Arama sonuçlarınız

1. QM50

Yedek Parça ve Tahmini bir fiyata İhtiyacım var Yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkeze iyi geceler Elimde yedek parça olarak kullanılmıs bir Mz ETZ350 Motoru var motor suan param parça elimde Block ve Silindir var ve Üstkapak motorun Bazı Dişlileride poşette ama hangisinin ne oldunu bilmiyorum Bana Bir Vites kutusu hava filitresi yag...
  2. QM50

Motora garip birşeyler oluyor

Merhaba arkadaşlar motor 50 cc bir scooter ve son 1 haftadır garıp lşkler baş gösteriyor 1) giderken gazı bıraktımda motor snkı vitestekı araba gibi kasıyor ve durmaya yaklastında bırden bırakıyor ama eskıden gazı bıraktımda bır kasma soz onusu degıldi 2) motorla giderken gazı bırakıp...
  3. QM50

Malesef Çok sevdigim Motorumu satıyorum

Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım Home made Mini Chopper ımı satıyorum 50 cc 2 amanlı herseyı yep yenı staja ve dershaneye gıdıcem bu ara paraya çok sıkışıgım alıcak olanlar lütfen arasın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kastino-qm-50-home-made-mini-chopper-28348728/detay
  4. QM50

Ateşleme sorunu

Öncelikle herkeze Merhaba Arkadaşlar 2.mini chopper projem ıcın bır jenaratör aldım 50 cc 2 hp ve 2 zamanlı fakat ateşleme bazen geliyor bazen gelmıyor motor u bırkere calıstırdık 2snye flan bı pat pat etı sonra durdu bobınden gelen kabloyu kontrol etım saglam bobını parmagımla tutuyorum yınede...
  5. QM50

Motorda 2 gündür anormal şeyler oluyor

Merhaba arkadaşlar Motor Kastino QM 50 2 zamanlı bir motor 2 gündür motor kendi kendine gaz yemeye basladı bazen yolda gıderken az yiyoar kendi kendine bazende Benzin gelmiyormus gibi stop edicek oluyor gaza basınca düzeliyor örneğin yokuş aşagı rolentide inerken bir gaza bastımda sonra durmuo...
  6. QM50

Gokart veya Mini bike Proje yardım lazım

Merhaba arkadaşlar bir gokart yapmk istiyorum ve bütçe sınırlı bana uygun fiyata bir motor lazım bunu nerden temin edebilirim bir jenaratör yada benzili testere motoru iş görürmü yada herhangi kazalı bir motor gibi örnegin sahibinden.comda bir bnm istediğim uygun fiyata bir CUp motoru yada...
  7. QM50

Kastino QM 50

Merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyordum fakat üye olmak bu güne nasip oldu Herkeze Selamlar bnm birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim 1) Motorda yağdeposu var fakat Benzinede yağ karıştırıyorum bu gereklimi yoksa yağ deposundaki yağ yeterlimi usta benzinede at sen dedi 2)...