Arama sonuçlarınız

1. Deryali

5000km lik Türkiye Rotası Planım hakkında görüşleriniz

Merhaba arkadaşlar Yeni aldığım ve aksesuara doymayan motorumda sonunda çanta işinide hallettim. Çünki 2 ay sonra 15-16 günlük 5000km lik gezimde çok işimi görecek.. Start: 23/08/2013 ---> Finish: 8/09/2013 Rota Şu Şekilde.. Amaç: Karadeniz'i gezmek, Sırf çıkmış olmak için günübirlik...
  2. Deryali

Bir kaç aksesuar kendini iyi hissettirir

Motosikletinize alacağınız aksesuarlar kendinizi iyi hissetmeniz için bir sebep Sahip olduğunuz motosikleti benimserseniz daha mutlu olacaksınız bu bir gerçek. Yani bilgisayarınızdaki masaüstünüzde sahip olmak istediğiniz değil sahip olduğunuz motosikletin fotoğrafını koymalısınız. Örneğin...
  3. Deryali

Motosiklet Aksesuarların pahalılığındaki mantık !!

Neden motosiklet aksesuarları bu kadar pahalı !!! Neden bu kadar sömürülüyoruz.. 1 NC700x Arka çamurluğu tam 430 TL... Bunun malzemesi ne ? Plasik değil mi ? 430 TL nedir arkadaş ? Siz nerde yaşıyorsunuz ? Veya motor kullananları multi zengin mi sanıyorsunuz... Alın başka örnek "Airhawk-2...
  4. Deryali

Yeni motordan bir kaç kare

Selam arkadaşlar her sene bir motor değiştirmekten bıktım usandım, hatta son 1 yılda toplam 3 motor aldım. En son aldığım Beverly500Cruiser'ı ise sadece 2500km kullanabildim... İçimde bir arayış, dolmak bilmeyen bir boşluk böyle nereye gidiyorum dedirten bir iç ses derken.... Beverly...
  5. Deryali

Abi bu motorun ışıkları nereden sönüyor !

Kızıltoprak'tayım bir motosiklet bayisinden çıkıyorum... Karşımda altlarında bayiden yeni çıkardıkları beyaz Honda PCX 125, yarı şaşkın yarı alaycı, ne bileyim birazda komik 2 genç yolumu kesiyor. -"Abi bu motorun farı nereden sönüyor" diye soruyorlar. İrkilmiş bir tavır takınarak öylece...
  6. Deryali

3. Beverly 500'ümüde sattım.. Fotoğraflarla...

2 Tane Beverly 500 eskitmiştim ve 3. Beverly 500 Cruiser'ımıda an itibari ile satmış bulunuyorum.. İşte Bugünden birkaç kare... Hoşçakal Beverly 500 Hoşgeldin Bahar Çok kısa bir süre Arabaya devam.. Yeni Ufuklar.. Hoşça Dostça...
  7. Deryali

Yeni motosikletimden fotoğraflar

Motoru aldığımdan beri ilk kez fotoğraf çekebildim. Bir kaç fotoğraf çektim... Motoru yıkattıktan sonra... Bir kaç yakışıklı poz... Pardon bu fotoğraf araya sıkışmış ;) Eski Kasa Beverly'ye göre Cruiser çok daha yumuşak geldi bana. Eski...
  8. Deryali

Gitti Cbr geldi Beverly

Arkadaş ne Beverly sevgisiymiş bu 3.beverly 500'üm oldu. Lakin bu sefer beverly 500 Cruiser... CBR250 bana vitesli motoru kullanmayı fazlası ile öğretti. İnanılmaz bir motosikletti. Ve motorumu 1 sene 18.000km kullandıktan sonra dün itibari ile satarak Beverly 500 Cruiser aldım. Satma sebebim...
  9. Deryali

Dün akşamki sahildeki kaza

Dün akşamki etkinliğimize gelirken Ozan arkadaşımıza Kırmızı ışıklarda bekler araç çarpması sonucu kendisi ve artçısı hafif şekilde yaralandılar :( Allah korumuş gerçekten olaya bir çok araçta karışmış. Bizde hemen yanına gittik ve durumunun iyi olduğundan emin olduktan sonra etkinliğimizi...
  10. Deryali

Dün akşamki sahil etkinliğinden fotoğraflar...

Merhaba arkadaşlar dün akşam sahilde yaptığımız ve duyurusunu buradan da yaptığımız etkinlikten bir kaç fotoğraf... Katılımcılara teşekkürler.
  11. Deryali

Yılın son aktivitesi Sucuk Ekmek

Arkadaşlar Sucuk ekmek partisi yapıyoruz... Pendik Marina Migros'un önünde 28 Aralık 2012 Cuma akşamı 19:30 da buluşuyoruz. Sahilde uygun bir yerde mangalda Sucukları bir güzel pişirip afiyetle yiyoruz.. Yeni arkadaşlıklar edinmek, keyifli bir zaman geçirmek üzere herkesi bekliyoruz. Bu...
  12. Deryali

Güvenlik şeridi ihlaline 650tl ceza

Arkadaşlar Güvenlik Şeridi İhlali cezası 72Tl'den 650TL'ye çıkarılmış. Bizde Polislerin gözüne batmadan Güvenlik şeridini kulanıyoruz bu şeridi kullanmasak Egsoz gazından herhalde boğuluruz. Şimdi cezalar yükseldi diye polisler daha atik davranacak, her oradan geçimizde ceza yersek motosikletin...
  13. Deryali

Bmw BMW F700GS - 2013 Model

2013 BMW F700GS 75 Beygir, Daha kısa vites şanzıman oranı ile daha çevik… Standart ESA ve ABS Opsiyonu ile gelen Yeni BMW f700 GS mükemmel, Güvenli, bir yol ve arazi motoru haline gelmiş. Yeni Arka LED Tasarımı. 2013 yılı 3 renk seçeneği… Otomatik Denge Kontrolü ASC BMW yine F 700...
  14. Deryali

Motosiklet yerine servisi kullanmak

Uzun zamandır İşe hergün motosiklet ile gidip geliyorum. Son 4 yıldır scooterla gitmek çokta sorun olmuyordu ama CBR ile tam kıyafet giymek, çıkarmak (gömlek kravat üzerine) iyice eziyet haline gelmeye başladı. Çanta olmamasıda çabası. Ancak 30km yolu İstanbul trafiğinde başka türlüde çekemem...
  15. Deryali

İstanbul'da motorla güneşin doğuşunu izlemek

Selam arkadaşlar Acaba İstanbul Anadolu Yakasında güneşin doğuşunu net olarak seyredebileceğimiz neresi var. Ben sabah erkenden kalkıp motorla bu zevki yaşamak istiyorum. Eşlik etmek isteyenler varsa da haberleşelim.
  16. Deryali

Arkadaşlar şaka gibi ama benzine az önce yine zam geldi

Benzinin litre fiyatına 9 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak. http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzin-gece-yarisindan-itibaren-zamlanacak/ekonomi/ekonomidetay/28.09.2012/1603814/default.htm Şaka gibi artık yeter bu kadar zam üzerine zam yapılmaz. İnsanda sabır...
  17. Deryali

Sıra dışı bir akşam etkinliğine davet

Arkadaşlarla aramzıda herkesle paylaşmak üzere Sıradışı bir etkinlik/gezi düzenledik Bu etkinlikte; Gecenin karanlığında sırt üstü ılık suda yatarken yıldızları izleme imkanı, Sıcak havuzun içinde çay keyfi, Köfteci Yusufta Köfteler ve müthiş kadayıf kaymak tatlısı var. 28 Eylül 2012 Cuma...
  18. Deryali

Motosiklet.net Cbr250 Gurubunu topladık :) Fotoğraflar ve Video

Hafta sonu Pazar akşamı Forumdaki CBR250 kullanıcılarını bir araya getirdik. Haklarını yemeyelim Ninja forumundan da arkadaşlar vardı. İlk kez bu kadar Cbr'ı bir arada görmüş ve bir çok iyi insanla tanışmış oldum. Bir kaç fotoğraf ve video ile ortamı renklendirelim.
  19. Deryali

Shark Vision R Kask İncemem

Shark Vision R incelemesi Son aldığım kaskı yaklaşık 4 sene kullandıktan sonra yeni bir kask alma zamanı gelmişti. Almak istediğim model model fiyatların oldukça düşmesi yüzünden Shoei Xr1000'di, Anes motor Xr1000 yerine daha yeni teknoloji ve Shoei ile aynı fiyatı olan Shark S900'i tavsiye...
  20. Deryali

Honda Cbr 250 incelemesi ve fotoğraflar

Honda Cbr250, Tek silindirli, sıvı soğutmalı, 26hp gücü ve 162kg ağırlığında olan bu spor motosiklet. Tasarım olarak VFR1200'e benzetilmiş, hani biraz daha gövdeyi kalın yapıp arkayada 160'lik lastik taksalarmış 600'lük görünümüne epey yaklaşacakmış. Ancak kim ne dersen desin motor 250cc...