Arama sonuçlarınız

1. schumacher__

TERTEMİZ HONDA INNOVA GARAJ MOTORU 2100 km DE **********

2005 MODEL SIFIR AYARINDA TERTEMİZ -SADECE YAZLARI KULLANDIĞIM,KIŞIN GARAJDA BEKLETTİĞİM TERTEMİZ MOTORUM SATILIKTIR.2100KM DE TÜM BAKIMLARI YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILMIŞ,TERTEMİZ MOTOR.BİR ÜST MODELE GEÇMEK İSTEDİĞİM İÇİN SATIYORUM. FİYAT:2250ytl .LÜTFEN YALNIZCA CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN...
  2. schumacher__

3500ytl lik motor,1500ytl ye satılıyorsa,sizce bundaki bit yeniği nedir?

merhaba normalde 3500-4000ytl ye satılan bir motoru 1500ytl ye satan birini buldum,henüz adamla görüşmedim fakat 2000km de adam motorun faturasının hala durduğunu söylüyor,sizce bu işte bir bit yeniği varmıdır,varsa neler olabilir?Bu adamla konuşurken nelere dikkat etmeliyim,ne sormalıyım...
  3. schumacher__

En Uygun Fiyata Caberg Rhyno kask Bulabileceğim Yerler?

Merhaba Uzun düşüncelerin ardından,kendime kask olarak caberg rhyno almaya karar verdim.Bu kaskı en ucuza nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiye kadar Türkiyeden 139€ ya bulabildim,yurtdışındaki fiyatları da hemen hemen aynı. Şimdiden teşekkürler
  4. schumacher__

Nolan çeneden Açılabilir Kask

Merhaba Nolanın çeneden açılabilir kasklarından olan n102 veya n103 arıyorum.Uygun fiyatlı olması koşuluyla teklifleri bekliyorum(piyasa fiyatlarına yakın rakam verecekler hiç ulaşmasın)
  5. schumacher__

DÜŞÜK KM li UYGUN DORADO CORVUS ARANIYOR!!

Düşük km li kazasız,sorunsuz dorado corvus arıyorum,3500ytl ye kadar veya 2100km de honda innova+1500ytl ye takas şeklinde alabilirim.Cevaplarınızı bekliyorum
  6. schumacher__

TERTEMİZ HONDA INNOVA GARAJ MOTORU 2100 km DE **********

2005 MODEL SIFIR AYARINDA TERTEMİZ -SADECE YAZLARI KULLANDIĞIM,KIŞIN GARAJDA BEKLETTİĞİM TERTEMİZ MOTORUM SATILIKTIR.2100KM DE TÜM BAKIMLARI YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILMIŞ,TERTEMİZ MOTOR.BİR ÜST MODELE GEÇMEK İSTEDİĞİM İÇİN SATIYORUM. FİYAT:2250ytl .LÜTFEN YALNIZCA CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN...

Yeni mesajlar