Arama sonuçlarınız

1. H

700 TL'ye kadar mont önerir misiniz?

İyi akşamlar 700 TL'ye kadar dört mevsim mont önerir misiniz? YDS'nin ''DIABLO 7.2 GTX'' botu nasıldır? Önerir misiniz? https://www.ydsshop.com/diablo-7-2-gtx-siyah-40?c=121
  2. H

2000 TL bütçem var ekipman öneriniz nedir

Selam çılgın motorcuuular 😎 Tecrübeli abilerim, kardeşlerim yeni başlayan birisine ekipman önerisi istiyorum. Bütçe 2000 TL Motor CBR125, RS/NS200 olacak. Başlangıç motoru olacak yani. Önerileri bekliyorum link atabilirsiniz. İnternetten sipariş etcem
  3. H

Beğendiğim dört motora bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi akşamlar diliyorum. Araştırmam sonucunda dört motor arasında kararsız kalmış bulunmaktayım. Tabi, internet üzerinden karar vermek doğru değil. Gidip göreceğim, bakacağım. (Anlayan birisiyle) Ama önce sizlerden yorum istiyorum. Bu dört motor arasına hangisi daha...
  4. H

Motor, ekipman ve diğer masraflar hakkında birkaç sorum var

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle onay için teşekkür ederim. Bir sorun olmazsa artık sizlerle birlikte aynı forum altında aktif paylaşım yapacağım. Uzun zamandır Youtube üzerinden motor kanallarına takip ediyorum. Yaklaşık iki senedir ilgim var. Ve iki senedir motor sahibi olmak...