Arama sonuçlarınız

1. Y

2014 Model wr 125 x alınırmı?(30.000km)

Merhabalar arkadaşlar,ben yeni motor alıcağım ve bu motor wr 125 x olucak çünkü boyum uzun 1.93 racingler küçük geliyor. Gelelim asıl soruya wr 125 x var bir tane 30000KM'de ve 2014 model. Bütün bakımları zamanında yapılmış bir motor,kazası belası yok sadece kuyruğunda küçük bir çatlak var. Size...
  2. Y

Çok önemli bakarmısınız?

Arkadaşlar merhabalar ben 125 cclik supermoto veya enduro alıcağım.Şimdi sorum şu Wr 125 x alıp sonra cross lastikleri ve jantı takıp enduroya çevirebilirmiyim istediğim zaman?Veya r alıp supermoto lastiği ve jantı takarak supermotoya çevirebilirmiyim?Ve arkadaşlar benim asıl sorunum boyum 1.93...
  3. Y

Çok önemli bakarmısınız?

Merhabalar,benim a1 ehliyetim var ve ktm 125 exc alıcam ama şöyle bir sorun var,şimdi ktm 125 exc bildiğiniz gibi 40 beygir falan ama benim a1 ehliyetim ise 15 beygire kadar kapsıyor ne gibi sorunlar çıkar?
  4. Y

Motoexpo'dan motor almak?

Merhaba arkadaşlar,ben Yamaha'nın mt-125 motorunu satın alıcam.Daha önce motor fuarına gittim ama fiyatlar konusunda pek bir bilgim yok.Motoexpo'da daha ucuz ve uygun oluyomuş diye duydum,bilen varmı?
  5. Y

Lütfen bir tavsiye,hiç kimse bakmıyor,bakarsanız çok sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar,abilerim ve ablalarım.Ben 125 cc bir motorsiklet almak istiyorum çünkü a1 ehliyetini alabiliyorum şuanda.Eskiden motocross tecrübem var,lisanslıydım hatta.Ama artık bir 125cclik günlük kullanıma uygun,gezmek ve ulaşım için kullanıcağım bir motor istiyorum.Boyum 1.89cm kilom...
  6. Y

125cc'lik motorsiklet tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar,ben eskiden motocross deneyimi olan,hatta lisansı olan biriyim.Şuanda okula gitmek,gezmek vs. amaçlı 125cc'lik bir motorsiklet istiyorum.Günlük kullanıma uygun,125cc bir motorsiklet.125'ten fazla veya az olmasın.Scooter'da istemiyorum ve racing tipli istemiyorum.Çünkü boyum...

Yeni mesajlar