Arama sonuçlarınız

1. korkut 250

Arkadaşlar Lütfen Çok Acil Kan Lazım

Maviş (İlker)nickli üyemizin Çapa Tıp Fakültesinde yatan yakınına çok acil B (rh-)Negatif kan lazım kan vermek isteyenler 0544 638 64 64 numaralı telefondan İlkere ulaşabilirler.Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler.:rendeer:
  2. korkut 250

Fazer' ıma Lpg ?

Arkadaşlar malumunuz benzin fiyatları 4tl yi buldu neredeyse bende , FAZER' ımın arkada bulunan çantanın içerisine Lpg tüp taktırmak istiyorum bir kaç örneği var gerçekten ekonomik olurmu sizce ne kadar tasarruf ederim? son hızda düşme olurmu ?
  3. korkut 250

Park ve Bahçeler müdürlüğüne atılan mail ve gelen cevap

Sizlerle Paylaşmak istedim Benim attığım mail ve bana yollanan cevap aşagıdaki gibidir Park ve Bahçeler müdürlüğü: Ad Soyad: Mehmet İhsan Şimşek Görev:Müdür Birim Adıark ve Bahçeler Müdürlüğü Telefon: (0212) 312 62 00 Santral: (0212) 312 62 00 Faks: (0212) 380 22 38 E-posta...
  4. korkut 250

Doğum günün kutlu olsun İlker&Burçin

Doğum gününü en içten dileklerimle Kutlarım İlker .Nice sağlıklı ,mutlu Yeni yaşlar dilerim . :rendeer::rendeer:
  5. korkut 250

Haliç köprüsünde yaşanan kaza.!

Bugün Bağcılardan gelirken üzücü bir kazaya şahit oldum. Motosiklet sürücüsü motosikletiyle Sol tarafındaki Kapalı kasa kamyonete sağ arka tarafından çarpıp sonrada sağ tarafında bulunan otomobile çarparak düşmesi sonucunda yaralandı.Belinden yaralandı ambulans çağırdık hemen 20 dakika içersinde...
  6. korkut 250

Doğum Günün Kutlu Olsun Serserii. (Esra )

Doğum günün Kutlu olsun Serseri Kız Seni seviyoruz İyiki Varsın Esra....:rendeer: .
  7. korkut 250

Doğum Günün Kutlun Olsun A.Y.F.E.R

Doğum günün kutlu olsun.. Dilaverle birlikte nice mutlu sağlıklı yeni yaşlara sizleri seviyoruuuuuz.:rendeer::rendeer:
  8. korkut 250

E-M-R-E Nice mutlu senelere

Emre kardeşim doğum gününü en içten dileklerimle kutlar Banu yengemle nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.:rendeer:
  9. korkut 250

Entel Kamyoncu

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=1551
  10. korkut 250

Motosikletmi Arabamı ???

Daha önce verildimi bilmiyorum .Amam motosiklete daha çok benziyor. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=1111
  11. korkut 250

Yamaha Virago 535 Karbüratör.

Arkadaşlar Yamaha virago 535 in çıkma yada yeni karbüratörüne ihtiyacım var ( Çift Karbüratör )elinde olan yada bu parçayı temin edebileceğim yeri bilenlerin yardımcı olmasını rica ederim.:rendeer:
  12. korkut 250

Mekanı cennet olsun

Burçin,İlker nickli Burçin kardeşimizin Babası vefat etmiştir.ALLAH cc rahmet dilerim .ALLAH cc Mekanını cennet etsin. Burçin ve İlker kardeşlerimede Baş sağlığı dilerim.Mt olarakta Başımız sağolsun...:pale:
  13. korkut 250

Doğum Günün kutlu olsun yt Servan (Dilaver ) Nice Mutlu Yıllara

Canım arkadaşım doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım Daha nice yeni yaşlara Tabiki de Ayfer ablamla.:rendeer:
  14. korkut 250

Nice Mutlu Yıllara Doğum Günün Kutlu Olsun Zeliş

Doğum gününü kutlar sağlıklı ve güzel mutlu yıllar dilerim. :rendeer::rendeer:
  15. korkut 250

Adım Adım Karadeniz Tatili

Evet Arkadaşlar 20 günlük tatilimde Kastamonuya ve oradan Batı karadenizi gezdik eşimle ..Ve sevgili Mt ailesiyle paylaşmak istedim:cat::rendeer: Bismillah deyip çıktık yola:) İlk molamız.Çay içip dinlendik biraz:) Yola devam.:) İkinci molamız.:) Tekrar yollardayız.:) Karabükten...
  16. korkut 250

Sizin Doğumunuz

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php Siz doğduğunuz gün acaba AY dünyadan nasıl görünüyordu Doğduğunuz gün dolar kaç paraydı mark kaç paraydı. Doğduğunuz günkü hürriyet gazetesi ilk sayfası nasıldı. O yılın hit parçaları neydi. Asgari ücret kaç paraydı gibi işinize yaramayacak...
  17. korkut 250

Matematiğin Bittiği An

> MATEMATiĞiN BiTTiGI AN... > > 3 kişi duşunun. Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar. > > Radyo 30 lira. Hepsi 10'ar lira koyup radyoyu alıp gidiyor. > > Fakat sonra tezgâhtar radyonun indirime girdiğini ve 25 liraya > düştüğünü > > Hatırlıyor ve Çırağına 5 lira verip gidip para...
  18. korkut 250

Aşkın Kuralı

AŞKIN 99 KURALI 1. Sık sık seni seviyorum ve sana ihtiyacım var demeyi unutmayın. 2. Aşk şiiri yazın. 3. Yağmurda el ele yürüyün. 4. Radyodan onun için şarkı isteyin. 5. Ruj ya da traş kremi ile aynaya "seni seviyorum" yazın. 6. Çantasına, cüzdanına ya da yastığının altına küçük aşk...
  19. korkut 250

Tükkan sakinlerinin Bir pazar Kahvaltısı

Dün yani pazar sabahı güzel bir kahvaltı ile başladık Aksarayda .Dostlarla sevdiğin insanlarla kahvaltının tadı bir başka oluyor. Sonra kısa bir gezi kendimizi Historia da Hasan Pınarın yanında bulduk kısa bir moladan sonra Samatya tarafında sahil parkına gittik oradanda Alperin dükkana çiğ...
  20. korkut 250

İkiziniz Olsa

Sevgili motosiklet tutkunları . Hiç düşündünüzmü şu hayatta Tek yumurta ikiziniz olsa hayatınız nasıl olurdu, ne gibi değişiklikler olurdu. İkizi olanlar da yazsınlarki iyi yönlerini kötü yönlerini bizimle paylaşsınlar . :cat:

Yeni mesajlar