Arama sonuçlarınız

1. barodi

gis akademiden aldığım hakimiyet eğitimi hakkında

tam 1 ay önce aldığım gis akademiden kendi motosikletimizle hakimiyet eğitimi aldık. eğitimde uygulanmış olan teknikleri unutmamak ve kendimi geliştirmek için eğitimde ne uygulandıysa hepsini harfiyyen uygulayacağım boş alanda mevcut pratik yapmak eğitimden sonraki en önemli şeydir. yoksa...
  2. barodi

ihtiyacı olana hayrına bir önceki motor botumu veriyorum.43 no.

Kimse yanlis anlamasin çöpe atacagima birine gitsin.kimseyi rencide etmemek için özelden mesaj atabilirsiniz konuya mesaj yazmadan.biraz ön kısımda deforme var hava kaliyor daha önce diktirdim bu seferde sol ön delik.ama dikerler. En azindan spor ayakkabı veya normal bottan daha iyi korur.
  3. barodi

istanbul avrupa yakası uygun sessiz sakin gezilecek yerler videolu paylaşım lütfen

istanbul avrupa ve anadolu yakası sessiz sakin doğa yeşillik ve deniz ile içiçe motorumuzu gözümüzün önünde tutabileceğimiz çay ın 1 tl olduğu yerler varsa paylaşırmısınız . ilk ben paylaşayım.
  4. barodi

üyeliğimin iptal edilip silinmesini talep ediyorum.

Lucas ın bu istegimi severek yerine getirecegine mt nin yuzde 99 ununda memnun olacagini dusunuyorum. C.kaaninda bana dedigi gibi (S****rin gidin lan.) Gidiyorum alın forumunuzu tepe tepe kullanınız. Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar atasözünun bir kez dogru oldugunu anladım. Hakkinizi helal...
  5. barodi

bu aksam aea canli yayini izleyin saat 21:00 da mesajima cevap yazdı.

Kendisine bir mesaj göndermistim cevap geldi. Konuyu söylemiyicem süpriz olsun. İzleyin.
  6. barodi

120 ön 160 arka lastik 16000 kmde 2 fitil arka 1 fitil önde ihtiyacı olana

Cumartesi yeni lastikleri alacagim icin . Dunlop marka 16000 kmdeki fabrika lastiklerini ihtiyacı olan birine verecegim.dunlop lastiklerimin yol tutusu freni gayet iyiydi. 16000 km oldu 2 fitil arka 1 fitil ön lastikte var. 120 ön 160 arka. Belki dedim 250 cc kullanan arkadaslar lastiklerini...
  7. barodi

istanbulda bildiginiz isciligi ucuz olan egzozcu ariyorum motosiklet icin

Orjinal egzozu degistiricem baska bir egzoz takicak onun yerine bizim burdaki usta 400 tl istiyor.yarım gununu aldigini soyledi. Daha uygun fiyata orjinal egzozu kesip diger egzozu takmasini istiyorum.
  8. barodi

kışın motor sürerken baştan aşağı terliyorum\.shark kaskimin vizoru/ beni polis sanı

Tek tek konu acmak yerine 3 konuyu bir yerde topladim. Aldigim neopren yelek kışın fena terletiyor ruzgar almiyor. Ayagimda 2 ser cift saf yünlü corap uzerine mes uzerine yazlık motor bot ayagimida terletiyor.2 x yun dar iclik pijama uzerine korumali motor pantolonu pijamalarida icten...
  9. barodi

ayni egzoz ebayda 300 dolar turkiyede 1600 tl .bana m4 egzoz aliminda yardim ediniz.

M4 gp black egzoz ebayda 300 $ dan basliyor.ebaydada degisiyor fiyatlari . Turkiyede 1600 tlden basliyor en uygun sifir m4 gp . Niye iki katı kadar pahali. Birde ayni egzoz bir motorda 1600 tl iken baska bir motorda 1800 , 2000 tl .niye boyle farklilik gosteriyor cozemedim. Kredi karti...
  10. barodi

motosiklet sürerken sonradan farkına vardığınız olay. durum, his , heyecan vs ?

600 luğu ilk aldığım zamanlar popo tavan yapmıştı onun sesi görünüşü birde insanlar tarafından iltifat ilgi vs ilk zamanlar hoş bir duygu olsada :P sonradan anladımki pekte hoş deyilmiş gibime geliyor. eskiden aragazı vermeyi çok severdim. hatta taş yağmuruna bile tutmuşlardı forumda aragazı...
  11. barodi

motosikletten arabaya ilk gecis ilk tecrube nelere dikkat etmeliyiz ?

Sukurler olsunki hic bir kazam olmadi toplamda 30000 km yol yaptim . bunun 15300 km sini 600 luk motorumla yaptim. Hep tek gez nereye kadar birde surekli bana dadanan artcilarimdan biktim artik.5 6 tane artcim var anladimda gezdirince iyi gezdirmeyince kötü oluyorsun .motosikletimi cok sevmeme...
  12. barodi

en havalı motorcular

En havali motosiklet suruculeri hangi grup sizce (havalı derken motordan bahsetmiyorum havalı ve artist sürücü)
  13. barodi

tam hakimiyet ve motosiklet yol sanatı adlı kitap isteyenler

geçen ay aldım bu iki kitabı meğer ne çok bilmediğimiz konular varmış hayati önem taşıyan o kadar fazla konu varki özellikle motosiklet sürmeye yeni başlayanlar için çok önemli bir kitap. omm den iki kitabı 65 tl ye aldım. kitabı almak isteyenler benimle iletişime özelden geçebilir.
  14. barodi

kredi kartı kullananlar kullanmayanlar

kredi kartı kullanıyormusunuz . ben 3 sene kullandım . ay sonu tüm maaş bankaya yatıyordu elde avuçta birşey kalmıyordu. tüm kredi kartlarını toptan kapattım. şimdi çok rahat kafam. kredi kartı kullanırken korkarak benzin alır ve sürekli 20 tl lik benzin alır bir gezmede hemen depo yedeğe...
  15. barodi

evde tv yi oturarakmi yoksa yatarakmi izliyorsunuz

1.Evde tv yi oturarakmi izliyorsunuz . 2. Evde tv yi yatarakmi izliyorsunuz.
  16. barodi

kawasaki z 1000 sx VS Suzuki gsx - s 1000 f

Suzuki bin 2015 model gsx s 1000 f suport touring modeli hakkında pek bilgim yok. 998 cc torku nedir bilmiyorum. Fiyat tahmini ne olur sizce ? Kawasakinin z 1000 sx i ikinci elleri 28000 Den basliyor 2012 modelleri. Sizce hangisi daha iyi fiyat güç güzellik vs..sadece düşünce ve fikirlerinizi...
  17. barodi

125-250 den 600 cc ye ; 600 cc den 1000 cc ye gecenler yasadigi zorluk kolayliklari

Anlatinki ileride bu gecisi yapacak olanlara tecrube olsun. Örnegin supersport ve sport touring motorlar kendi kategorisinde 600 cc ile 1000 cc arasinda cok fazla beygir ve tork var . bu fazladan beygir ve tork sizde ne gibi zorluk kolaylik maddi manevi psikolojik Tehlike zevk kisacasi...
  18. barodi

sakarya kocaali gezim köyüm

agustosta sakaryanın kocaali ilçesinin karatoprak köyüne gitmiştim bi kaç parça manzara doğa görelim içimiz tabiat koksun . burdan su içmek gene nasip oldu okadar soğuk vede güzelki 24 saat akan bir kaynak suyu o sıcakta çok susamıştım kana kana içtim bu sudan burasıda ortaköy yanlış...