kestiler cezamızı. Bazı motorcular uyanıklık yapıp polisin dur ihtarına uymayıp gazladı ama polis onların plakalarına 200 küsür cezayı yazıverdi. Arkadaşlar siz...
  9. Deryali

Yeni motosiklet heyecanı

Bir motor tutkununun yeni bir motor almasının heyecanını az çok tahmin edersiniz. İstanbul’da 4 ay motorsuzluktan sonra, nihayet hayalimdeki motora kavuştum. Toplamda 1.5 sene ve 34.000km kadar scooter tecrübem olmuştu. Beverly 500 hakikaten tecrübe isteyen bir motor. Eğer ilk motorum olsaydı...
  10. Deryali

Bende kararsız kaldım. Beverly 500 alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar Bir motor almak üzereyim nihayet ve 2.el beverly 500 almaya çok yakınım ama tam karar veremedim. Hergün en az 60km yol yapacağım, arada uzun yolculuklarda yapacağım yakıt ve bakımları beni yorar mı 6500 - 7500 aralığında bütçe var. Aklımdaki diğer modeller yine bulabilirsem...
  11. Deryali

RollerBlade'e korumasız binmek

Motorsuzluk beni farklı alternatiflere itmeye devam ediyor. RollerBlade ( tekerlekli paten ) Birden neden olmasın diye bir hevesle başladığım bir hobi oluverdi. İlk denememde dizlik, bileklik korumalarıyla binerek hiç düşmeden ilk 1 saatimi tamamladım. 2.gün nedense bilekliğimi takmamıştım ve...
  12. Deryali

Sadece benzine mi vergi ödüyoruz ?

Selamlar Az önce Turkcell Faturam geldi. Gördüğüm karşısında şok oldum resmen. En yüksek vergiyi benzine ödüyoruz sanıyordum. Ancak bu kadarıda pes detirtecek birşeyle karşılaştım. Ağağıdaki resme bakın yeter. Ben yazacak yorum bulamıyorum.
  13. Deryali

Motorsuzluğun yaptırdıkları

Arkadaşlar Resme iyi bakın çünki şimdi okuyacağınız bir şekilde bununla ilgili bir deneyimimi anlatacak :) 2.5 aydır motorsuzum her gün 100km yakın motor kullanırdım. Şimdi ise otobüsler falan sıyırmış vaziyetteyim. Arabamda yok. Motoru sattığımda daha 1.dakikadan itibaren yaptığım hatayı...
  14. Deryali

Yamaha'dan Zam !!

Tamda Yamaha alma arefesinde Yamaha fiyatlara Zam yapmış arkadaşlar. İlgi alanımda olan X-City fiyatı da 350 lira artırmışlar :( Yeni Fiyatlar Şöyle : http://www.beldeyama.com.tr/www/fiyatlar/fiyat_moto.php?k_id=13
  15. Deryali

Bu akşam Tiyatro Etkinliğine 10 kişilik ücretsiz bilet

Merhaba arkadaşlar bugün etiler akatlar kültür merkezinde tiyatro var adı "yerli malı aşk". Toplamda 10 kişi için bedeva bilet var. Tiyatro saat: 8:30 da İlgilenenler saat 16:00`ya kadar. 0533 745 12 65 handan hanımı arayarak isimlerini yazdırsınlar. Gelmek isteyenler acele etsin :) Biletler...
  16. Deryali

Gaz teli takılı kalınca... :(

Hiç başınıza geldi mi ? Gaz teliniz takılı kalırsa ve motoru nasıl durdurursunuz ? Benim başıma geldi ve bakın ne oldu :pr: ... motorum son iki gündür gazı sonuna kadar çevip bırakınca 2-3 saniye kadar hızlanıp sonra yavaşlamaya başlıyordu. En kısa zamanda servise göstermeliyim diye...
  17. Deryali

Motoron dergisinde fotoğrafımı yayınlamışlar

2 gün önce motorcu bi arkadaşımdan telefon aldım. Diyaloglar şöyle :) -oo Ali meşhur olmuşsun! -ne meşhuru hayırdır? -motoron dergisini karşıştırıyordum bir baktım sen varsın. -ciddi misin vay be hemen gidip dergiyi alayım sağol. gittim dergiyi aldım orada resmi görünce acayip bi mutlu oldum...
  18. Deryali

Başlarındaki kask da kurtaramadı

Otomobille çarpışan motosikletlinin bacağı koptu, arkasındaki kadın öldü. İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletin arkasında oturan 33 yaşındaki Gönül Burkant Pusakçıoğlu yaşamını yitirdi. Sol bacağı kopan motosiklet sürücüsü 26 yaşındaki Soner Yalabıyık kaldırıldığı...
  19. Deryali

1996 BMW R850R alınır mı ?

Az önce bir arkadaşımdan telefon aldım. Tanıdığı birisi 1996 BMW R850R motorunu 4bin euro civarına satıyormuş. Bana bu motor alınır mı diye sordu. O kadar motor tanımama rağmen O söyleyene kadar sanırım adını ilk kez duyduğum bir motor. Aramızda bu motoru kullanan yada bilen var mı ? Kullanımı...
  20. Deryali

Motorcudan kiralık :)

Arkadaşlar hep bayandan, doktordan satılık ilanlar görüyoruz bu seferde motorcudan kiralık bir ilanımı sizlerle öncelikli paylaşmak istiyorum.

Yeni mesajlar