Arama sonuçlarınız

1. Doobly

Mad Skills Motocross

Download Link; http://rapidshare.com/files/290344042/SetupMadSkillsMotocross.rar
  2. Doobly

Sanki motosiklet kullanmak suç!!! Sana ne kardeşim!

Biraz önce motosiketimi yanaştırırken komşu ile komik mi desem yoksa ağlanacak bir durum mu bilmiyorum acayip bir olay yaşadım. Öncelikle konuyu açıklayayım. 2alt katımızda oluran bir çocuk ben motoru park ederken, motorla ilgili sorular sorardı bana, hatta yağmurda brandam uçmuş onu bile haber...
  3. Doobly

Formula1, Metin2, Mp3, Gta4, Cine5, YZF R6, Windows7, TV8, Nero9, Ben10

:P:queen: Biryerde gördüm paylaşayım dedim.
  4. Doobly

Sorun Aküde mi yoksa Marş Motorunda mı?

Arkadaşlar 2 gündür bir sorundur devam ediyor bir türlü çözemiyorum. Motosikletim gayet stabil bir şekilde çalışıyordu. Uğradığım bir yerde 2 saat gibi bir süre kaldım ve yola çıkmak üzere motoruma bindim. Ama marşa bastığımda sanki akü bitikmiş gibi motoru çalıştırabilecek gücü elde...
  5. Doobly

Bugün Bursa'da Mavi YBR'lı arkadaş...

Mavi YBR + LS2 Siyah Kask + Markasını Anlayamadığım Siyah Mont + Kot Pantolon. Bu tanımlamaya uyan, kükürtlü caddesinde akşam üstü saatlerinde yanındaki Turuncu scooter ile kısa bir süre beraber sürüş yapan kim? Bu forumda üyedir diye tahmin ediyorum. Sürüşünü çok beğendim. Çok sakin bir tarzı...
  6. Doobly

İlk kez yağmurda kullandım, çok keyif aldım!

7-8 aylık motosiklet geçmişime baktığımda hep kuru zemin hastası oldum. Yağmurlu havalarda çıkmadım neredeyse hiç. Tehlikeli olacağını düşünüyordum. Bikaç kez yaz yağmuruna yakalandım ama o da hep biyerlerde otururken oldu ve yerler kuruduktan sonra devam ettim. Bugün hafif bir yağmura...
  7. Doobly

Motor Birden Durdu :s

Sabah evden çıktım sokağın köşesinden yola çıkıcam birden çat diye bi ses geldi motor durdu. Sonra marşa bastım hiçbir etki yok :/ motorun elektrik kesildi sanırım. Kontağı kapatıp tekrar açıp marşa bastım tekte çalıştı. 100 metre kadar gittim uygun biyer bulmak için durdum biraz. Stop ettim...
  8. Doobly

Ön Diskte Acayip Problem

Selam arkadaşlar sizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum. 150 HS kullanıcısıyım motor 1700 Km'de. Dün ön diske bişey oldu. Normalde disk freni sıkınca tık tık ses gelir ya fren kolundan... O ses hiç yok. Sanki fren kampanaymış gibi çalışıyor. Tutuyor tutmasına ama freni sıktığımda bi cikleme...
  9. Doobly

Disk Kilidi Olduğunu Unuttum

Bu sabah disk kilidi olduğunu unutum motoru geri geri aldım kaldırımdan. Çat ön çamurluk patladı. Ama olaya iyi tarafından bakıyorum. Motor düz olsaydı gaz verseydim o zaman çok feci sonuçlar olabilirdi.
  10. Doobly

Motorumun Rölantisi Çok Düşük

Motorda hiçbir problem yok aslında ama rölantiye bıraktımmı zar sor devam ediyo makine, bazen de stop ediyo. Sonra çalıştır devam et bi problem olmuyo. Ama lambalarda fln kalmamak için hafif gaz vermek zorunda kalıyorum hep. Problem nerdedir sizce?
  11. Doobly

Yarın 2000 bakımına gidiyorum. Ne kadar masraf çıkar?

Mondial 150 HS 2000km bakımında neler değişiyor? Tahminen ne kadar tutar?

Yeni mesajlar