Arama sonuçlarınız

1. N

Jelatini açılmış kask iade olur mu?

Merhabalar, trendyol üzerinden MT Thunder 4 aldım denedim fakat kafama uymadı bunu yapmadan öncede jelatinini söktüm, iade olur mu? Satıcı sorun çıkartır mı?
  2. N

R25 için lastik önerisi

Merhabalar, 2017 model R25 kullanıyorum genelde şehir içinde sürüyorum arada Manisa-İzmir arası yol yapıyorum. Hangi marka lastik almamı önerirsiniz?
  3. N

R25 ile kaza yaptım yaptırmak mı mantıklı böyle satabilir miyim?

Merhabalar, geçen hafta 18000 KM 2017 model R25 satın aldım 195kya ve dün kaza yaptım. Ustaya götürdüm alttaki gibi bir liste çıkardı en az 50k masraf çıkacağını söyledi sizce yaptırılır mı yoksa böyle kazalı bir şekilde satabilir miyim yaptırıp kullanmak isteyen olur mu? Yaptırıp satsam ne...
  4. N

MT-25 ile motor sürmeye başlanır mı?

Merhabalar, bundan 3 ay önce A2 ehliyet aldım şuana kadar sürücü kursunda sürdüğüm dışında bir motor tecrübem yok. Motor için para biriktirdim motor almak istiyorum sizce MT-25 ile başlanır mı? Daha düşük CC motor bende alıp biraz tecrübelenmek isterim fakat daha düşük bir motoru alıp satarsam...
  5. N

A2 Ehliyet sınavında 2. defa kaldım

Merhabalar, A2 ehliyet için 2. defa sınava girdim. 2 defa stop ettirdim ve kaldım. Normalde o kadar motor sürdüm hiç stop ettirmedim veya kalkışlarda sıkıntı yaşamadım fakat sınav anında bir heyecan tuttu biraz da sosyal fobim var onunla alakalı sanırım. 3. defa girişimde geçmek istiyorum sizce...
  6. N

A2 Ehliyet sınavında güzergahta kaldım

Merhabalar, A2 ehliyet için kursa yazıldım, toplam bir 10 saat ders aldım. Slalom ,8 çizme, engelden kaçma gibi şeyleri çok kolay yapabilecek seviyeye geldim buraya kadar sıkıntı yok fakat sınava 2 gün kala hocam güzergahta motor sürmeyecek miyim dediğimde arabayla turlatıyoruz videoya çek...

Yeni mesajlar