Arama sonuçlarınız

1. QM50

Kayıs Çok sıkı napmalıyım?

:rendeer:Merhaba arkadaşlar bugun alımdeki 1900lu yılardan kalan (nerdeyse 0 gıbı saklnmıs) bır motor geldı daha dogrusu bayadır varda ugrasamıyorum neyse bugun amcaogluyla soktuk temızledık karburator vsvs.. motor çok iyi çalısıyor ama sorun şu motor kayışla aktarm yapıyor kayışı cok boldu bu...
  2. QM50

FJR 1300 Yedek parça

Merhabalar arkadaşlar konuyu mahallede cok sevdıgım motorcu bi abim için açıyorum sanırım motorun grenajında eksık varmıs bu motorun grenajını nerden temın edebılırız ama mumkunse 2. el lazım 0 larıyla renk vsvs tutmadını soyluyo ve tekrar boyttında boşa para vermek istemiyomus şimdi bu motorun...
  3. QM50

Siz olsanız naparsınız

Merhaba arkadaşlar bende göz bozuklugu var ve sanırım bu numaraya motor ehlıyetı alamazsın dedı doktor haytım basıma yıkıldı sankı afalladım bunca yıldır bunun ıcın beklıyodum motorları boylesıne delıcesıne seven bırıyımkı anlatamm yerı geldı sabahlara kadar beraber dik bazen dertleştik benim en...
  4. QM50

Arkadaşlar bi elatın

Öncelikle herkeze iyi geceler benim motorda son 1-2 aydır cozemediğim bi sorun var motoru calıştırdıktn 3-4 sanıye sonra ayaklıgın ordan benzin damlıyor sanırım bı yerden akıyo ve oraya süzülüyor bu sabahta dahil olmak üzere karbüratör ü söktüm temizledim contasını değiştirdim ve taktım ama...
  5. QM50

80 cc Kit

Merhaba arkadaşlar bugun eve geldımde aklıma bısı geldı ve sizlerede sormak istedim ben motorumun silindir piston takımını almak için sirkeciye gitmiştim ve almısken varsa 80 cc kitlerden alayım dedım Dükkana girdim ve adama dedimki abi su 2 zamanlı motorların 80 cc kitinden varmı dedım...
  6. QM50

Mz Etz 301 i toplatmak istiyorum kaça patlar

Merhabalar arkadaşlar herkeze hayırlı geceler komsum Mz 251 motorunu sattı ve yedek parça olara aldıgı 301 i de bana verdı motorun elimde piston silindir üst kapak hepsı var motor blogu da var ateşleme sistemı ( platinler ) ve motor vidaları kayıp şimdi Karbüratör + hava filitresi + egzoz+...
  7. QM50

Satılık 50 cc Mini Chopper

Arkadaşlar motor tamamen kendi imalatımdır bu sene ünüversiteye gidecegim için ( sehirdısı) satmak istiyorum Motorun çekişi gerçekten çok güzel Gaz ayaktan pedalla saglanmaktadır Sekman Piston Gömlek Debriyaj balatası yenıdır Custam Mini chopper ımı mecburiyetten satıyorum hiçbir sıkıntısı...
  8. QM50

Cup Motoru arıyorum

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir chopper projesine girişmek istiyorum kendi motorumu satıp yeni bir motor yapmayı düşünüyorum yanlız yerine oturtamadığım bazı seyler var Motoru 110 cc bir Cup motoru ve manuel ( yarı otomatık) olmasını istiyorum vites ve aragaz bir hava katıyor ama sorun...
  9. QM50

Krom kaplama Yaptırmak

Öncelikle merhaba arkadaşlar uzunca bı suredır foruma giriş yapamıyordum hazır varkit bulmusken 1-2 satır birşey okuyayım ve Kafamdaki bazı soruları sizlerle paylaşayım dedim gelelim soruna Arkadaşlar motorun ön jantını benden önceki sahibi soba boyası adı verılen gri renk bır boyayla boyamıs...
  10. QM50

Ruhsat Çıkartmak kaça patlar?

Merhaba Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar arkadaşlar bizim burayı jandarma bırktı ve polis aldı yani artık trafik polislerin elinde Malum nefes aldırmıyorlar Benim 50cc bir motorsikletim var scooterdı ve Chopper tipi birşey yapmıstım şimdi gelelim esas soru şu Motora daha once plaka...
  11. QM50

Hava filitresi

Merbaha arkadaşlar 50 cc bir motorum var 2 zamanlı bir motor bn motorun hava filitresini kaybettiğim için acık bir hava filitresi almıstım 8-10 tl civrı bişeydi ama bunu rastgele almıstım en küçügünü aldım ve biraz büyükgeldi bnde kelepçeyle sıkarak taktım ama motorda cekişte düşme oldu kalkısı...
  12. QM50

Jant Düzelirmi

Merhaba arkadaşlar bugün motorun arka tekerleğine hava vurmak için motorcuya gitim son 2-3 gündür iniyor ve hava basıyorum sökmeye üşendiğim için:S bugün hava basarken jantın lastiği tutan yeriin baya bi yamulmus oldunu gördum yani şu lastiği çıkartırken yanlara tornavida sokuyorlarve kenarı...
  13. QM50

n lastikte boşluk varmış hissi

Öncelikle merhbrlar ardaşlar bu akşam garajı temizlerken eski mobiletin Ön lastikğini buldum komple jant vs hava bastım sağlam çıktı bnde bnm motorsikletin önüne takıyım dedim motoru custom bir chopper yapmıstım ve ön lastiği bir el arabası tekerleği kadardı bunu bulmam bnm için cok iyi oldu önü...
  14. QM50

Son gazda tekleme

Merhaba arkadaşlar motorum 50 cc 2 zamanlı motor la dip gazda giderken bi 10 saniye normal sonra tekleme yapıo yanı sesi böyle motor soğukken gazyemezya onungibi oluo bide eskiden tek pedalda çlışırdı şimdi 2-3 ve ilk çalıştında gaz yemiyor ısınmasını bekliyorum soguken gaza bastımda hv...
  15. QM50

Motorsiklet Bölümü varmı?

Merhaba arkadaşlar bn ilerde bir motorsiklet tamircisi olmak istiyorum ve kendi bayilimi alıp bu işle uğraşmak istiyorum kendi motorumu söküp takarken bile büyük zevk alıyorum sebebini bilmiyorum ama herseferinde sanki yenibirşey öğreniyo gibi oluyor sorum şu üniversitelerde Motor bölümleri var(...
  16. QM50

Osmanlı motorla takasa gireyim mi?

Arkadaşlar 151 rs nın 1 e 1 aynısı olan osmanlı motor ile kendi motorum olan 50 cc motoru takas edeyimi motor 0 daha yenı yapılmıs ama bir kaç sorum olacak 1) Parça sıkıntısı çekermiyim mondialin kiler uyarmı:silent: 2) motora 2t yag koymuslar aldıgım gibi değiştirsem bi sorun olurmu:silent...
  17. QM50

Egzoz Çekişi Düşürürmü

Merhaba arkadaşlar bügün mtoorla giderken motor birden açılmış gibi oldu rahat kalkmaya ve serileşmeye başladı ama ses arttı bnde egzoza bakım dedim ve vidası gevşemişti egzoz tıkalı sanırım daha önce deldirip deligin yerini değiştirmiştim ama yine tıkandı sanırım Şimdi size birkac sorum olacak...
  18. QM50

Home made Mini Chopper

Merhaba arkadaşlar size kendi yaptıgım chopperıın resimlerini göstermek istedim umarım hosnza gider 1 ay süren bir çalışma oldu ve eski halinden cok daha güzel bir motor ortaya cıktı Motor Kastino Qm 50 cc 2 zamanlı bir Scooter gelelim maliyete komple motor değişimi = 100tl boya =50 tl Deri...
  19. QM50

Fren Balatası lazım yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar motorun fren balatasını yeni taktırdım ortalama 2 ay oldu ve taktırdımdan beri 1 kez dahi tutmadı fren balatası mobiletlerinkiyle hemn hemen aynı balatayı taktık ve lastik zor dönüyürdu usta dedi suna zımpara yapalım tmm dedim zımpara yaptı balataya ve taktı lastik rahat...
  20. QM50

Motordan gelen Pat pat sesi

Merhaba arkadaşlarbgün yolda giderken acayip bişiey farketim genelde kask oldu için düşük cc li bir motorda anlaşılmıo ama bugün yokus yukarı cıkarken motor gaz yemedı pat pat dıye hava filitresinden ses geliyordu acaba sorun Karbüratördemi yoksa hava ayarımı ve nasıl düzeltebilir Şimdi ustaya...